- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За фрий рън-а
Мерси,само дето аз се порових малко из нет-а и ве4е си намерих къде да тренирам...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Ааааа,и тва мненийце ми хареса:
"АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ХАХАХА АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХА
Ще се хиля тихичко.
По ограничени неща: чалга, газари, някои хора от тоя форум ...
Аз ще те убедя, че грешиш и то ужасяващо много. Част от хората избират не да висят нон стоп по кафета дискотеки (единствено за боя) и да се правят на газарчета. Хората, които се занимават с такива спортове цитирам Freerun-a ... скейт, кънки(блейдове), BMX, МТВ (планинско колоездене) и вобще екстремни спортове с голямо физическо усилие и риск от сериозни травми... ето това са смели хора, а не гарачетата като отидат в кварталната дискотека да се сбият с хлапетата от другата махала. Жива простутия. По цял ден да обикаляш по магазините и да се прехласват по дрехи и т.н. ... същата работа. Да висиш само пред домашното РС или в зала отново същата работа. По времето на комунизма всяко дете е било задължено да тренира нещо или да е в някакъв кражок. Така като гледам днес децата трениращи нещо стават все по малко и по малко.... деградация на духа и тялото. Това, че ти не приемаш тези спортове не ги прави глупави или ограничени. Пък и друго: Телосложението на хора занимаващи се с някакъв вид спорт с повишено физическо натоварване е много по-добро и по харесвано, от колкото на занемарил себе си газар. Аз лично карам МТВ и си фъркам с парапланер и считам това за много по приятно от горе изброените изгъзици. Не, че не излизам с приятели на кафе и по някой друг магазин, но не и всеки ден. Начин на мислене... и при мен и при теб, и при всички останали. Няма нужда да го изразяваш с глупост."