.
Затворена тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 305
    Куупър
    Guest
    Напушен Бухал е гей и носи сандали. Много пъти сме го прибирали за мъжка проституция.

Цитирай Първоначално написано от Куупър
    Напушен Бухал е гей и носи сандали. Много пъти сме го прибирали за мъжка проституция.
    aide kato ne poznava6 nqkoi da ne govori6 a!? Napu6en-Buhal e moje bi nai golemiq pi4 koito poznavam vav vsqko otno6enie taka 4e .... da ne 4uvam detski glas i skarcane na biberoni
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sLaDuLaNkaTa
    aide kato ne poznava6 nqkoi da ne govori6 a!? Napu6en-Buhal e moje bi nai golemiq pi4 koito poznavam vav vsqko otno6enie taka 4e .... da ne 4uvam detski glas i skarcane na biberoni
    Аз пък не го познавам и твърдя, че е педал. И теб не те познавам и твърдя, че си дебилна курва. Въпроси? Не ми е нужно да познавам хората за да си правя изводи. Аз имам досието на всеки един от вас във Washington, DC.
    Помнете, FВI ви следи/

abe ti si muhlio nqq kfo da se zanimavam ... tai 4e aide stia si otmenql temata govorim za obuvki
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пък не го познавам и твърдя, че е педал. И теб не те познавам и твърдя, че си дебилна курва. Въпроси? Не ми е нужно да познавам хората за да си правя изводи. Аз имам досието на всеки един от вас във Washington, DC.
    Помнете, FВI ви следи/
    яко те тресе радиацията а ?
    2т.системно.

Фен
    Град
    Reality
    Converse-ки, когато ми е по-хладно, а лятото ония на Дизел- галоши ли пантофи ли и аз незнам как им се вика. Кецовете вече ми писнаха супер много, иначе до миналата година бях само с тях- зиме, лете само Globe беше.

Genocide Lo
    Guest
    sLaDuLaNkaTa
    от тъпи курветини акъли не взимам, да знаеш...

Guest
    ubavi :P

ledenata_kralica#
    Guest
    Бе я се сбийте по двойки...темата е не за да се карате,щото не ви харесват обущата на другарчето...секи си казва каква носи,който иска показва картинка или снимка и сичко е на 6... айде peace (:

Guest
    as nosq maratonki lubimata mi marka e Lotto

i za poreden pat si4ko sa oabrna na karanica...
    lalallala

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Град
    По света и у нас
    Ми както дойде.Предимно маратонки или кецове.Зависи от сезона,случая,облеклото,на троението.Важното е да се чувстваш удобно.Малко са хората носещи само един вид обувки(така мисля де) Айде туй от мен.Мир!
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    кубинки
    Какви?
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    кубинки
    Ей нищо не споделяте значи, вижте другите как обясняват
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Кецове (с бяла и черна връзки ). OSIRIS SERVE Jay Adams. Ей ги на
    Зимата кубинки.
    Що няма снимка?
    prolet,lqto,esen - maratonki(mnogo rqdko - samo ako sym na more moje 4ehli)
    zima - kecove i kubinki
    Ей, ама за кубинки никой не пояснява...
    Цитирай Първоначално написано от Едноок Смок С Дисаги
    ...или с Rangers-а ми
    Който е...?
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    кубинки. и гуменки отвреме-навреме.
    От каква гума са? Гумена?
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    И за мен кецовете са си върха.Е зимата ходя и с ботуши,а лятото с некви чехлички,но кецките си ги обичм най-много.Снимка няма да слагам-ти ми ги знаеш
    А за тези потребители което не ги знаЕМ
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Чехли тип прашки ... добрите стари розови маратонки
    Какво ще рече "прашки". А колко добри и стари са?
    Цитирай Първоначално написано от MiSs MuRDeR
    Кецове. Не мога да си представя крака ми в друга обувка. Наистина, понякога лятото обувам летни чехли, но не ми е удобно. Все пак обстоятелствата ме притискат.
    Ако са обстоятелствата...лошо
    Цитирай Първоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)
    Пху,добре 4е предупреди да не те замеряме с камъни,6тото замалко 6тях да си с4упя монитора
    А ника ти е "```n0_Pr0bL3m```"
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Кецове,щото са удобни и са ми в стила.
    А какъв ти е тила?
    Цитирай Първоначално написано от Genocide Lolita
    Пролет - кубинки
    Лято - кубинки
    Есен - кубинки
    Зима - кубинки

Мноо съм фешън, нали?
    Кубинки четири сезона А за "фешън-а"... това ли ти е целта?
    маниии, аз само с едни стийл и мартенсите 3 дупки (дето са ми малки...........) си мислех, че съм добре оборудвана .. пък то.. който има парички да си ги даваа
    Мартенса цвят, бомбе а-у? А паричките...аз и да имам ми е жал да ги дам Въпреки че много се бях надъхал на едни Steel
    Имам чифтове на Underground ( добър външен вид, но за зимата не стават), Steel ( подметката е прекалено мека - дразни, но пък за зимата са добри), Wehrmacht (за мазохисти) и армейски на немската армия...
    Искам и аз ей така да имам
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    А който няма финанси (като мен) си ходи със сандалките през лятото и със ботите през зимата, и може само да си гледка яки кубинки в нет-а на картинка

П.П.Човекът с горният пост - кви са тия ужасии, има и малки деца тука!!!
    Е то финансите са определящи май само за качеството. Да не мислиш че неможеш да си намериш евтино и добро? (малко си противореча, но не ми се обяснява...който ми трябва знае какво говоря)
    Има кубинки и за 50 лв, какво се правите
    Иначе, не че имам пари - просто като купя чифт и до нося до дупка...Мацките, които си купуват патъчки всеки месец харчат повече, например.

П.С. Мартинсите, които се предлагат в момента в България са боклук!
    Може да дадеш повечко парички накуп, но поне знаеш че имаш истинска обувка на крака, която знаеш, че няма да се скъса от най-малкото (че и от "голямото" не се късат тяхната кожа)
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Кубинки.Леко дърти,но здрави.
    Е те са здрави, защото са дърти
    известно ми е за мартенсите в българия сега, но моите нито са нови, нито са от българия......
    Какво ще рече "от България"? А за "нови" кои се броят?
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    А който няма финанси (като мен) си ходи със сандалките през лятото и със ботите през зимата, и може само да си гледка яки кубинки в нет-а на картинка
    Мдаааа,и аз съм така За това се мъкна с платненки.
    А кубинки за 50 лв ще са баси забутнята.Ако ще си купуваш кубинки-трябва да са най-доброто,ама...скъпо
    по-скоро "все от някъде се почва"
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    абе вие добре ли сте да не сте в кербала че ще ходите с кубинки ? да ви еба модите и вкусовете... как искам да дойде на мода да се ходи с шуба лятото да ви видим кво ще праите
    То и в България се ходи с кубинки. А като дойде модата за шуби...който се води от модата да му мисли
    ааааааааааааааааааааааааа аааааааа.........

мен кубинките ме кефят!!!

просто да обуеш кунинки си е... пфффффффф не може да се опише...

УНИКАЛНО!!!
    Определено. Като ти застане на крака...ппффуу...стана ми хубаво
    уникално е при 38 градуса да обуеш кубинки !
    За "уникално" незнам, но си е...нормално според мен...както и да обуеш каквото и да е друго (въпреки че с някви маратонки ми е гадно, че много ми се спарват краката)
    на който му е топло да си ходи със сандалките....
    иначе когато е мрачно винаги използвам момента да си обуя кубинките... ( и по тиранти ме зарибиха, вашта мама......)
    Е който както си иска да ходи. Ама наложи ли му се нещо (каквото и да е) с тез джапанетки...зор
    на който му е топло да си ходи със сандалките....
    иначе когато е мрачно винаги използвам момента да си обуя кубинките... ( и по тиранти ме зарибиха, вашта мама......)
    само кубинки и сандалки ли има за тебе ? а за тирантите кво да кажа... ако има как да се направите като теа по ало-ало
    А какви са "теа по ало-ало" ??? Някакви с тиранти ли?
    да бе идеална си... за кербала
    Както и за където и да било другаде. Тя с кубинки ще изкара и в пустинята (ма то и ти там и на северния полюс няма да изкарас с "кецки")
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Е значи в Кербала хората са готини.
    Просто не мога да ги трая тия,дето се правят на рапари и ходят наистина като чували с картофи.
    Кубинки винаги можеш да си обуеш.Това са разбиващи обувки,ама явно много малко хора зацепват,че е велико да се носят...
    Абе вие си ходете като хванати от гората...ние ще си ходим с кубинкиако имаме пари да си купим,де
    Е и да нямаме пари пак ще си купим. Ама...мисля, че неможе да се обясни на човек който не е носил кубинки какво е чувството. Както примерно никой неможе да ме убеди че е яко с изсулените дънки и другите ужасни дрешки и синджирчета
    Цитирай Първоначално написано от Boot*
    Да, ама поне е идеална.
    Ти си гнусен.
    Факт.
    най-идеалната просто... момиче с кубинки е като момче с чорпогащник

Sarabi а ти пък не ми праи забележка за писането щото съм сигурен че си по-зле от мене. ако не си забелязала пиша всичко с малки букви... тва да не е класно по български... за такива умници като вас не мисля да си давам зор да натискм шифт-а... и никой не те пита кво можеш да траеш и кво не. като не можеш да ме траеш лапай !
    Е к'во за чопогащника...аз като влизам в някоя пещера винаги си слагам. А за писането...по-красиво и грабващо е правилното писане
    Цитирай Първоначално написано от Boot*
    Да, ама поне е идеална.
    Ти си гнусен.
    Факт.
    най-идеалната просто... момиче с кубинки е като момче с чорпогащник

Sarabi а ти пък не ми праи забележка за писането щото съм сигурен че си по-зле от мене. ако не си забелязала пиша всичко с малки букви... тва да не е класно по български... за такива умници като вас не мисля да си давам зор да натискм шифт-а... и никой не те пита кво можеш да траеш и кво не. като не можеш да ме траеш лапай !
    това че съм момиче не ми забранява да нося (и правя) каквото ми харесва... аз лично не съм толкова куха и безлична, че да се вмествам в норми от типа 'тя е момиче и не трябва да прави така'.
    ако ти си такъв много жалко за теб
    Точно пък ей такива дето се водят от типа "сбъркани" са най-стабилни
    жалко за мен че не нося чорпогащник и не се гримирам нали... вкара мислене и ти
    жалко за теб, че си прекалено страхливо детенце и че не ти стиска да бъдеш такъв какъвто искаш, защото 'ооо боже, какво ще си кажат хората за мен като ме видят така...!?!? момчетата не правят така!!!!! и аз няма да права, щото съм истински мъж! '
    тва с чорапогащника беше тъпо, но да.. какво лошо има ако един мъж си обуе чорапогащник ако се чувства по-добре така? по-малко мъж ли става или що...? нека не забравяме, че идеята на чорапогашника е да топли......
    Мдам, то никъде не пише, че е само за жени, пък и да е...какво от това. Имате нещо приятно и удобно, защо да не ви го ползваме
    е ше ви еба майката вече...
    казвам за 72365892734658927439 път :
    не съм фен на шамара и не казвам на никой какво да прави.... да еба синоптиците ви къде се намерихте такива от една снимка да ми пишете автобиография бе... и тва че не разбирам как едно момиче може да ходи лятото при 40 градуса с кубинки и се мъча да и обясня че е тъпа не значи че и налагам нещо. писна ми от такива лапета като вас дето само приказват наизуст
    Е не е приятно да те оприличават, но сам си го правиш. А момиче лятото при 40 градуса (по коя скала) с кубинки...ми браво (нали беше 38 градуса (по нещо си)...расте, а?
    абе не ми обяснявай какво съм си сложил. и не ми обяснявай за кубинки... едно нормално момиче лятото ходи или с къси дънки или с полички... с кубинки тряя да ходиш с дълги гащи. квото и да ми обясняваш е тъпо лятото да ходиш със обувки. да ти виждам гърба
    Говориш така защото си нямаш на представа каква гледка е момиче с високи червени кубинки с пола. Ако знаеш...ама к'во да ти обяснявам на теб, не виждам сми...А за кубинки...защо да си с дълги гащи? Носи ги както ти е удобно, а не "както трябва"
    е ше ви еба майката вече...
    казвам за 72365892734658927439 път :
    не съм фен на шамара и не казвам на никой какво да прави.... да еба синоптиците ви къде се намерихте такива от една снимка да ми пишете автобиография бе... и тва че не разбирам как едно момиче може да ходи лятото при 40 градуса с кубинки и се мъча да и обясня че е тъпа не значи че и налагам нещо. писна ми от такива лапета като вас дето само приказват наизуст
    Еми, човек сложил си си картинка на РНБ рекърдс в подписа. Малко е не логично да присъства там и същевременно да не му се кефиш. + Това мога да ти кажа, че през лятото кубинки Др. Мартенс са много удобни, защото кожата им е обработена по специален начин и така НЕ ти се спарват краката и същевременно притежават т.нар bouncing soles, което ги прави изключително удобни. Виж зимата не бих тръгнал с тях защото краката ми ще замръзнат.
    И с мартенс ми е топло, но не ми се потят краката. Зимата...позамръзвал съм наистина 8-
    n"]според мен да носиш обувки със синтетика, които яко изпотяват краката е по- кофти...

кубинките са естествена кожа, която е обработена и наистина не запарват краката... просто трябва да си носил, за да критикуваш...
    Съгласен съм. Аз нося и някви ранарс (ае на български поне по-може (май) да не е правилно написано) тип туристически, с които ми е доста по-топло отколкото с кубинките.
    abe q se opravete be kfi kubinki kfi pet leva lqtoto se nosqt otkriti obuvki [ sandali ,4ehli...] kfi sa tiq kubinki da ti sparvat krakata i kato gi sabue6 da miri6at na umreli katerici.... ujasT ne iskam i da si go predstavqm 1. ne e higieni4no 2.6te zavadite gybi4ki s tiq kubinki .... otidete na edin lekar i go popitaite dali e normalno da se nosi lqtoto zatvoreni obuvki...
    Къде пише, че лятото се носят открити обувки, а не кубинки? И как реши че караката "miri6at na umreli katerici"? При мен не е така...въпреки че си зависи от човека. Ти май не си въждала кубинки (или поне ефекта от тях). Не мисля, че не е хигиеничко. Поне са ми чисти краката, а не като събуя чехлите (то к'во ли има за събуване с тях де) и КРАКАТА МИ ДА СА ЧЕРНИ ОТ МРЪСОТИЯТА която е по улиците. А гъбички...да чукна на дърво не съм имал, а и незнам някой който носи кубинки да си отглежда
    Стига че ставаш смешна, мазниш се и говориш като децата пред блока. И колко голям пич е Виктор? А ти колко добре го познаваш? От колко години? Я ни кажи що за пич е? (не искам да го обидя...скоро става една година откакто съм се запознал с него и нямам нищо против него. Нека прави каквото си иска, щом не се пречка...)
    abe q se opravete be kfi kubinki kfi pet leva lqtoto se nosqt otkriti obuvki [ sandali ,4ehli...] kfi sa tiq kubinki da ti sparvat krakata i kato gi sabue6 da miri6at na umreli katerici.... ujasT ne iskam i da si go predstavqm 1. ne e higieni4no 2.6te zavadite gybi4ki s tiq kubinki .... otidete na edin lekar i go popitaite dali e normalno da se nosi lqtoto zatvoreni obuvki...
    май не е хубаво да говориш, когато определено не знаеш за какво става въпрос...
    Много са компетентни инъче Ние (поне аз де) мога да говоря и за от двете страни за плюсове и минуси, защото и двете съм пробвал. Щом съм избрак за ме нистинската обувка - кубинката - явно има защо. Интересно е обаче че повечето тук са против носенето на кубинки, защото "така и така", а едва ли някога са обивали...евентуално на тати българските кубинки от армията които са му седяли цяла година в мазето и сега е изкарал, че с маратонки му влиза сняг в .. е маратонките де

exploitedteen_nelognat
    Guest
    аз нося UK Underground rangers с катарама горе...
    14-ка

ето и пик:

пак експлойтед
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen_nelognat
    14-ка

ето и пик:

ПП. тука са нови де... сега са по- мръсни и не толкова лъскави

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от пак експлойтед
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen_nelognat
    14-ка

ето и пик:

ПП. тука са нови де... сега са по- мръсни и не толкова лъскави
    Хахах..да нормално..познато ми е. Само се чудя откъде я имам таз снимка аз на компютъра от преди...месеци вече

екса
    Guest
    сигурно защото и преди съм ги показвал...

и в този форум и в още няколко

Град
    Вкъщи
    Няма зиме, няма лете маратонки са ми на нозете. Не сериозно само маратонки и кецове нося, другото ми не е особено сгодно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от porkito
    Няма зиме, няма лете маратонки са ми на нозете. Не сериозно само маратонки и кецове нося, другото ми не е особено сгодно
    ти някакъв поет ли се бараш bе dirty little helper??

Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от porkito
    ти някакъв поет ли се бараш bе dirty little helper??
    Мне, просто тва беше първото което ми дойде на ума

Guest
    ОК

дишай спокойно...

Експлойтед..
    Guest
    мне... видях ти снимките... искам да те ритна с кубинка в лицето...

Фен
    Град
    Монтана
    нося абсалютно всякакви
    Като се започнем от маратонки , минем през ботушки , после през официални обувки на висок ток , през летни чехли на нисък ток , същите , но на висок ток , през затворени чехли и стигнеме до най-обикновени джапанки )

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Нещо подобно
    Много е гадно с тез видящи връзки

пролетта-обувки с токчета,лятото-чехлички,есента-кецове и зимата-ботушки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си