.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    mi primerno e bilo qko grubo-sled kato taka e reagirala-i az pyrviq pyt kato duhah mi beshe typo,ama me predrazpoloji i prosto si mylchah-posle veche ne me kefeshe obache...nzn ponqkoga si zaslujava-i sym syglasna s vsichki-davai za da (vz)imash!

Mnogo 4esto e stavalo vupros,v razgovori s priqteli,otnoshenieto im kum frenskata ljubov-ne vqrvam da ima momche,na koeto da ne mu haresva tova.No vinagi mi e pravilo vpe4atlenie komentar ot roda"mnogo e qko,ama posle me e gnus da q celuna"Ljubopitno mi e mnenieto vi momcheta,naistina li go ima tozi problem pri vas...zastoto mi e mnogo stranno,vas vi e gnus da q celunete sled tova, a neq ne q e gnus da vi go celuva

Guest
    Ааааааа,пи4,мн ме кефи6!Адски си деликатен верно.

Цитирай Първоначално написано от Zdrachnik
    Ни сам видял и чул доброволно момиче да иска да прай свирки....па дори и да я лижеш....ако щеш патлак и опри в главата
    ФАКТ е че до 25 години някъде момичетата изобщо не одобряват идеята за свирки...кат ви духат го праят заради вас не заради духането.....
    и да....гледайте да сте се къпали

П.П: Ако искате да впечатлите...изяжте ананас преди да ви духат.

Боже, колко заблудени и неопитни, пък на всичкото отгоре и отворени хора има на тоя свят!
    Защо това, че ти не си чул те кара да мислиш, че няма момичета, които да искат да правят? 25? Как пък го сметна??

Аз съм на 19 и не просто искам, а Обичам да правя свирки, доставя ми Удоволствие. И е така от няколко години. И ако си мислиш, че аз съм изключение, си още по-безнадежден.

layna-govna
    Guest
    ne sa kosi pich!parwo ia naebi posle i day da duha twa shti kaja. plus twa swirkite sa mn tapo neshto twa da go znaesh ot mene

Фен
    Град
    anywhere but here
    mn si bil grub, ne se kazva "iskam a mi pravish svirka", zvuchi vse edno go kazvash na nqkoq magistralna kurva.
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

heh

S Atika stanahme 3 deto ne duhame!Bassy mackata ti pich moje da ne iska.Ne q karai na sila tfa oshte poveche bi q otdrupnalo!Uspeh!

ne mojesh da si nakarash gadjeto na sila da ti duxa ......kato ne iska ne q karai ne e neobxodimo da ti duxa ako q obi4ash tolkova ne q karai da vurshi takiva neshta...
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Аз ще кажа само : ако искаш , трябва и да даваш. Не може само да искаш и баси ако е станало така , е трябвало направо да си го извадиш и да й го набуташ едва ли не. Мн директно си постъпил.

ani_miss
    Guest
    6tom ne te e programirala geneti4no sam da si pravi6 svirki trqbva da se radva6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kato iska6 tolkova mnogo nqkoi da ti duha...mi sam si duhai.Ako naistina q obicha6 nikoga ne bi q nasilil da pravi takiva raboti.

Guest
    emi sledva6tiq put i xvani glavata i q nakrai \/
    v na4aloto nqma da iskam posle s malko sila 6te stane

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi sledva6tiq put i xvani glavata i q nakrai \/
    v na4aloto nqma da iskam posle s malko sila 6te stane
    Ti dobre li si? tva kato iznasilvane 6te stane. Idioti vsqkakvi!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе френската любов не е изваращение-след като и двамата го искаме не виждам какъв е проблемът????за мен извращение е оковаване в белезници,кожени дрехи,бой да пускене на кръв и аналния секс.А и аз си използвам френската любов за загрявка и сексът не се ограничава до там.А сега още нещо-не е голямо геройство че го правя,но просто не ми пречи.Сега трябва да се срамувам от себе си ли???Никоя от моите познати не го прави,но аз съм го пожелела и е станало.Е какво от това да се обеся ли.Това че не правиш орален секс,не те прави по-малко покварен от другите и едва ли не да се изживяваш като светица.Правиш си конвенционален секс само,ама правиш секс,нали?

Повече от фен
    Град
    Sofia

Abe moje da i e nepriqtno !Ne q karai na sila!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    5 stanahme! I az ne iskam da mu pravq svirki na moq
    Пф много ли си горда ?
    Ако гаджето ти каже, че НЯМА да те лиже, няма да ти бърка по пичката, а направо ти сваля гащите и те почва, а?

Мойта си ми прави свирки и си ни е супер !
    mn vqrno

Голям фен
    тва ли е най важното?да ти духа?ти затва ли си с нея?ама ако ти е така наложително ами предразположи я!не искай без да си готов да дадеш!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Abe za teb tova li e nai-vajnata 4ast ot vruzkata?Da ti duha???Samo s tova li 6te jivee6?

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми извинии се,се пак ако тя неиска ти не можеш да я накараш на сила из4акаи малко.

ми много ясно че няма да ти прави свирки....Чакай че си забраих мисълта...А да:Я не занимавай момичето с глупости,остави я да прави каквото тя иска,като не иска от какъв зор ще я караш пък ти?!?! Пък ако чак толкова ти е загоряло за свирка бегай на магистралата-по 5лева са
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

HePBeH^goCagHuK
    Guest

Re: gadjeto ne iska da mi dyxa

Цитирай Първоначално написано от {{{P}}}
    mi hodi po kurvi xixixi ne be ebavam se.mi prosto momi4eto se e pritesnilo,spoko 6e svikne edva li ima jena koqto da ne "duha"
    Да ти кажа има и такива жени, приятелката ми и става лошо и повръща от свирки, и затова не ми прави, за което напълно я разбирам.

Мега фен
    А замислял ли си се, че може пенисът ти да мирише зле или тя просто да те лъже?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А замислял ли си се, че може пенисът ти да мирише зле или тя просто да те лъже?
    Aко говориш на мен, не е заради пенисът ми, каза че го е правила 2 пъти с предишният си приятел и 2та пъти е повърнала.
    Не съм я насилвал, да ми прави, само съм я подканвал, и когато опита и стана адски зле, затова и вярвам, че наистина и става лошо.

Единствено незнам какво точно се е случило първият и вторият път, до колко е било доброволно и дали това не и е оставило някаква трайна психическа вреда, и да е на психическа основа, но дори и така да е, тя не иска да говори за това и аз не съм в състояние да и помогна, поне не и докато тя не поиска да и помогна. Нещо което много ме съмнява да стане.

Guest
    Пич по тактично! и успех
    А вие момичетата които не духате сте пълни егоистки!!!
    Вие имате стотици нервни рецептора и можете да изпитате по доста оргазми по време на секс и то продължителни а за мъжете свирката е вид разнообразие от еднотипното и кратко изпразване....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си