.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Ne e obich,no ....

FiRe_LaDy
    Guest

Ne e obich,no ....

Hi.Otnovo imam vyprosche kym vas,no neka predi tova vi razkaja malko,za da mojete da mi dadete po dobyr syvet.Ta eto kakvo se sluchi.
    Beshe nachaloto na mai.Baba mi praveshe remont i kupuva razni neshta,koito i trqbvaha.Vednyj me pomoli da otida s neq,za da i pomogna.Syglasih se vednaga i bez tova ne mi se stoeshe v doma.Otidohme do syotvetniq magazin ili pochno beshe sklad.Tam raboteha 5 - 6 myje i edno momche na 19 god.Otnachalo ne obryshtah vnimanie na nikogo,prosto izbirah raboti s baba mi.Pochna se po edno vreme obache i bazika.Smqhme se.Ta tova momche se mi se usmihvashe i mi praveshe komplimenti.Na men mi haresa,ama kato vidqh che raboti i si go postavih kato zabraneno neshto poneje predpolojih che e nqkade na 23 god.E greshala sym.Po kysno razbrah,che sega uchi i raboti ednovremenno.Izmina dosta vreme ot togava.Ne bqh i v grada.Zapoznavah se s drugi momcheta i tykmo da go zabravq i da si go izbiq ot glavata.I vchera izlizah,kakto vseki den,s edna priqtelka.Po edno vreme te mi vika `` Eitam ima edno simpatichno momche,koeto te gleda dosta vreme.Da ne bi da go poznavash? ``.Poglednah az - tova beshe toi.Vednaga shtom zabelqza,che sym go vidqla mi se usmihna - otvyrnah mu.Zaminahme si po pytq i sled chas nqkade pak se zasqkohme i otnovo toi me gldashe.Sega si namerih povod i ubedih baba mi otnovo da otidem v onzi magazin.Ama dali da govorq s nego???Ili e bezsmisleno???Kakvo da pravq?Izpitvam izvestni simpatii kym nego,ne moga da kaja che sym vlubena v nego ili che go obicham.

Пробваи се 100% няма да е нпровал 6том така те заглежда

Е разбира се че не може да се каже че го обичаш,но ако ти е симпатичен защо пък д ане се запознаеш с него,нищо не губиш.Явно и той има някакви симпатии и както казах нищо няма да изгубиш ако се запознаеш с него,да си говорите да се поздравявате.Ако искаш може да се сприятелите да го поканиш да излезете само е така като фр.Пък ако ти стане нещо повече от симпатичен късмет. \/

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    според мен трябва да пробваш нищо няма да загубиш а само може да спечелиш.Успех \/
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен
    Не обича,а привличане. Може би начало на една страстна любов.
    Пробвай,щом те заглежда,значи те харесва.
    Опознай го,за да решиш дали ти харесва по характер.

FiRe_LaDy
    Guest
    I_love_dead_people heh dano se okajesh prava.Mi da mislq pyrvo da go opoznaq,zashtoto chesto se okazva che nqkoi gotin ima adski gaden harakter i samo po vynshniq vid se zalygvame.No do tova,koeto ima vyzmojnost da razbera z anego i akto si govorihme mi izlejdashe dobyr.I vse pak mersi.Shte riskuvam :P

Повече от фен
    Град
    Стара Загора

" Любовта за всички започва така - ние не само се радваме на присъствието на любимия човек, но и изпитваме мъка при спомена за него, когато го няма."

Аристотел

Ти сама трябва да разбереш дали е привличане или нещо друго. Без да направиш крачка напред няма как да получиш верния отговор. Ще загубиш ли нещо, ако опиташ да се сближиш с него? Според мен НЕ. Опитай! Ако преживяването не е така убедително, възторгът на чувството стихва и се превръща в приятелство или добронамерено познанство.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Супер фен
    Ако той те е харесал ще те покани да излезнете,може просто да флиртува с тебе..

razbira se pogovori s nego

Guest
    ne iskam da napravq kra4ka napred za6toto toi razbra 4e go haresvam predi vreme i ni6ot ne napravi.kakvo moga da si mislq ot tazi negova postapka 4e sam mu bezrazli4na.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    е разбира се,че като сте се виждали само 1-2 пъти не може да го обичашНо мисля,че няма нищо лошо като отидете сега в магазина и ако той е там да го заговоришНа общи теми естествено и лек флирт мисля,че е нормално.Успех
    f@nt@zi@

ami spored men i toi ne e bezrazli4en kum teb.kaji my 4e si go haresva6 i moje i da stane ne6to

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lov3Don`tCosT
    Пробваи се 100% няма да е провал 6том така те заглежда

Probvai,pogpvprete,posmeite se puk ako stane stane.Losho nqma
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си