- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kolko 4eso si miete kosata?
kolko 4esto si miete kosata za6oto predi q miehvs den no fiziorkata mn mi se skarta i kaza 4e 6e dehidratiram kosama i sega q miq na dva dena a ina4e imam normalna dulgina kosa malko sled ramenete kesteniava
Обикновено 2 пъти.Мах 3, но мн рядко.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
През ден, понякога се случва и всеки ден.Косата ми не е изтощена ... всичко е ок![]()
I az prez den 6toto kato sam na daskalo stra6 no barzo se omaznqva.slu4valo mi se e i vseki den no naistina ne e izto6tena.vsi4ki mi kazvat 4e kosata mi e zdrava ama az ot 1 mesec stra6no mn se grija za neqama mn mrazq hora deto ne sa si q mili ot 3 dena i da q nqkakva gadna i mazna-ufffff!!!mn gadno.ina4e ako ne e nqma problem
![]()
miq q 2 pyti na sedmica, ponqkoga 3...zvisi v kvo systoqnie e....i vsy6nost ne mi se omaznqva nikak byrzomoita e mnogo suha v krai6tata i friziorkata ne mi prepory4va pove4e ot 3 pyti v sedmicata
![]()
Веднъж седмично и пак й е много.
Ако всеки ден я миеш със шампоан, нормално да се поизтощи. Пък и защо ти е всеки ден - впиват ти се някакви миризми в косъма или ти се омазнява...
Май всико си зависи от косата. Моята например е много тънка, бая гъста и се омазнява бързо и понякога се случва всеки ден да я мия, иначе през ден.
Еми през ден..понякога и всеки ден, особено лятото![]()
3-4 пъти на седмица,а лятото всеки ден
2,3 pati v sedmicata
Az si miq kosata vseki den , lqtoto po 2 puti a sum stigala i do 4 , kupaneto ne izto6tava kosata , ako izpolzvate mek 6ampoan , izto6tava q se6oara , presata i t.n. ot kupane nqma da i stane ni6to drugo osven da bude po 4ista![]()
Miq q prez den
Аз я мия 3 пъти в седмицата и мисля,че за моята коса това е подходящият брой измивания.![]()
Mi i az taka,po princip 2 puti,a ponqkoga i 3,zavisi![]()
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
Всеки ден
През лятото както вече някой каза по2-3 пъти на ден![]()
HEP is not style! HEP is my life!
xaxaxaxa... be vie tuka ne ste hora we... kupaneto ne izto6tavalo kosata-ne ne samo malko! ili pak vs den si q miq-ako q mie6 vs den 6te ti stane na ni6to... az q miq na 4 dni ! pove4e ot 2 pati v sedmicata e vredno,osobeno ako e boqdisana!
През последните месеци си мия косата през ден,защото много ми се омазнява.От възрастта ли е,не знам,само че преди не беше така,преди си я мих 2 пъти в седмицата...
ми аз си я мия 2 пъти в седмицата, понякога и три! Абсолютно тези, които си я мият мсеки ден или през ден им е премита и се омазнява много повече от тези които си я мият на 3-4 дена!!!! Така че опитайте малко повече да издържате и си правете процедури за по-малко омазняване!!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ми и аз си я мия от 2 до 3 пъти в седмицата..
наистина не е мн хубаво да се мие често![]()
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
Да, по 18 пъти на ден, вие как сте?
Аз - на 4 дни. Преди си я миех 2 пъти седмично (на 3, на 4, на 3, на 4), но реших, че така е по-добре. И да, колкото по-рядко я миеш, толкова по-бавно се омазнява, но разбира се, трябва да свикне известно време и не, не може да свикне с модела "измиване веднъж в месеца".
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
prez den
напоследък...много бързо се омазнява...и през ден, два...![]()