- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Bolna li sum?
Imam ujasno mnogo kompleksi svurzani s tegloto mi i nachina mi na jivot. Visoka sum 160 i teja 43-45kg, no stradam ot ujasni kompleksi za debelina. Veche okolo godina se lishavam ot xrana..treniram dosta i ima dobri rezultati, zashtoto sum otslabnala s okolo 5 kg. Problema e dr ..ot okolo 6 meseca kakvoto i da xapna go povrushtam.. i kogato povurna izqdenoto pak sum gladna i neshtata se povtarqt.. qm i xodq v toaletnata i si burkam v ustata , za da povurna.. ne moga da spra..tova se e prevurnalo kato chast ot jivota mi. Neznam kakvo da pravq i na koi da kaja..nikoi ot obkrujenieto mi ili ot semeistvoto mi ne znae , dori i ne podozirat, che imam nqkakvi problemi..Kakvo da pravq..strax me e!!?!?
Страдаш от булимия.Може да те доведе до ужасяваща анорексия.Тревожното е,че можеш да си увредиш сериозно храносмилателната система,а оттам-целия организъм.Без да се притесняваш,сподели с родителите си.Нека те те подкрепят.Не е зле да ти запишат час при психолог,защото това е психически вид болест,която сериозно влияе не само на психическото,но и на физическото здраве на болния.Най-важното е да не се тревожиш,да бъдеш силна.Всичко ще е наред.Приемай тялото си такова,каквото е.С промяна в менюто няма да промениш тялото си.Не се лишавай от храна.По-добрият вариант е да спортуваш-може дори и вкъщи.
Но това засега настрана.В момевта най-важното е незабавно да съобщиш на близките си за своя проблем.Нямаш идея колко сериозно е това и до какви последици може да те доведе.
Успех![]()
Абе момиче ти добре ли си?Аз също съм 160см,45 кг,на това ако му казваш дебело не знам какво ще кажеш за тези които са по 60-70 кг.Единственото,което мога да те посъветвам е да кажеш на родителите си и да отидеш на лекар.Така можеш да развиеш анорексия,а това изобщо не е хубаво.Ако си гледала Шоуто на Слави там имаше едно момиче болно от анорексия.При тази болест се развива и язва,както и гъстрит,окапват зъбите и оше какви ли не неприятни неща и вредни.
Не продължавай така!!!
Otivai na lekar i vzemi ne6to protiv povtu6tane. Pove4e ne pravi takava gre6ka!
ей говори незабавно с родителите си.Това е опасно-анорексия!!!Може да доведе до операция и разбира се и увреждане на организма защото по този начин го изтощаваш страшно.Това е лоша болест и трябва веднага да те види лекар докато не е твърде късно.Не искам да те плаша просто ти казвам истината.
....Don't bother!Be happy!....
Погледни тази тема. Пише всичко и за анорексията и за булимията и най вече за лечението им.
Lumidee,пратил съм ти лично съощение.Дано да ти бъде полезно.
Az syshto imam APSOLUTNO SUSHTIQ PROBLEM!Daje v momenta hodq pri psiholog vi6 kaji po-dobre na roditelite si, za da ne stane o6te po lo6o.Az bqh sy6to kato tebe, oba4e nishto ne qdqh i se ubivah ot trenirovki, sled tova otslabnah kam 20 kg i se rabolqh ot anoreksiq i sq v momenta se lekuvam daje.Moga samo da ti kaja 4e trqbva TI DA OSYZNAESH SAMA 4e NE SI dobre ina4e nqma opraviq vqrvai mi..
Anoreksiq drug pyt! Systoqnieto i se nari4a bulimiqi az imah....yy....vsy6tnost mai imam sy6tiq problem...kakto i da e. Moga edinstveno da ti kaja da se nau4i6 da se haresva6 takava, kakvato si. Spored men syotno6enieto m/u kilogramite i viso4inata ti sa si dosta dobri. Vsi4ko e vytre v teb samata. Ti NE si debela. Izlez na ulicata i pogledni kolko momi4eta ima kyde-kyde po-zle ot teb i pak si hodqt s visoko vdignati glavi. Nedei...ne se vkarvai sami4ka v takiva filmi....edin den 6te si skube6 kosite....I li4no na men mi pomagat suharite i zelen4ucite da ne povry6tam...ako bi ti pomognalo po nqkakyf na4in.....uspeh
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Булимия...е това за което ни будалкаш..
пффф...ако човек се замисли в/у текста, който си написала ще разбере, че се праивш...
вижда се, че си запозната с болеста..
просто тия трябва внимание...
Aми болна си!И ако на кажеш на родители и на психолог нещата могат да излязат ивън контрол!!
Naistina e nai-dobre da spodelish s roditelite ti. Te shte se pogrijat za teb nai-dobre. No ne otlagai, kaji im vuzmojno nai-skoro.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сега ще ти кажа нещо-Всичките симптоми които ни каза са симптоми за АНОРЕКСИЯ!!!Но ако беше болна мисля че нямяше да го усъзнаваш.Ох,по-добре незабавно се консултирай с лекар и с близките си,защото иначе ще стане прекалено късно!!!![]()
![]()
![]()