- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
DVS кецове , маратонки Nike имам еднииии и още два модела за ритане на спринтмастерс ..
kecove globe-cash
не от гумена гума. а дървена.От каква гума са? Гумена?Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
черни с бомбе. стийл са чудесна обувка и подметката пак почва да се отваряМартенса цвят, бомбе а-у? А паричките...аз и да имам ми е жал да ги дамПървоначално написано от i'm so excited!
Въпреки че много се бях надъхал на едни Steel
![]()
ще рече, че мартенсите, които се предлагат в момента в българия са менте, боклук, лайно, подметката заминава на втората седмица. мойте не са ми купувани от тук. достатъчно ли ясно се изразих или...?Какво ще рече "от България"? А за "нови" кои се броят?Първоначално написано от i'm so excited!
мисля, че и аз това казахЕ който както си иска да ходи.Първоначално написано от i'm so excited!
Точно пък ей такива дето се водят от типа "сбъркани" са най-стабилниПървоначално написано от i'm so excited!
не се водя 'сбъркана'. водя се 'човек, който ще си ходи с каквито си обувки иска' .
алелуя.
I az taka \Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
/ \
/ \
/
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Харесвам те.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Ами то най-удобноПървоначално написано от bonboneno^mace
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
нося сега през повечето време едни кецки на смс много приличащи на адидас мен си ми харесват чуждото мнение ми е през .... понякога нося черни кожени обувки зависи от случая и редко кубинки
ne6to na tok4eta ... mnogo rqdko slizam ot tok4etata
1-2 pyti na meseca maratonki
Predimno obuvki s tokcheta. Prez zimata mi se sluchva da nosq platformi sushto. Lqtoto mnogo obicham da nosq visoki obuvki, no mi se nalaga da hodq i s chehli.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
proletta-maratonki lqtoto-4exli esenta-pak maratonki i zimata-maratonki
Определено спортни-(маратонки,кецове...и т.н)
az nosq beli puma sus kafqva puma :P
emi zimata botu6ki (mn e sladko :) ) lqtoto 4exli4ki a prez drugite sezoni maratonki
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
цървулине бе ебавка еми кво носа,носа гуменки,бутонки и тн
Ми по принцип лятото - черни ниски чехли , черни нисички велурени спортни обувки , зимата - ботуши ... миналата зима много исках да си намеря кубинки , но нямаше нищо което да ми стане и да ме кефи ... май не знам как да търся ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Ами...за пролетта зависи какво е времето ако е по студено кецове или маратонки Лятото - сандали или чехли обувки с токчета и без Есен кецове Зима кецове или ботуши
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
..Prolet,lqto,esen,zima na krakata kecki imaa \/
![]()
Abe az poneje ne sum mnogo orientiran kolko struvat kubinkite,ama ne govorq za nqkvi boklu4ki ?
miii lqtoto sq glavno s 4ehli4ki .. a moje i s maratonki :P
esen-kecove i maratonki
zima-botushkii
prolet-maratonki ili kecove
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Оф кецове, че кецове някви момиченца дето клатят гюбеци на сета на Слави с кецове излагате се...
А пък аз какво нося... попринцип колекционирам обувки и имам всякакви ама нося само ниски удобни обувки.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
кецове,маратонки,чехлички, отушки...с токчета майка не ми дава пък аз искам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Винаги съм с кецове![]()