- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go nakaram da se vlubi?
zdraveite.s tova mom4e sum otskoro i se haresvame,no iskam da razpalq strastta mejdu nas.kakvo da napravq, za go podludq i da misli postoqnno za men?iskam da ima silno privli4ane mejdu nas i da go zadurja do sebe si.znam 4e moga.pomognete mi kak da go napravq.blagodarqiskam silno da se vluibi v men.daite syveti
Ами ние не можем да ти помогнем особено много-ти го познаваш по-добре от нас...но се опитвай да си по-честичкос него,говорете си за неща,които му хАресват,целувайте се "страстно" и така...ако не се влюби-има и други \/
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
badi sebesi
[size=18]ami da go nakara6 da se vliubi edva li moje6.to stava ot samo sebe si i ponqkoga moje ni6to da ne pravi6,a toi da e lud po teb i obratnoto - da se opitva6 po vsqkakvi na4ini da go privle4e6,a toi da ne reagira nikak.no razbira se,ako si silna i uverena i ako toi naistina te haresva moje6 da go zapali6 s nqkoi jenski hitrinki.naprimer kogato ti pi6e sms,ne burzai da mu otgovarq6 vednaga,a go ostavi malko da se poizmu4i i da se 4udi za6to ne mu pi6e6.no razbira se ne prekalqvai,pravi vsi4ko s mqrka,za da ne se polu4i obratniq efekt i toi da re6i,4e go otbluskva6.budi subluznitelna i 4arovna,a su6to i malko nedostupna,za da ne si misli,4e 6tom ste zaedno ve4e si mu v kurpa vurzana.osven tova edno mom4e nikoga ne trqbva da znae,4e si samo negova,dori da e vqrno!taka 6te si pomisli,4e moje da pravi kakvoto si iska,koeto nikak ne e hubavo.i nai-vajnoto ot vsi4ko e da bude6 takava,kakvato si,za6toto,ako si suzdade6 nqkakuv izmislen obraz pred nego,toi lesno moje da se vliubi silno,no sled vreme,kato te opoznae po-dobre,6te razbere,4e ti ne si tazi,za koqto se predstavq6 i povqrvai mi-6te bude mnogo razo4arovan!zatova budi istinska i bezkraino 4arovna,puk ostanaloto samo 6te se naredi,ako e pisano![/size=18]
[size=18]ami da go nakara6 da se vliubi edva li moje6.to stava ot samo sebe si i ponqkoga moje ni6to da ne pravi6,a toi da e lud po teb i obratnoto - da se opitva6 po vsqkakvi na4ini da go privle4e6,a toi da ne reagira nikak.no razbira se,ako si silna i uverena i ako toi naistina te haresva moje6 da go zapali6 s nqkoi jenski hitrinki.naprimer kogato ti pi6e sms,ne burzai da mu otgovarq6 vednaga,a go ostavi malko da se poizmu4i i da se 4udi za6to ne mu pi6e6.no razbira se ne prekalqvai,pravi vsi4ko s mqrka,za da ne se polu4i obratniq efekt i toi da re6i,4e go otbluskva6.budi subluznitelna i 4arovna,a su6to i malko nedostupna,za da ne si misli,4e 6tom ste zaedno ve4e si mu v kurpa vurzana.osven tova edno mom4e nikoga ne trqbva da znae,4e si samo negova,dori da e vqrno!taka 6te si pomisli,4e moje da pravi kakvoto si iska,koeto nikak ne e hubavo.i nai-vajnoto ot vsi4ko e da bude6 takava,kakvato si,za6toto,ako si suzdade6 nqkakuv izmislen obraz pred nego,toi lesno moje da se vliubi silno,no sled vreme,kato te opoznae po-dobre,6te razbere,4e ti ne si tazi,za koqto se predstavq6 i povqrvai mi-6te bude mnogo razo4arovan!zatova budi istinska i bezkraino 4arovna,puk ostanaloto samo 6te se naredi,ako e pisano![/size=18]
Именно.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
И аз мисля така КЪСМЕТПървоначално написано от Sarabi*
![]()
purvo edva li moje6 da "nakara6" nqkoi da se vubi v tab i da ne moje da spre da misli za teb!takava opciq nqma ili se polu4ava ili ne!ne moje da mu opre6 pistolet v glavata i da kaje6 obi4ai me!
blagodarq mn na mu6moro4e!eto za tova govorih
tnx
ako ima o6te takiva otgovori,kazvaite
Az lichno ne moga da te razbera.. kak mojesh da pitash nas kak da nakarash priqtelq ti da te obicha ludo??!?!?!!Tova e pulna glupost!!Ne e nyjno da pravish neshto po specialno , za da te obicha.. neshtata stavat ako trqbva da stanat!Druj se estestveno i ako ste edin za dr toi shte izpitva nepreodolima strast kum teb!
ТОЧНО!Първоначално написано от Lumidee
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Гледай да не разкриваш цялата си същност пред него,бъди загадъчна,не се срещайте за повече от час-час и половина.Бъди забавна...и СЕБЕ СИ УСПЕХ!