- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Мдаааа,и аз съм такаЗа това се мъкна с платненки.
А кубинки за 50 лв ще са баси забутнята.Ако ще си купуваш кубинки-трябва да са най-доброто,ама...скъпо![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
абе вие добре ли стеда не сте в кербала че ще ходите с кубинки ? да ви еба модите и вкусовете... как искам да дойде на мода да се ходи с шуба лятото да ви видим кво ще праите
![]()
2т.системно.
уникално е при 38 градуса да обуеш кубинки !
2т.системно.
и аз съм така.за лятото имам 10 чифта джапанки съвсем сериозно и сичките си го харсвамПървоначално написано от Taina{}
на който му е топло да си ходи със сандалките....Първоначално написано от Napushen_Buhal
иначе когато е мрачно винаги използвам момента да си обуя кубинките... ( и по тиранти ме зарибиха, вашта мама......)
алелуя.
само кубинки и сандалки ли има за тебе ? а за тирантите кво да кажа... ако има как да се направите като теа по ало-алоПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
2т.системно.
абе виж си парцалковците в подписа, които изглеждат като чували с картофи, и после коментирай моя стил.Първоначално написано от Napushen_Buhal
а, и няма само кубинки и сандалки. има и цървули.
алелуя.
виждал съм ги парацалковците от моя подпис (колкото и да не вярваш) и затва коментирам такива изгъзици като тебе. мноо си фешън с тиранти и кубинки бе... и една каска може да си сложиш... маймуна
2т.системно.
бе пак по-добре отколкото олигофрен в пижама и многооооо лъскави ланци тип 'пазара кирков'Първоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
алелуя.
да бе идеална си... за кербала
2т.системно.
Да, ама поне е идеална.
Ти си гнусен.
Факт.
Е значи в Кербала хората са готини.
Просто не мога да ги трая тия,дето се правят на рапари и ходят наистина като чували с картофи.
Кубинки винаги можеш да си обуеш.Това са разбиващи обувки,ама явно много малко хора зацепват,че е велико да се носят...![]()
Абе вие си ходете като хванати от гората...ние ще си ходим с кубинкиако имаме пари да си купим,де![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
най-идеалната просто... момиче с кубинки е като момче с чорпогащникПървоначално написано от Boot*
Sarabi а ти пък не ми праи забележка за писането щото съм сигурен че си по-зле от мене. ако не си забелязала пиша всичко с малки букви... тва да не е класно по български... за такива умници като вас не мисля да си давам зор да натискм шифт-а... и никой не те пита кво можеш да траеш и кво не. като не можеш да ме траеш лапай !
2т.системно.
това че съм момиче не ми забранява да нося (и правя) каквото ми харесва... аз лично не съм толкова куха и безлична, че да се вмествам в норми от типа 'тя е момиче и не трябва да прави така'.Първоначално написано от Napushen_Buhal
ако ти си такъв много жалко за теб![]()
алелуя.
жалко за мен че не нося чорпогащник и не се гримирам нали... вкара мислене и ти![]()
2т.системно.
жалко за теб, че си прекалено страхливо детенце и че не ти стиска да бъдеш такъв какъвто искаш, защото 'ооо боже, какво ще си кажат хората за мен като ме видят така...!?!? момчетата не правят така!!!!! и аз няма да права, щото съм истински мъж! 'Първоначално написано от Napushen_Buhal
тва с чорапогащника беше тъпо, но да.. какво лошо има ако един мъж си обуе чорапогащник ако се чувства по-добре така? по-малко мъж ли става или що...? нека не забравяме, че идеята на чорапогашника е да топли......![]()
алелуя.
ти си умопомрачена... поздрав с подписа ми
2т.системно.
ахахаха, поне се аргументирай бе, путко))
аз поне си подкрепям мнението с аргументи, не съм като тебе само да бълвам идиотщини.
умопомрачена.....![]()
алелуя.
аз колкото и да се ангументирам ти си оставаш тъпа... ще го направя все пак за последен път : човека е социално същество и като такова е нормално да спазва някой правила. не става въпрос за закони или други такива глупости. когато обаче заприличаш на човек може и да ги разбереш теа неща. засега си си само една овчица, затова върви паси не се опитвай да ме затапваш
2т.системно.
Хей, човече защо просто не се върнеш в четвърти клас, където ти е мястото. То фенове на Мишо Шамара могат само там да се намерят. От както посещавам тоя форум, най-големите глупости и смешки съм ги чел се в твои постове. Не си нито човекът който ще определя кой какъв е нито нищо. За бога, само си погледни подписа. Смешен си.Първоначално написано от Napushen_Buhal
И да знаеш. GGP uber alles.
е ше ви еба майката вече...
казвам за 72365892734658927439 път :
не съм фен на шамара и не казвам на никой какво да прави.... да еба синоптиците ви къде се намерихте такива от една снимка да ми пишете автобиография бе... и тва че не разбирам как едно момиче може да ходи лятото при 40 градуса с кубинки и се мъча да и обясня че е тъпа не значи че и налагам нещо. писна ми от такива лапета като вас дето само приказват наизуст
2т.системно.
Za toq period ot godinata-4ehli i sandali.Ne6to ,s koeto da mi e leko i udobno za lqtoto
Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you
Еми, човек сложил си си картинка на РНБ рекърдс в подписа. Малко е не логично да присъства там и същевременно да не му се кефиш. + Това мога да ти кажа, че през лятото кубинки Др. Мартенс са много удобни, защото кожата им е обработена по специален начин и така НЕ ти се спарват краката и същевременно притежават т.нар bouncing soles, което ги прави изключително удобни. Виж зимата не бих тръгнал с тях защото краката ми ще замръзнат.Първоначално написано от Napushen_Buhal
абе не ми обяснявай какво съм си сложил. и не ми обяснявай за кубинки... едно нормално момиче лятото ходи или с къси дънки или с полички... с кубинки тряя да ходиш с дълги гащи. квото и да ми обясняваш е тъпо лятото да ходиш със обувки. да ти виждам гърба
2т.системно.
az si nosq predimno kecki - imam 2 chifta, i dvata gallaz ( modeli - post i minx), za lqtoto nosq v jegata niski chehli (shtoto sum visochka)