- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
Напушен Бухал е гей и носи сандали. Много пъти сме го прибирали за мъжка проституция.
aide kato ne poznava6 nqkoi da ne govori6 a!? Napu6en-Buhal e moje bi nai golemiq pi4 koito poznavam vav vsqko otno6enie taka 4e .... da ne 4uvam detski glas i skarcane na biberoniПървоначално написано от Куупър
![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
Аз пък не го познавам и твърдя, че е педал. И теб не те познавам и твърдя, че си дебилна курва. Въпроси? Не ми е нужно да познавам хората за да си правя изводи. Аз имам досието на всеки един от вас във Washington, DC.Първоначално написано от sLaDuLaNkaTa
Помнете, FВI ви следи/
abe ti si muhlionqq kfo da se zanimavam ... tai 4e aide stia si otmenql temata govorim za obuvki
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
яко те тресе радиацията а ?Първоначално написано от Анонимко
2т.системно.
Converse-ки, когато ми е по-хладно, а лятото ония на Дизел- галоши ли пантофи ли и аз незнам как им се вика. Кецовете вече ми писнаха супер много, иначе до миналата година бях само с тях- зиме, лете само Globe беше.
sLaDuLaNkaTa
от тъпи курветини акъли не взимам, да знаеш...
ubavi :P
Бе я се сбийте по двойки...темата е не за да се карате,щото не ви харесват обущата на другарчето...секи си казва каква носи,който иска показва картинка или снимка и сичко е на 6... айде peace (:
as nosq maratonki lubimata mi marka e Lotto
i za poreden pat si4ko sa oabrna na karanica...
lalallala
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Ми както дойде.Предимно маратонки или кецове.Зависи от сезона,случая,облеклото,на троението.Важното е да се чувстваш удобно.Малко са хората носещи само един вид обувки(така мисля де)Айде туй от мен.Мир!
![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Какви?Първоначално написано от exploitedteen
Ей нищо не споделяте значи, вижте другите как обясняватПървоначално написано от TheNightRider
Що няма снимка?Първоначално написано от DetE-Idi0t
Ей, ама за кубинки никой не пояснява...Първоначално написано от Анонимко
Който е...?Първоначално написано от Едноок Смок С Дисаги
От каква гума са? Гумена?Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
А за тези потребители което не ги знаЕМПървоначално написано от white_chik
Какво ще рече "прашки". А колко добри и стари са?Първоначално написано от Sapphir
Ако са обстоятелствата...лошоПървоначално написано от MiSs MuRDeR
А ника ти е "Първоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)
```n0_Pr0bL3m```
"
А какъв ти е тила?Първоначално написано от RedChil
Кубинки четири сезонаПървоначално написано от Genocide Lolita
А за "фешън-а"... това ли ти е целта?
Мартенса цвят, бомбе а-у? А паричките...аз и да имам ми е жал да ги дамПървоначално написано от i'm so excited!
Въпреки че много се бях надъхал на едни Steel
Искам и аз ей така да имамПървоначално написано от Genocide Lolita
Е то финансите са определящи май само за качеството. Да не мислиш че неможеш да си намериш евтино и добро? (малко си противореча, но не ми се обяснява...който ми трябва знае какво говоря)Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Може да дадеш повечко парички накуп, но поне знаеш че имаш истинска обувка на крака, която знаеш, че няма да се скъса от най-малкото (че и от "голямото" не се късат тяхната кожа)Първоначално написано от Genocide Lolita
Е те са здрави, защото са дъртиПървоначално написано от midian
Какво ще рече "от България"? А за "нови" кои се броят?Първоначално написано от i'm so excited!
по-скоро "все от някъде се почва"Първоначално написано от Sarabi*
То и в България се ходи с кубинки. А като дойде модата за шуби...който се води от модата да му мислиПървоначално написано от Napushen_Buhal
Определено. Като ти застане на крака...ппффуу...стана ми хубавоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
За "уникално" незнам, но си е...нормално според мен...както и да обуеш каквото и да е друго (въпреки че с някви маратонки ми е гадно, че много ми се спарват краката)Първоначално написано от Napushen_Buhal
Е който както си иска да ходи. Ама наложи ли му се нещо (каквото и да е) с тез джапанетки...зорПървоначално написано от i'm so excited!
А какви са "теа по ало-ало" ??? Някакви с тиранти ли?Първоначално написано от Napushen_Buhal
Както и за където и да било другаде. Тя с кубинки ще изкара и в пустинята (ма то и ти там и на северния полюс няма да изкарас с "кецки")Първоначално написано от Napushen_Buhal
Е и да нямаме пари пак ще си купим. Ама...мисля, че неможе да се обясни на човек който не е носил кубинки какво е чувството. Както примерно никой неможе да ме убеди че е яко с изсулените дънки и другите ужасни дрешки и синджирчетаПървоначално написано от Sarabi*
Е к'во за чопогащника...аз като влизам в някоя пещера винаги си слагам. А за писането...по-красиво и грабващо е правилното писанеПървоначално написано от Napushen_Buhal
Точно пък ей такива дето се водят от типа "сбъркани" са най-стабилниПървоначално написано от i'm so excited!
Мдам, то никъде не пише, че е само за жени, пък и да е...какво от това. Имате нещо приятно и удобно, защо да не ви го ползвамеПървоначално написано от i'm so excited!
Е не е приятно да те оприличават, но сам си го правиш. А момиче лятото при 40 градуса (по коя скала) с кубинки...ми браво (нали беше 38 градуса (по нещо си)...расте, а?Първоначално написано от Napushen_Buhal
Говориш така защото си нямаш на представа каква гледка е момиче с високи червени кубинки с пола. Ако знаеш...ама к'во да ти обяснявам на теб, не виждам сми...А за кубинки...защо да си с дълги гащи? Носи ги както ти е удобно, а не "както трябва"Първоначално написано от Napushen_Buhal
И с мартенс ми е топло, но не ми се потят краката. Зимата...позамръзвал съм наистина 8-Първоначално написано от Анонимко
Съгласен съм. Аз нося и някви ранарс (ае на български поне по-може (май) да не е правилно написано) тип туристически, с които ми е доста по-топло отколкото с кубинките.Първоначално написано от exploitedteen
Къде пише, че лятото се носят открити обувки, а не кубинки? И как реши че караката "miri6at na umreli katerici"? При мен не е така...въпреки че си зависи от човека. Ти май не си въждала кубинки (или поне ефекта от тях). Не мисля, че не е хигиеничко. Поне са ми чисти краката, а не като събуя чехлите (то к'во ли има за събуване с тях де) и КРАКАТА МИ ДА СА ЧЕРНИ ОТ МРЪСОТИЯТА която е по улиците. А гъбички...да чукна на дърво не съм имал, а и незнам някой който носи кубинки да си отглеждаПървоначално написано от sLaDuLaNkaTa
Стига че ставаш смешна, мазниш се и говориш като децата пред блока. И колко голям пич е Виктор? А ти колко добре го познаваш? От колко години? Я ни кажи що за пич е? (не искам да го обидя...скоро става една година откакто съм се запознал с него и нямам нищо против него. Нека прави каквото си иска, щом не се пречка...)Първоначално написано от sLaDuLaNkaTa
Много са компетентни инъчеПървоначално написано от exploitedteen
Ние (поне аз де) мога да говоря и за от двете страни за плюсове и минуси, защото и двете съм пробвал. Щом съм избрак за ме нистинската обувка - кубинката - явно има защо. Интересно е обаче че повечето тук са против носенето на кубинки, защото "така и така", а едва ли някога са обивали...евентуално на тати българските кубинки от армията които са му седяли цяла година в мазето и сега е изкарал, че с маратонки му влиза сняг в .. е маратонките де
![]()
аз нося UK Underground rangers с катарама горе...
14-ка
ето и пик:
![]()
Първоначално написано от exploitedteen_nelognat
ПП. тука са нови де...сега са по- мръсни и не толкова лъскави
Хахах..да нормално..познато ми е. Само се чудя откъде я имам таз снимка аз на компютъра от преди...месеци вечеПървоначално написано от пак експлойтед
![]()
сигурно защото и преди съм ги показвал...![]()
и в този форум и в още няколко![]()
Няма зиме, няма лете маратонки са ми на нозете. Не сериозно само маратонки и кецове нося, другото ми не е особено сгодно![]()
ти някакъв поет ли се бараш bе dirty little helper??Първоначално написано от porkito
Мне, просто тва беше първото което ми дойде на умаПървоначално написано от Анонимко
![]()
ОК
дишай спокойно...
мне... видях ти снимките... искам да те ритна с кубинка в лицето...
Много е гадно с тез видящи връзкиПървоначално написано от TheNightRider