- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Saita mi :)
http://web.hit.bg/nora/index.htm
\/
![]()
4akam mneniaa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
kefi me
Много весел сайт.Първоначално написано от Eleonora
![]()
Кефи ме.![]()
Em... dosta elementaren sait... snimkite te spasqvat, ina4e nea kvo da se gledaПървоначално написано от Eleonora
![]()
P.S.>>> sladka si, no ima snimki, koito ... nz.. li4no az nikoga ne bih slojila.. mn sa zle.. Ka4estvoto trqa da e po-vajno ot koli4estvoto... Ama ti se re6ava6...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Бива си го сайта
Такива сайтове трябва да се взривяват.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Въобще нищо интригуващо...само дето се посмях на снимките ти,дето си ги качила.Абе момиче,толкова ли си харесваш безформения гъз и дебелите бедра,че само тях си снимала![]()
...e тъп и безсмислен...![]()
Сайта е направен ужасно! И то от километри си личи, че е с помоща на шаблон. И може ли на латиница да си направиш хедъра?! Поне малко дизан да имаше ...
Ти не се обаждай щото онова подобие на форум дето сте го скалъпили с лори е мнооооого по-ужасно!Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
сайта е хубав .
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Xaxaxphaxaxa сетих се за сайта на тия дветеПървоначално написано от WILD__BOY
.....
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Не ме кефи...няма нщо особено, дизайна куца, а латиницата е...направоооо...направо кърти, чисти и извозва всички дорби сайтове на други младежи (п.п. на сестра ми е по-хубав, а е на 10...)
Пази, Боже!
I`m trying to make your dreams come true...
Как можеш да убидиш думата САЙТ по този начин!
хахахахах![]()
т. 2, 9
Колко лесно се прави такъв сайт...няма какво мнение да имат хората.