- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
И немоа ли да изкажа мнение ?!?!?!?!?Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Аз обожавам...и за мен си остават най-добри класическите маратонки с права подметка..Reebok!
Ето ги и моите:
Съжалявам за голямата снимка!
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ей модната туй са кецове на АдиоПървоначално написано от evil lady in black
Преебал си се, Мартинсите в България са ментета и скапаняци!Първоначално написано от _Becko_
П.С. Райнхард Хайдрих май е 1/4 евреин![]()
Еми попринцип нося по-елигантни обувки...в момента ходя с едни мноу сладурски дълги кафеви боту6и,но имам и едно кецове и когато ме мързи да се занимавам обувам тях![]()
OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??
Ем аз имам едни за баскетЕдни кецове, няколко чифта за футбол бла ... , едни по-официални и тъй друу не знам
Ши пратя снимки скоро
Ку не забраа
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Only God can Judge me... Be the Best!
Е т'ва нося!![]()
![]()
![]()
![]()
зима лято
КЕЦОВЕ !!!!!!!!
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
...
Globe....дам,точно такива са. Разбираш от кецове...Първоначално написано от evil lady in black
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кецове олее
Разнообразявам ги с маратонки!
А зиматаа едни чарвени ботуши до коляното..много ме радват отстрани пише-Пънк анд Рок фор ме!
Моля се всеки ден да не ми окъсеяят [-o<
п.п. молете се и вие![]()
Пише се WehrmachtПървоначално написано от Verminaard
kecove,s tqh mi e nai-dobre ...
go skateboarding go ...
kecki
Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..
Кецове и конверски.През зимата като е дебел снега...ходя с едни на Тимбърленд, класическия дизайн. Къртят!!!
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
Предимно носа галоши.Ама иначе разбирасе кецове
Кецове по всяко време на годината![]()
![]()
о, неее, още една -уана би пънк гърла-Първоначално написано от Rocky_girl
![]()
по темата
http://www.moloko-shop.de/xtcommerce...ages/397_1.jpg
мечта![]()
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Имам Nike,Adidas,Reebok,Pony,Fred Perry,AND1 ем маратонки за баскет общо зето и кецове за ходене![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил