.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    сладкото ани
    Guest

Ревността - проява на любов или на недоверие?!

какво според вас значи проявената ревност - че обичаш или, че нямаш доверие към човека до себе си?!

Guest
    ПАК ЛИИИИИИИИИИ???

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Che obichash!! Toi nikoga ne mi e daval povod da se samnqvam v nego..no go revnuvah .. ot vsichko..ot vazduha dori...Prosto zashtoto mnogo go obicham..

ami revnostta ot edna strana e proqva nalybov,6toto ako revnyva6 4oveka da seba si,tva zna4i 4e go obi4a6 i ne iska6 da go izgybi6.no revnostta moje i da e pri4ina za kraq na 1 vruzka.trqbva da se vnimava

За да ревнуваш трябва да обичаш истински...
    Човек е ревнив, когато иска да бъде обичан....
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен
    в малки количества колкото да му покажеш , че ти пука - на любов
    в големи количества (дразнеща мнителност) - недоверие и неувереност в самия себе си

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от snooppy_f
    За да ревнуваш трябва да обичаш истински...
    Човек е ревнив, когато иска да бъде обичан....
    дам,така е!
    f@nt@zi@

Много добър въпрос и страшно много пъти съм се замисляла по него.Стигнах до извода,че ревността значи,че обичаш партньора си силно,толкова силно,че започваш да го ревнуваш и от най-дребното нещо,даже ти е неприятно,че други заглеждат твоята половинка вместо да се радваш за това(лични наблюдения).На мен ми е приятно,че гаджето ми ме ревнува,макар и понякога да прекалява,дразни ме в случаите когато ме разпитва,какво ще правиш утре на обяд,с коя приятелка еди кво си,всеки абсолютно всеки божи ден ми преглежда телефона-ето това вече е уникално дразнещо.И останах с впечатлението,че ми няма доверие,макар и много пъти да ми е повтарял,че ми има.Така че това по-скоро е чувство от любов,а не проява на недоверие.

ami spored men v pove4eto sly4ai revnossta e znak na lubov!no ima i dr vid sly4ai!naprimer ima hora koito iskat vsi4ki da gi haresvat i vsi4ki gotini ot protivopolojniq pol da gi haresvat!i revnyvat ako ne se poly4ava naprimer .... abe ima mn varianti ama v pove4eto e OT LUBOV!

Фен
    Град
    In your nightmares
    Много хубав въпрос... Повечето, които са писали в темата май са на мнение, че ревността е проява на любов? Незнам, но според мен ревността си е скрит начин да покажеш на някой че не му вярваш... Ако наистина си уверен в чувствата на половинката ти и в това че не те мами, няма да има смисъл да го ревнуваш...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

и на двете , но повече на недоверие

Супер фен
    И двете!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Човек ревнува не когато обича, а когато иска да бъде обичан! Ревността е проява на несигурност! Никога не съм ревнувала така както ревнувам сега и причината не е в мен...!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    i dvete
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

аз вярвам в едно нещо, което не си спомням къде прочетох..
    Човек ревнува, когато го е страх, че ще загуби нещо, което не заслужава!
    аз съм абсолютно на тва мнение

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    аз вярвам в едно нещо, което не си спомням къде прочетох..
    Човек ревнува, когато го е страх, че ще загуби нещо, което не заслужава!
    аз съм абсолютно на тва мнение

съгласна съм с това, но до тук "Човек ревнува, когато го е страх, че ще загуби нещо" ! Това колко и какво заслужаваш няма общо
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    "В ревността има една част любов и 99 части самолюбие."
    (Ларошфуко)
    0БиЧайТе СЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си