- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da hodish s jenen...
Otgovorih ti-ot skoro sme zaedno-3meseca
сори,не съм видяла.
ти си решаваш какво да правиш. но според мен не му говори и дума против жена му и не му искай да се развежда и въобще да се разделят, според мен нямаш правото.
но на ме нми се струва,че няма да се раздели с нея, би изчакал още поне половин година. Вмомента ми се струва,че и той не знае какво точно иска, да продължи с теб или да запази семейството си и все още не би могъл да вземе решение....
Az izobshto ne govorq nishto protiv jena mu,nito puk go karam da se razvejda,zashtoto naistina nqmam nikakvo pravo,toi si vzima resheniqta. Naistina v momenta e mn obarkan i izobshto si nqmam na ideq kakvo shte napravi i kak shte se razviqt neshtata,no vremeto shte si pokaje
Aaaaa tva da si imash rabota s jenen maj e ludost!Malko li sa svobodnite che shte se zanimavash s nqkakuv koito si ima semeistvo.nai-malkoto koeto e tazi vrazka nqma nikakvo budeshte
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
100% съгласна,момичеПървоначално написано от fergieson
![]()
![]()
![]()
Все едно да кажа ся за майка си ,че е курва![]()
![]()
![]()
Аве вие защо не почнете да ходите и с 50 годишни. Вече няма да се учудя и такова нещо да видя. Като искаш да разбиваш животи разбирай си твоя не на хората. А това дали си курва не мога да кажа щото курва не е да ходиш с женени а с много, сама си прецени!![]()
Parvoto koeto e toi ne e nqkakav dartak,za da davash takiva komentari i vtororto koeto e-pisna mi da kazvam,che ne az sam razbila semeistvoto mu,to e razbito oshte ot predi i ne sam az prichinata,chisto i prosto neshtata ne varvqt
А случайно да сам казал че е "Такъв дъртак" просто давам пример който никаде не сам казал че се отнася за теб.
Казах че няма да се учудя и такова нещо да видя!
- стига си се заблуждавала. Нещата не вървят, защото той така ти казва ти не можеш да знаеш каква е действителността. Не си при тях , когато се прибере вечер в къщи не можеш да прецениш какви са отношенията им. Човекът ти говори това , което ти е приятно да чуеш, за да те накара да повярваш , че смисъл има. Почакай година две и ще видиш , че всичко ще си е по същия начин - същите заблуждения и лъжи. Господи, използвай я тази глава малко по предназначение, ти какво искаш животът ти да стане една лъжа? Усещаш ли, че докато си с него тряба да се криеш от всички и да пазиш в тайнавръзката си - това ли заслужаваш? ДА живееш в заблуда и всеки ден да имаш чувството , че вршиш нещо нередно?Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Народа деградира все повече и повече,не ми се говори картинката вече не е смешна а грозна...![]()
Toi ne me laje,che neshtata ne varvqt,kolko pati na den chuvam neprestannite im kavgi po telefona,a i dori sam bila svidetel.Taka che nedei da tvardish,che toi si izmislq za tezi neshta,zashtoto sam mn naqsno s otnosheniqta im,kolkoto i stranno da zvuchi,no ne mi se obqsnqva
тва целия форум е един голям ЦИРК![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
разберете че ако е обичал жена си никога нямаше да тръгне с някое момиче или каквото и да е било жена .Щом си е потърсил дуга има проблеми със съпругата си ,които не може да рарешиПървоначално написано от Labelle
Познавам едно момиче ,което също излиза със женен мъж ,но нейният случай е малко по - различен . . . А разберете ,че ако родителите на едно дете се карат постояннно ,то би предпочело те да се разведът ..
Няма значение какво казва той! Ако видиш молба за развод и ако той се изнесе, тогава имаш право да имаш връзка с него! Аман от глупави герунтофилки!
Hich da ne ti puka ot mnenieto na drugite nai ve4e na tezi koito te smqtat za k*rva!Vij razbiram te napulno, moq priqtel sushto beshe na 25 az sushto bqh na 17 i toi sushto imashe jena do sebe si!No kogato edna vruzka makar i ovekovechena s brak e pred razruha ne mojesh da obvinqvash vtorata jena!Zadavalili ste si vaprosa zashto edin muj kogato se vliubi i razvali dadeno semeistvo vse biva opravdan i vseki kazva da toi naistina e vliuben, a kogato edna jena napravi sushtoto v ochite na drugite tq se prevrushta v K*RVA.Ne ste pravi pomislite ako vie ste ot drugata strana i kakvo bihte napravili bihte se borili, znaeiki 4e braka mu e provalen!Naistina e seriozna krachka braka no i vsi4ki sme hora i vsi4ki greshim!Sexapilnoto momiche go kaza tq go zadushava i toi iska da se iznese ami kakvo po dobro reshenie i oshte poveche 4e ako tezi neshta sa oshte predi da se poqvi sexapilnoto momiche zashto q obvinqvate am?Pomislete i shte razberete!Zashtoto go obi4a!Aide mili4ka az sam s tebe ako ima neshto pishi!Kisses!
Вие май не разбирате, че или си с някого, или не си! Средно положение няма!
Дрън дрън пълни глупости бил пред разруха брака пред не знам си какво - като е разрушен хората се развеждат преди да започнат да градят нещо наново. С празни приказки и обещания нищо не става. А това че мъжа го е присърбяло за младо и знае как да лъже - евала му правя, не е той виновен че има глупачки да му вярват.
Labelle много добре знаеш ,че не е вярно това ,което пишеш![]()
![]()
![]()
Така е в общия случай. Не знам за вас, момиченца, но аз не бих решила, че един мъж иска нещо друго, освен секс, ако е женен.
sa tvoite gluposti deto pishesh absoliutno e pred razruha braka im sudq po tova koeto e kazala tq pak i ne e isklu4ena taq vuzmojnost!Ti kvo si mislish che si4ki brakove sa edni i sashti em moje da sa takiva ama samo v akula ti!Tuka ne sme se sabrali da q oprekvame a da i davame saveti!Taka che teq gluposti deto gi drunkash si gi zapazi za sebe si, oshte poveche che nqmash i takuv opit i nz za kvo stava duma!Otnosno muja ne mu prenebregvai chuvstvata moje bi e sgerish s braka si ima hora po na 40 godini i sa se razvejdali 20 pati taka che molq te teq babeshki misleniq me scepvat!
Някой най-после откри топлата вода!Първоначално написано от ne`znaina
![]()
и то заето! Горкото дитенце....Първоначално написано от Petey Pablo
НАпрао мноо се чудя на такива тъпаци без глави , където си праат дите и после му теглят една майна , като се забиват с некфи заблудени! И най- тъпото е , че на тфа момиче няа тфа да му е последната връзка... Мила, само ще им разбиеш семейството... ( и не повтаряй пак " То вече е разбито" Тфа го разбрахме уж ) Хубаво семейството верну може вече да е " разбито " , обаче психиката на детето мисля че не е! Не е нужно да помагаш!
Живота е игра... просто научи правилата!
don't click this link...
тш дш зверски тъпа ..... кво се вреш на семейството само ти си им притрябвала ... тва че се намесваш преебава още повече нещата ... само наливаш масло в огъня ... земи се освести малко щото на 17 години дрисла да се меси на хората в живота е смешно ... ти още незнаеш на кой свят се намираш и кво искаш вобще от живота и си тръгнала с женени мъже да се занимаваш .... само отнемаш шанса на човека да се оправи ... така като има няква дрисла до него мн ясно че постепенно ше се отдалечава от жена си и ше става по зле и по зле ... в тия моменти като е сам човек е най показния начин дали нещата може да тръгнат ...... проваляш живота на хората ....ами ако т няма тебе и след месец сичко се оправи кво става ..... да ама сега те има тебе и 100% им отива семейството на хората .... като се разделят тогава се занимавай с тоя и престани да се правиш на интересна .. на 17г. си още малоумно същество за да се вкарваш в такива истории.... кво си се разбързала да порастваш .... аман от изтрещялници .... тстстс...
Абе то явно и на него му е слаб ангела. К'во прави със нея? И двамата са за бой и е*ане.