.
Затворена тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 305
    Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    А който няма финанси (като мен) си ходи със сандалките през лятото и със ботите през зимата, и може само да си гледка яки кубинки в нет-а на картинка

Мдаааа,и аз съм така За това се мъкна с платненки.
    А кубинки за 50 лв ще са баси забутнята.Ако ще си купуваш кубинки-трябва да са най-доброто,ама...скъпо
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

абе вие добре ли сте да не сте в кербала че ще ходите с кубинки ? да ви еба модите и вкусовете... как искам да дойде на мода да се ходи с шуба лятото да ви видим кво ще праите
    2т.системно.

уникално е при 38 градуса да обуеш кубинки !
    2т.системно.

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    zima-botu6i
    esen i prolet - sportni obuvki-maratonki
    lqto-djapanki
    и аз съм така.за лятото имам 10 чифта джапанки съвсем сериозно и сичките си го харсвам

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    на който му е топло да си ходи със сандалките....
    иначе когато е мрачно винаги използвам момента да си обуя кубинките... ( и по тиранти ме зарибиха, вашта мама......)
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    иначе когато е мрачно винаги използвам момента да си обуя кубинките... ( и по тиранти ме зарибиха, вашта мама......)
    само кубинки и сандалки ли има за тебе ? а за тирантите кво да кажа... ако има как да се направите като теа по ало-ало
    2т.системно.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    само кубинки и сандалки ли има за тебе ? а за тирантите кво да кажа... ако има как да се направите като теа по ало-ало
    абе виж си парцалковците в подписа, които изглеждат като чували с картофи, и после коментирай моя стил.
    а, и няма само кубинки и сандалки. има и цървули.
    алелуя.

виждал съм ги парацалковците от моя подпис (колкото и да не вярваш) и затва коментирам такива изгъзици като тебе. мноо си фешън с тиранти и кубинки бе... и една каска може да си сложиш... маймуна
    2т.системно.

виждал съм ги парацалковците от моя подпис (колкото и да не вярваш) и затва коментирам такива изгъзици като тебе. мноо си фешън с тиранти и кубинки бе... и една каска може да си сложиш... маймуна
    бе пак по-добре отколкото олигофрен в пижама и многооооо лъскави ланци тип 'пазара кирков'
    алелуя.

да бе идеална си... за кербала
    2т.системно.

Boot*
    Guest
    Да, ама поне е идеална.
    Ти си гнусен.
    Факт.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е значи в Кербала хората са готини.
    Просто не мога да ги трая тия,дето се правят на рапари и ходят наистина като чували с картофи.
    Кубинки винаги можеш да си обуеш.Това са разбиващи обувки,ама явно много малко хора зацепват,че е велико да се носят...
    Абе вие си ходете като хванати от гората...ние ще си ходим с кубинкиако имаме пари да си купим,де
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от Boot*
    Да, ама поне е идеална.
    Ти си гнусен.
    Факт.
    най-идеалната просто... момиче с кубинки е като момче с чорпогащник

Sarabi а ти пък не ми праи забележка за писането щото съм сигурен че си по-зле от мене. ако не си забелязала пиша всичко с малки букви... тва да не е класно по български... за такива умници като вас не мисля да си давам зор да натискм шифт-а... и никой не те пита кво можеш да траеш и кво не. като не можеш да ме траеш лапай !
    2т.системно.

Цитирай Първоначално написано от Boot*
    Да, ама поне е идеална.
    Ти си гнусен.
    Факт.
    най-идеалната просто... момиче с кубинки е като момче с чорпогащник

Sarabi а ти пък не ми праи забележка за писането щото съм сигурен че си по-зле от мене. ако не си забелязала пиша всичко с малки букви... тва да не е класно по български... за такива умници като вас не мисля да си давам зор да натискм шифт-а... и никой не те пита кво можеш да траеш и кво не. като не можеш да ме траеш лапай !
    това че съм момиче не ми забранява да нося (и правя) каквото ми харесва... аз лично не съм толкова куха и безлична, че да се вмествам в норми от типа 'тя е момиче и не трябва да прави така'.
    ако ти си такъв много жалко за теб
    алелуя.

жалко за мен че не нося чорпогащник и не се гримирам нали... вкара мислене и ти
    2т.системно.

жалко за мен че не нося чорпогащник и не се гримирам нали... вкара мислене и ти
    жалко за теб, че си прекалено страхливо детенце и че не ти стиска да бъдеш такъв какъвто искаш, защото 'ооо боже, какво ще си кажат хората за мен като ме видят така...!?!? момчетата не правят така!!!!! и аз няма да права, щото съм истински мъж! '
    тва с чорапогащника беше тъпо, но да.. какво лошо има ако един мъж си обуе чорапогащник ако се чувства по-добре така? по-малко мъж ли става или що...? нека не забравяме, че идеята на чорапогашника е да топли......
    алелуя.

ти си умопомрачена... поздрав с подписа ми
    2т.системно.

ахахаха, поне се аргументирай бе, путко))
    аз поне си подкрепям мнението с аргументи, не съм като тебе само да бълвам идиотщини.
    умопомрачена.....
    алелуя.

аз колкото и да се ангументирам ти си оставаш тъпа... ще го направя все пак за последен път : човека е социално същество и като такова е нормално да спазва някой правила. не става въпрос за закони или други такива глупости. когато обаче заприличаш на човек може и да ги разбереш теа неща. засега си си само една овчица, затова върви паси не се опитвай да ме затапваш
    2т.системно.

Guest
    аз колкото и да се ангументирам ти си оставаш тъпа... ще го направя все пак за последен път : човека е социално същество и като такова е нормално да спазва някой правила. не става въпрос за закони или други такива глупости. когато обаче заприличаш на човек може и да ги разбереш теа неща. засега си си само една овчица, затова върви паси не се опитвай да ме затапваш
    Хей, човече защо просто не се върнеш в четвърти клас, където ти е мястото. То фенове на Мишо Шамара могат само там да се намерят. От както посещавам тоя форум, най-големите глупости и смешки съм ги чел се в твои постове. Не си нито човекът който ще определя кой какъв е нито нищо. За бога, само си погледни подписа. Смешен си.

И да знаеш. GGP uber alles.

е ше ви еба майката вече...
    казвам за 72365892734658927439 път :
    не съм фен на шамара и не казвам на никой какво да прави.... да еба синоптиците ви къде се намерихте такива от една снимка да ми пишете автобиография бе... и тва че не разбирам как едно момиче може да ходи лятото при 40 градуса с кубинки и се мъча да и обясня че е тъпа не значи че и налагам нещо. писна ми от такива лапета като вас дето само приказват наизуст
    2т.системно.

Za toq period ot godinata-4ehli i sandali.Ne6to ,s koeto da mi e leko i udobno za lqtoto
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Guest
    е ше ви еба майката вече...
    казвам за 72365892734658927439 път :
    не съм фен на шамара и не казвам на никой какво да прави.... да еба синоптиците ви къде се намерихте такива от една снимка да ми пишете автобиография бе... и тва че не разбирам как едно момиче може да ходи лятото при 40 градуса с кубинки и се мъча да и обясня че е тъпа не значи че и налагам нещо. писна ми от такива лапета като вас дето само приказват наизуст
    Еми, човек сложил си си картинка на РНБ рекърдс в подписа. Малко е не логично да присъства там и същевременно да не му се кефиш. + Това мога да ти кажа, че през лятото кубинки Др. Мартенс са много удобни, защото кожата им е обработена по специален начин и така НЕ ти се спарват краката и същевременно притежават т.нар bouncing soles, което ги прави изключително удобни. Виж зимата не бих тръгнал с тях защото краката ми ще замръзнат.

абе не ми обяснявай какво съм си сложил. и не ми обяснявай за кубинки... едно нормално момиче лятото ходи или с къси дънки или с полички... с кубинки тряя да ходиш с дълги гащи. квото и да ми обясняваш е тъпо лятото да ходиш със обувки. да ти виждам гърба
    2т.системно.

Guest
    az si nosq predimno kecki - imam 2 chifta, i dvata gallaz ( modeli - post i minx), za lqtoto nosq v jegata niski chehli (shtoto sum visochka)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си