- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много съм висока!!
Първоначално написано от Lian4ety
Забелязала съм, че всички високи момичета говорят, че другите им завиждали и са предпочитани, и по-хубави ..
. Понеже на момчето ще му харесва красавицата да е по-висока от него и той да се чувства като джудже като тя е на токчета, та затова
. Момчетата искат да се грижат за теб - а как да стане, като ти (не се обръщам към Lian4ety) си по-голяма и висока от тях ...
miss^sixty^style , извинявай, обаче всичко е до ген . Не може да казваш, че тъй като тя е по-висока от нормалното за възрастта си, другите са джуджета . Джуджета са хора под един метър, така че моля те, първо да проверяваш тълкуванието на думата, пък после да говориш . И не - много по-сладко е да не стърчиш над другите. Иначе си права - модел .
Кооолко е красиво, нали??
Мога да кажа, че не съм висока, но не съм и джудже . И въпреки това , това няма значение - защото винаги ще има хора, които ще те харесват, и не заради моделството и тялото ти, а заради самата тебе . Така че ако си модел като тази по-горе и мислиш, че ще си харесвана и обичана и стройна, а характерът ти е ужасен - ами не, никой не понася такива хора. Просто се поддържай във форма и това е
Тези, които бяха много високи от моя клас растяха, но до 6ти клас . След това спряха да растат на височина, а започнаха на ширина . Сега вече дори аз съм по-висока от тях , но го няма ефекта с ширината, разбира се![]()
Love is everything!
Хора, кво давате живот на някви теми от на пра баба ми годежа -.-
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
споко , аз съм 175 висока и съм в осми клас![]()
![]()
friends, happiness, love - just what I need
2006
Hostis Honori Invidia