- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много съм висока!!
Нищо тревожно.От моя клас има момиче, по-високо от мен.Аз съм 1.83-5...завършвам 8 клас =)
tc tc tc tc tc tc tc,do sega ne bqh chuvala nqkoi da se oplakva che e visok.nqma nachin da spresh da rastesh.i da ti se iska,nqma kak.i kakvo kato ti vikat che si jiraf?brat mi e visok 2 metra i si nameri gadje s visochina 1,96.ne se otchaivai.pyk i kakvo obshto vyobshte ima visochinata s liubovta?spoko.za vseki si ima polovinka.\
/
![]()
![]()
Eva,spored men tova 4e si v 7 kl i 4e si visoka 1.70 vaob6te ne trqbva da te pritesnqva.Dori i trqbva da se radva6,za6toto imam edna sau4eni4ka koqto e v 8 kl i e 5 glavi pod men,taka 4e v tova nqma ni6to lo6o.A tova 4e nqkoi ti e kazal 4e si jirav-toi prosto zavijda razberi go.:P Horata sa mnogo zavistlivi.I taka moje6 da stane6 model 6tom ne si debela i si visoka.Misli ot hubavata strana na ne6tata i da ne ti puka ot nikoi-4ovek trqbva da ima samo4uvstvie. :
obijdate niskite na trol,lilipyt ? shto ne se zamislite malko ??? ne otricham che sym niska,no moga dragi mi da vi kaja che tqloto mi e idealno,gyrdite mi sa idealni,krakata mi sa idealni...i dragi mi poznavam fotomodeli koito sa pod 170,da ne kaja i 1.60...lichno az sym se snimala pri edin reklamen fotograf za 3-4 fotosesii i kfo...ne mu pukashe ...taka che kazah go i v predishna tema...
VSQKO EDNO MOMICHE S PREDIMSTVATA SI...
visokite momicheta sa sexy,a niskite sladurani...
razlichni vkysove,razlichni hora...
ne izbivam komplexi,a kazvam istinata...
po temata dreme ti che si visoka,kakto na men ne mi pyka che sym niskaako vse pak se komplexirash mnogo ne slagai visoki tok4eta i tfa e
no vse pak ...BE SEXY
![]()
Ейй ама това да ти е проблема!!И мен в по-малките класове ми се подиграваха...и то не само момиченцата ами и момчетата ама кво ми пука \/ Сега съм 183см и съм на 18,а момчето на моя живот е 179см.Височината не играе никаква роля в отношенията на хората,само може да те направи по-секси и харесвана от големите батковци :P
predimstvo e da si visok
2 т. системно.
ami az sega sym 1.75 i zavar6ih 7mi klas.i az mn se pritesnqvah ot tova 4e star4a nad drugite,no ve4e vaob6te ne mi puka.oba4e sym zabelqzala 4e moje bi zaradi viso4inata me izkarvat na 15-16 godini,daje ponqkoga na 17.i tva e gotino 6toto i po-golemite mom4eta te haresvat,a po-golemite nai-malkoto ne sa ligliovci kat biv6ite mi sau44enici det ne sa pipvali jensko...
Хаха, спокойно! Аз съм 9 клас, висока съм 1.80 и стърча над всички.И какво от това? Осъзнавах, че някак си се откроявам от станалите. Те се катерят на токчета, за да изглеждат по-стройни, а ние високите нямаме нужда. Просто трябва да приемеш височината си не като недостатък, а като предимствоУспех и горе главата, манакенче
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
И аз искам да съм висока,ама си седя 1,60,така че не се комплексирай.....
Еми кво толкова и аз съм 7-ми клас и съм висока 170,ама не ми пука,защото всички момчета от класа са с поне една глава по-високи от мен,а до миналата година не беше така.Въобще да не ти пука,радвай се,че си висока и стоиш над другите.
Проблема е 4е съученичките ти са ниски-не че ти си висока!Мн по хубаво е да видиш високо и стройно момиче отколкото...(аре ня казвам че някой ше земе се обиди)
Резни си главата или малко от краката!Най-добре ше напраиш!
мила аз също съм 7 клас и съм точно 1.70това е много добре за нашите години просто си се паднала в клас с джуджета
споко ти можеш да си модел ако си красива а дребосъците не и ако те базикат за височината то те ти завиждат
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
В 7 и 8ми клас имах същия проблем, сега вече имам чувството , че или аз се смалявам или всички мутират и се чувствам тъпо ... попринцип дечурлигата в седми клас не са много високи така че спокс с годинките другите ще пораснат , а ти дори може да се почувстваш ниска
ИСКАМ пак да съм най-високааааааааа
![]()
Ти въобще не си висока!Аз съм 168 и да ти кажа не се намирам за висока.Най-много да пораснеш с още 5 см.Не ми се вярва да растеш повече, макар че е възможно.Просто не се притеснявай, защото ръста ти е нормален.
Леле миличка,като прочетох историята имах чувството,че аз съм я писалаСъщата съм 7 клас 1,70 висока(най-висоа в класа) викат ми жираф,щъркел и какво ли не още... и аз имам нужда от съвет,за това колко още ще раста
![]()
170 си е севсем нормална височина за момиче 7 класако те подиграват някои по 150............................................... ..................
Аз 7 клас бях 170 и в началото бях над всички , но после ме задминаха и момчета и момичета, сега съм 175 и съм 8 клас и пак всички стърчът над мен , понякога се чувствам нисичка ама като дойде някоя тапичка до мен, да кофти е .. но не трябва да се сдхухваш за това , ти не си виновна ,че хората около теб са ниски![]()
ла-ла-ла
Носи дрехи на хоризонтални раета и оптично ще изглеждаш по-ниска. . Друг въпрос е, че ако си по-пълна хич няма да е хубава гледка![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не се притеснявай аз съм 1.80 и съм 8 клас ;д. Мога да ти кажа,че да си по-висок е много по-хубаво и високите момичета са предпочитани![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз съм 1,65,миналата година бях една от най-високите в класа,аа.. сега вече спадам и имам чувството,че ставам нискаНе се притеснявай ,даже е много хубаво да си висок,мисля,че момчетата харесват повече високите момичета ...
![]()
Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..![]()
Най-добрата защита - усмивката..