- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
ми...основно кецове-супер удобни са ми и аз мн си ги обичкам![]()
а като стане по студено(зимата де)си нося ботуши
а лятото-чехли и някви такива
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
кой ги измисли тия правила, бе путко ненагледна? ти ли ?Първоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
ти ли определяш кой изглежда като човек и кой не? както споменах, не съм толкова зле, че да позволявам на някой да решава вместо мен какво да трябва нося. правилата, които ще спазвам ги измислям Аз за себе си. а който спазва нечии други измислени и глупави правила, му предлагам да хапне лайна. включително и ти.
и в крайна сметка това са си мойте крака и аз решавам в какво ще ги обуя
алелуя.
шо ме обиждаш бе кифло ? ща еба накривоПървоначално написано от i'm so excited!
не ги спазвай правилата като искаш... той и азис не ги спазва затва е такъв галфон.
страшни аргументи вадиш... или просто приказваш колкото да не заспишаз поне си подкрепям мнението с аргументи
2т.системно.
Toва е въпрос на гледна точка. Тия дето носят полички и розовки дрешки са курви, а момчетата които носят сандали са педали. И не ти обяснявам какво си си сложил, просто нямаш акъл да ми разбереш поста. Защо си слагаш подпис на Шамара като не му се кефиш, а рапстър? Малоумник.Първоначално написано от Napushen_Buhal
вкарвам те във схема и те карам да се радваш
приготвил съм ти пура след като обядваш...
ти пък може да мечташ за красивия ми хуй. върви си бъркай по дупките и си мисли за мене
2т.системно.
Абе кви сте вие?! Кво като носи широки гащи. Смейте му се. Ма и той и аз ще ви се смеем, че ходите като изкоани от гроба. Всеки с мнението си. Кво се опитвате да си промените навиците и културата?
ахахахахахах рапстърПървоначално написано от Анонимко
ти си някъв хитър обаче... не съм си сложил подпис на шамара тъпако... ако имаш малко акъл ще различиш облика на няколко човека... кво ти обяснявам все едно ще ме разбереш...
2т.системно.
за хиляден път обяснявам : не се опитвам да променя нищо, просто искам да знам защо няква гозба се мъкне с мъжки зимни обувки лятото ... още някой да пита какво се опитвам да променя ?Първоначално написано от WILD__BOY
2т.системно.
Разпознах Шамара, който е най-в ляво с грозно жълто джързи и мазния гаден циганин 100 кила. Другите не ги знам, не съм и длъжен. Та кой ти е в подписа, рапстер?
Щот така им харесва. Ако кажат, че така им е удобно ... хохо верно мазохизма рулира сред метълите ама до толко, че да изпростяваш и да си мислиш, че е удобноПървоначално написано от Napushen_Buhal
като не знаеш къде си тръгнал да нареждаш бе охлюв невеж ? майка ти е в подписа ми и съм и фен на нея. друго да не ти е ясно ?Първоначално написано от Анонимко
2т.системно.
Mисля, че много добре обясних защо мартенсите са удобни за всички сезони, освен зимата. Ако Изпушения Бухал е навит, да си спретнем една среща, където всеки ще си дойде с униформата и да видим как ще си тръгне. Според мен металното бомбе е по-силно от кеца.Първоначално написано от WILD__BOY
ти гангстер ли си ?![]()
2т.системно.
Извинявай господи, просвети ме. Все пак аз не съм на 12 години и не следя съмнителни "изпълнители" които да ми пеят за женки и за коли. C' mon enlighten me!Първоначално написано от Napushen_Buhal
къде видя господ че му говориш ? и колкото да му се молиш няма да ти помогне... не знам какво разбираш под съмнителни изпълнители и не знам защо казваш че съм на 12 години при положение че не съм...![]()
2т.системно.
Е не те познавам, но от постовете ти на толкова ми биеш. Ако се изразяваше по-нормално...Аз те питам конкретно нещо, а ти псуваш ли, псуваш ли...Както и да е. Който носи кубинки и тиранти е изрод, а който ходи като насран е як. Cool.Първоначално написано от Napushen_Buhal
Не, и не смятам да го направя през лятото. Говорим за топлото време и такива обувки. Иначе за зимата съм съгласен, че високите обувки за добър избор за зимата. Не отричам, че имат своите предимства.Първоначално написано от exploitedteen
питаш ме нещо за което не си осведомен... видял там шамара и тръгнал да ми приказва че съм на 12 години. чакай бе чичко, кой беше пък ти че тряя ти давам обяснения на какво се кефя ?
2т.системно.
Дали ще е Шамара или някой от неговите хора пак е същата работа.Все е дебилщина. И ти си дебил, рапстър, и ти си дебил...Първоначално написано от Napushen_Buhal
да съм те питал ?Първоначално написано от Анонимко
2т.системно.
Първоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
кво си ми се ухилил като поп-фолк певица ? като не те натискам няма да звънишПървоначално написано от Анонимко
2т.системно.
Първоначално написано от Napushen_Buhal
\
/
![]()
![]()
abe q se opravete be kfi kubinki kfi pet levalqtoto se nosqt otkriti obuvki [ sandali ,4ehli...] kfi sa tiq kubinki da ti sparvat krakata i kato gi sabue6 da miri6at na umreli katerici.... ujasT ne iskam i da si go predstavqm 1. ne e higieni4no 2.6te zavadite gybi4ki s tiq kubinki .... otidete na edin lekar i go popitaite dali e normalno da se nosi lqtoto zatvoreni obuvki...
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!