- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vapros4e za momi4eta
...ta iskam da vi pitam kakvo bi si pomislilo za men momi4e koeto naposledak me privli4a i az my go pokazvam pri polojenie 4e to znae 4e imam dryga vrazka 6to se kasae za vaprosnoto momi4e 100%me haresva no nepredpriemam po4ti ni6to 6toto me e strah da ne razvalq rabotite da me pomisli za nekav.....molq vi pomognete i pi6ete kvo praite vie v takiva sityacii 6toto v momenta s staroto ne moga da skasam po red pri4ini
Избери една...щот накрая ще си сам!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от LiGLa`LiGaVa
TAKA E TRQ DA SI IZBERESH EDNA ZASHTO NAISTINA NAKRAQ SHTE SI OSTANESH SAM POMISLI MALKO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Първоначално написано от gost4e
Mi hodi i s 2-te![]()
най-доброто решение!Не си играи с тях!Първоначално написано от LiGLa`LiGaVa
![]()
![]()
f@nt@zi@
da be az tva za dvata stola go znam oba4e ne moga da skasam s staroto i yhajvam drygo koeto znae za vrazkata mi s drygo momi4e i misalta mi e primerno kakvo bihte si pomislili vie ako nekav takav kato men vi yhajva i vie znaete 4e imam vrazka ako vpe4atleniqta nema da sa nikak dobri i riskyvam da q zagybq togava qsno 6te iz4akam da skasam s staroto i togava otdelen vapros 4e 6te mi e malko trydno 6toto zdravo hlatnah pak to kato si vliyben malko trydno te svarta na edno mqsto no ako riskyvam da q zagybq .... ZA TVA VI PITAM VIE KAKVO 6TQHTE DA MISLITE ZAMEN
или едната или другата за да не остане6 сам накрая![]()
emi 6tqh da si kaja 4e si ot toq tip deto pyska na vsi4ki .... a te pove4eto sa ot toq tip i mai i ti si!kak moje da kazva6 4e qko si hlutnal po gadjeto si i si vluben v neq a v su6toto vreme da iska6 da flirtyva6 s dr?!tupo e .... zamisli se
kazvam 4e sam hlatnal po drygoto momi4e i to zdravo
emi ako po neq si hlutnal po-qko ot kolkoto po gadjeto si-to togava skusai s gadjeto ...... ne moje s dve4ki ...Първоначално написано от gost4e
![]()
izberi edna ot dvete ,6toto nakraq a ne se okazje6 sam!razberi koq te privli4a pove4e,v koq si vliuben!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
ok mersi vse pak stiskaite palci da se spravq s ne6tata bez da zbarkam
Точно,трябва да решиш коя повече искаш,с две думи - с коя ще си по-щастлив.Направиш ли го вече е лесно.![]()
Ъм? Кви са тия тъпоумни въпросчета. Че човек ако ти неможеш да решиш коя искаш, ние ли? Ако предпочиташ гаджето си остани с нея, ако предпочиташ другата, зарежи гаджето си и действай с нея! Успех!
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Първоначално написано от LiGLa`LiGaVa