.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    Sofia,kv.Levski
    SAVET LI ISKA6 ZNAE6 LI AZ KAK POSTAPIH OK MACE 6TE TE SVETNA
    TOI ISKA6E DA SKASAME,AZ PLAKAH I SE TRA6KAH ZA NEGO 2 MES.PO-KASNO TRAGNAH S DRUG,ELA DA VIDI6 SA KVO STAVA(VLA4I SE ZA MEN PO KOREM )TAKA 4E KUR,EMI KVO DA SE PRAVI TRAGNAH S TOQ DRUGIQ I HVANAH 4E GO OBIKNAH,TAKA 4E .... KVO SE OSLU6VA6.....DEISTVAI!!!

sfdsg
    Guest
    Ami momi4e ,nie ko4ovete sme sux : ) Lubov ,lubov ama kato videm nqkoq kurventiq s qk zadnik i golemi bombi i se 6te napraim mizeriq : )
    Zema6 dve kofi sladoled , kupuva6 si nqkav mega vibrator ,pozdravqva6 maika mu , ba6ta mu , lelq mu , 4i4o mu i t.n. , kupuva6 dve butilki vodka,posle pozdravqva6 rodata mu pak i na sledva6tiq den ( ako si v sastoqniq ) otiva6 diri6 nqkoi po hubav : ) Jivota si vari , nqma smisal habi6 salzi , za nqkva 6matka ... ima i drugi ribi v moreto : ) ot 89475963726059676543 mom4eta na toq svqt , se 6te ima nqkoi po - dobyr (btw sq mi hrumna ,4e vsa6nost az sam svoboden tiq dni : P )
    Jivota e gaden , ako tragna da reva i da izpadam v depresiq za sqka mizeriq deto mi se e slu4ila , az 6tqh o6te na 4 godini , da si tegla kur6uma( mn lo6o mi sprqha onova detsko "Plod4etata" po kanal 1)..Za tva kato te rita jivota , sloji si metalna obuvka i go ritai i ti : )

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: нз как да го забравя

Цитирай Първоначално написано от lq_lq_f
    Predvaritelno blagodarq za mneniqta vi
    Predi 1-2sedmici hodih s edno momche,koeto obichah adski mnogo.Skoro shtqhme da napravim 2meseca,no toi skysa s men zashtoto haresval nqkakvo drugo momiche Nemoga da si obqsnq,kak shte me zareje zaradi nqkva det q poznava 4dena,no nqma znachenie.Ta problema mi e che nemoga da si go izbiq ot glavata,mn go obicham,imah strahotni migove s nego.Molq vi pomognete mi,kakvo da pravq za da go zabravq
    Излизай с приятели слушай свежа и ритмична музика.....занимавай се с нещо така че да съчетаеп приятно с полезно пък с времето ще дойе и друга твоя любов....той нито е последния нито е първия!Не си залсужава да се ядосваш за него след като толкова много те е "ОБИЧАЛ" ше скъса с тебе заради друга!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Знам,че ще те разстроя допълнително,като ти го кажа,но щом те е зарязал заради друго момиче,явно любовта му не е била толкова силна към теб.Защото ако зарязвахме гаджетата си при всеки симпатяга едва ли щяхме да имаме сериозна връзка.А в любовта винаги има препятствия,а щом той те е заменил с друга просто не те обичал истински.Не знам дали ти го е казвал но поне остават хубавите спомени,нали?!Все пак не се отчайвай,може това просто да е някакво изпитание,той да осъзнае грешката си,и да иска да се върне при теб.Въпросът е:дали ти ще го искаш още тогава или ще си го заменила с друг!
    На същото мнение съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си