- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става?
Преди малко както си лъсках и изведнъж ме заболя главата ,ама много силно.На какво се дължи.
Дължи се на критично нисък интелект. Тъй като главата ти е празна и се създава вакуум налягането вътре е високо. Затова ти препоръчвам да се гръмнеш, така ще има дупки, през които налягането ще се уравновеси. Ще премине и болката...завинаги.
попринцип на какво се дължи главо болието? на мн не6та не си мисли обаче че е свързано с чекиите спокХ пиини един аналгин и готово
Господи колко забавно.Хахахаха.Смейте му се ,за да не го повтори пак.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
аве къф аналгин той говори за долната глава
нали бе ?
Ми как няма да те боли като лъскаш кръвта ти отива към мозъка ... съвсем нормално е\
/
koq ot 2-te glavi te boli?
mi sigurno ot bolka te boli![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Код:foulmist mi sigurno ot bolka te boli
ххахахах колко остроумно
ай закривайте и тази шибана тема
ТочноПървоначално написано от Анонимко
![]()
даве, верно. коя глава??
2,3,13 tochka
ami ima vsqkykvi prichini,ot koito moje da te zaboli glavata...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абее хорааа той говори за долната си глава веее
a sq verno za koq glava stava duma?Първоначално написано от Анонимко
ako e za glavata,tva det ti e na ramenete,emi moje da si imal tejyk den,problemi ala bala,a ako e za drugata emi moje da si prekalil s lyskaneto ili de da te znam :P nqmam si az takova neshto ....xa xa xa
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
6ot si 4ikijiq a 4ikijiite gi boli xaxa
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Горната глава ,но вече мина.
Може да лок /дел темата.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Божеееее
![]()
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....