- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
Сега зимата съм с ботуши-бели и черни и маратонки-едни черни/май са мъжки/А и едни високи маратонки,които вече не ми харесват
П.п сори ако съм писала преди-поразрових се но не намерих нищо
-пролет,лято,есен,зиме..
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от malka_sladuranka
Предимно и аз така.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Кецове, гуменки и на морето джапанки
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Предимно маратонки, а когато върша някаква работа може и цЪрвУли да носяЛятото или шляпам на бос крак, или съм с джапанки, а когато е по-официално чехли
![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
кецове,маратонки,ботуши,об вки![]()
ММ нося токчета попринцип,зимата ботушки с токчетаКогато ми се налага нося и маратонки.
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
черни, спортни, мога да сложа снимка, ама по-късно като намеря![]()
е как какви...?!?!? с подметка мноо ясно![]()
обувки за краката![]()
Еми гуменки и пантофки а през зимата ботуши
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
предимно ботуши и маратонки!!![]()
Маратонки и ботуши.А през лятото чехли,по възможност с ниска пидметка.Аз токчета не мога да нося,ако не са бая дебели и дървени.
Ми нося най-различни видове обувки, но предпочитам маратонките-любимите са ми едни изцяло бели, на ранърс, които са ми от преди няколко години и са се изпокъсали, но въпреки тва найй-редовно си ги нося.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
аз също.Обожавам ботушчета и маратончици.Първоначално написано от miss_fatty
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
И аз съм тъйПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Кецове , маратонки , олдскуулки , ботуши , сандали , чехли , всичко общо взето . Всичко , което мога да си намеря , да ми хареса ,и да е 35 номер . Разбира се не трябва да е много кичозна обувката , че се нервя на такива . И ако не друго , то поне обувките ми трябва да са качествени и по-скъпички , ако мога така да кажа. Това звучи тъпо , ама не бих си купила някви дето всеки ги носи и ляляляля
кецове... : )) всякакви скеитърски обикновени .. високи и т.н. ... но сега за зимата си търся кубинки .. БЕЛИ .. но не мога да намееря;x
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”