.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Svyrshvane

NOBodYy_F
    Guest

Svyrshvane

Искам да обърнете сериозно внимание(до колкото е възможно)на въпроса ми...ЗНачи...инетресува ме Кога то4но свършва момчето от какво зависи...по приНципп от въЗбудата но...Примерно моя приятел води полов ЖиВот и свършва и аз не знам кога/...ААЗ искам да му правя само свирки ... кога ще свърши...тук за време ли става въпрос?....мОЖЕ би не мога да задам правилно въпроса си...надявам се да ме разберете колкото можете...чука ме и свършва...правя му свирки и сваршва....и в двата случая свършва ....

Guest
    ni6to ne razbrah
    kakvo vsy6tnost pita6?

Guest
    Kato pravqt momiCHetatat svirki na mom4etata koga svarshvat te???Za sy6toto vreme li 6te svarshat ako me chuka...Ot kakvo zavisi ???Vseeedno h** znae kvo mu pravqt (svirki v slu4aq) i trqa da svarshi ili pak kato me chuka seeno znae 4e trqa se darji poiche...shvanahte li

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    От цялата тема не разбрах нищо но да премем, че вапроса е как се сваршва. Ем това маи маи не зависи точно от времето... може си супер изморен и да сваршиш за 5 мин може и да клатиш цял час и пак да не стигнеш до ерекция. Това много зависи и от партниора, абе кажи точно какво питаш че се оплитам сам в отговора си
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Guest
    UHHH pitam si i az...ami...da znam kolko vreme primerno 6te pravq svirki...znachi vinagi e razli4no taka li da go priemam???no gore dolu za kvo vreme govorim ?Govorim samo za Oralen(Svirki)....... TVa me interesuva

Guest

Re: Svyrshvane

awe momiche ne razbra li,kolkoto i svirki da mu pravish,moje da nqma erekciq skoro.nqma opredeleno vreme.zavisi samo ot teb i priqtelq ti.

Guest
    10q !!! =D>

Град
    София
    Гледай сега тука зависи от това до колко си добра ти и доколко въпросното момче е опитно. Всеки свършва различно в зависимост от момичето с което го прави и това до колко е свикнал. Няма точно определено време.

Guest

Цитирай Първоначално написано от NOBodYy_F
    Искам да обърнете сериозно внимание(до колкото е възможно)на въпроса ми...ЗНачи...инетресува ме Кога то4но свършва момчето от какво зависи...по приНципп от въЗбудата но...Примерно моя приятел води полов ЖиВот и свършва и аз не знам кога/...ААЗ искам да му правя само свирки ... кога ще свърши...тук за време ли става въпрос?....мОЖЕ би не мога да задам правилно въпроса си...надявам се да ме разберете колкото можете...чука ме и свършва...правя му свирки и сваршва....и в двата случая свършва ....
    MI TO ISAM SHE USETI KOGATO MU DOIDE, KAKTO TE PLQKA, VADI GO I GO DOVUR6VA6 NA FRENSKA.

Свършиха ли ти вече в устата?

Guest
    V pove4eto slu4ai e po barzo pri svirkite
    a be fergieson ti razlika mejdu erekciq i svar6vane pravi6 li?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    V pove4eto slu4ai e po barzo pri svirkite
    a be fergieson ti razlika mejdu erekciq i svar6vane pravi6 li?
    tova iskah da chuq

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ni6to ne razbrah... mn si prosta pfffffff vika :`4uka me` momi4e ti ovajavash li sebe si mai ne ... prai tam svirki davai mu da te 4uka i ne misli tolko koga 6te svarshi
    Love you Kris !!!

dali shte svurshi po burzo ili po bavno zavisi ot vuzbudata i ot nachina po koito deistvash ti.. vremeto ne e opredelqshto. Zashtoto ako dokato mu duxash toi si misli za svetovnoto edvali shte svurshi mn burzo.. haha nadqvam se da razberesh, che vremeto ne e opredelqshto!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

купи си вибратор...и няма да свършва
    Мъжете не сме машини

Повече от фен
    moje da te klatu6ka mn zavisi ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

ми като ше свършва казваш му да та хване за косата ида дърпа и готово
    2,3,13 tochka

JustSekish
    Guest
    Vi6 kvo mojete da si izmislite znak da si podgotvena kogato toi 6te te napraska ili toi da ti kazva.A za otnosno vremeto nqma opredeleno vreme moje da sa sekundi moje i da sa minuti zavisi ot tova kak go vazbujda6,ili kak raboti6.(ako iska6 mi se obadi moga da te nauja kak 0886/33-39-76).

jasse_james
    Guest
    Моля, потребителите в този форум да се научат кога се слага пълен и кога кратък член. Все пак това е нашиТЯ език, трябва да се научим да го употребяваме правилно!

ami da ti kaja vremeto e ........ neopredeleno. kakto kazaha moje i 5 minuti moje i 4as. no edva li 6te izdyrji 1 4as na svirki. mn zavisi kak 6te e nastroen psihi4eski

Guest
    10q !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си