.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    бръснене
    Guest

на подмишниците

Абе хора до ся не съм се бръснал, с съм премахвал космито по друг начин ама ся искам да си обръсна подмишниците шото иде лято и някой може ли да ми каже как? И от де да си зема самобръсначка а и смейте ми се наволя

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Еми от магазина. Какви други начини си използвал? Кола маска е по-подходяща, защото е по-трайна.

Голям фен
    zavisi kolko sa ti dalgi kosmite.ako sa dalgi4ki nedei vednaga da izpolzva6 samobrysna4ka,moji da se zadrysti.spored men nai dobre e kolata maska =D>

Guest
    Ами не бих казал, че са дълги ама искам до 2 дни да ги няма значи взимам си 1 самобр. и минавам отгоре им?

Guest
    ako sa mn dalgi 1-vo gi mahni s nojica za da ne se zadrysti samobrysna4kata.ako iskash posle mojesh da gi namaje6 s pqna za brysnene(taka 6te ti e po-lesno)i gi maha6 posle,kato vnimava6 da ne se poreje6.ne natiskai mnogo,za6toto ponqkoga ot mn "styrgane" posle se poqvqvat za4erveni pyp4ici koito bolqt..pyrvo moje da ti e malko trudno ama 6te svikne6

Фен
    Град
    по света и у нас
    Kupuva6 si samobrasna4ka ot magazina i gi brasne6 ot dolu nagore sre6tu kosama

Голям фен
    Град
    sofia
    използвай малко въображение

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    колата маска е най добре като за 1 път

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Цитирай Първоначално написано от lori
    колата маска е най добре като за 1 път
    Мхм.

Guest
    Abe ne iskam s kola maska 6oto misla 4e mnoo 6e boli

Е може и да боли но в крайна сметкаа.....

Guest
    Смятай ... ти 4-5-6 клас ли си ?!?

100 po 100 kolata maska e nai-dobroto-hodi na topla ne boli mnogo-na kozmetik-ne se brysni,we choveche-tva e samoubiistvo!

Guest

Re: на подмишниците

ami az imam edna pogovorka-Koito se brysne,runtqsva mnogo! kakto iskash.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си