.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Голям фен
    Град
    SF

Ostava ni mesec i polovina jivot!

idvat golemite batkovci i nie nqma da im ostanem dlujni.na deveti iuni v moshpit-a v blackbox 6te bude istinsko killing frenzy.Vreme e za violent dancing,nosete si nakolenkite i ako nqkoi selqnin s 4erven ancung vi s4upi nosa sus spinkick 6e me pro6tavate predvaritelno...

HATEBREED

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    lock

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Защо лок бре?
    Момчето съобщава за събитие от музикално същество...майИ явно ще е лудница аз не ходя по точно такива ама ви пожелавам да си прекарате адската и да се върнете живии...може и да не е здравиПосле снимки....

Мега фен Аватара на machoka
    Това ли ви е изкуството - да се пребиете от бой?

Нищо красиво не виждам тук, а изкуството е красота, хармония. Онова е селящина /ще ме простите/.

*мой възглед*

Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това ли ви е изкуството - да се пребиете от бой?

Нищо красиво не виждам тук, а изкуството е красота, хармония. Онова е селящина /ще ме простите/.

*мой възглед*
    =D>

Град
    da prav si koito kakvoto go kefi

Голям фен
    Град
    SF
    machoka 6e me pro6tava6 ama ot kakuv zor komentira6 ne6to ot koeto nqma6 gram ponqtie.az ne se izkazvam po otno6enie na klasi4eskata muzika no q vuzpriemam i uvajavam horata koito se zanimavat s neq nali?moshing-a e ne6to,koeto horata koito ne slu6at hc ne mogat da razberat no tova ne zna4i 4e v nego ima ne6to neredno.tova e vse edno metalite da slu6at metal bez da headbang-vat (demek da vurtqt glavi i kosi kato ludi),horata slu6a6ti ska da go pravqt bez da skank-vat,4algarite da ne drusat kiu4eci i slu6a6tite elektronno da ne podska4at kato nadrusani idioti.ne budete tolkova ograni4eni be maika mu stara.i ne mi serete po temata.tova e ANONS ZA KONCERT na koito 6te ima pone 1200 4oveka,suobrazqvaite se malko.

9 Iuni - Sofia,club Black Box - HATEBREED

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Само да съобщя 18 Юни,клуб Блек Бокс,OBITUARY Live in Sofia
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    мачока,м/у другото...хм това,за което в момента се сещам,изглежда наистина впечатляващо...Имам тука некфо филмче ии лудница е LVHC

xxxjonesxcaseyxxx
    Guest
    Не знам колко са батковци Hatebreed и какво толкова са направили за сцената, но пожелавам на всички, които ще ходят приятно изкарване...Aз смятам да се смажа на Obituary...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    мачока,м/у другото...хм това,за което в момента се сещам,изглежда наистина впечатляващо...Имам тука некфо филмче ии лудница е LVHC
    ne6to nerazbrah

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Ууу айде хора C ya there!!!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

xxjonesxx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    някои хора може и да ме оплюят, че давам точно тази група и клип за пример...
    но все пак това има под ръка- виж за какво става дума като визия...
    представи си го това с много повече хора, по- яка музика и на по тясно място... ЛУДНИЦА!!!

музиката е по- тежка от тази в клипа

http://rack6.free.evro.net/VaNDaLa/K...Pt.ll-FEN.mpeg
    И това ако не е най-любимата ми група АФИ...Феноменална банда - триста пъти по-яка то Хейтбрийд според мен (нищо, че не са в една категория). Дано някой ден да имам шанса да ги видя на живо...

xresortbootboyx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    http://www.myspace.com/hatebreed

в upcoming shows не пише за София нищо...
    като ги гледам ще се развяват из Германия...
    В M-A-D tourbooking бях видял датата за БГ. Мисля, че все пак ще свирят.

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Jamalska klipa za koito govori6 e na Folsom - zverska banda ot Las Vegas,4ast ot FSU crew,koito sa nai-golemite izrodi v 6tatite.Par4eto se kazva LVHC,koeto e sukra6tenie za Las Vegas Hardcore.I da,tova E moshpit
    p.s.ina4e za Obituary znam,super qk mesec 6te e tva.

Голям фен
    Град
    SF
    predniqt post mi be6e №666.abe Jamalska moje6 li da mi prati6 toq klip na Folsom na mail ili da mi dade6 link 4e sum si go zatril ot arhiva a e super.btw koito iska da gleda zdrav pit - http://sanctuarymosh.de
    i molq vi ne obru6taite temata na Za/Protiv moshing-a.pak 6te go kaja.tova e anons za koncert.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    А да и Vader идват пак в България декември месец.И не за един а за 2 концерта един в София в читалище Средец и един в Пловдив в Клуб Гепи.Това е информация взета от официалния сайт на групата.Концерта в Пловдив е на 11 декември а в София на 12 Декември.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Po kolko sa biletite za Hatebreed i Obituary?
    get off.

Повече от фен
    Град
    То хубаво ама май нищо още не се знае със сигурност...
    Click

Голям фен
    Град
    SF
    vsi4ko si e mnogo sigurno Death_F (govorq za u4astieto i datite).ceni na biletite e malko rano da se slagat.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    vsi4ko si e mnogo sigurno Death_F (govorq za u4astieto i datite).ceni na biletite e malko rano da se slagat.
    еее че супер тогава щот гледах в официалния им сайт и нямаше нищо...имаше там нещо за Германия на 8-ми ... да де та както казах ако те са тука аз съм там

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    еее че супер тогава щот гледах в официалния им сайт и нямаше нищо...имаше там нещо за Германия на 8-ми ... да де та както казах ако те са тука аз съм там
    Да де тфа бях аз...
    Click

Голям фен
    Град
    SF
    znam 4e pi6e za germaniq a posle na 10ti sa v belgiq ili v 4ehiq ne sum siguren.oba4e horata ot RE-Act qvno sa namerili dobur sponsor ili prosto 6te napravqt zverska finansova samojertva 6toto Hatebreed nqma da svirqt v nikoq druga balkanska durjava,demek idvat specialno za nas do tuka.a 6tom 4ikata go obqvi ot scenata na koncerta na Sick Of It All zna4i e sigurno,ina4e nqma6e da go kaje.predniq put predi 2 godini kogato se noseha sluhove 4e hatebreed 6teli da doidat nikoi ot Last Hope i Re-Act ne be6e kazal kakvoto i da e po-vuprosa oficialno.

Голям фен
    Град
    SF
    p.s. a osven tva spored men e mnogo veroqtno v oficialnite tour-dates da si ostane "dupka" datata 9ti Iuni...6toto hatebreed qvno ne sa planirali turne v Izto4na Evropa i moje bi predpo4itat toq live v Sofiq da ne se razduhva 4e 6e gi zadurpat za rukava i ot Gurciq i Surbiq a qvno ne im se zanimava i nqmat vreme za tqh...6te vidim.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    о фък, не предполагах, че ше бъде толкова БРУТАЛНООО........
    целия ми гъз и краката ми са в синки, разместиха ми ченето....не само, че хейтбрид тотално разбиха, а и подгряващите бяха......
    о нямам какво повече да добавя освен, че се ИЗКЪРТИХ ОТ КЕФФФ
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си