За мене идеалното момиче е това с което мога да споделя,да знам че в нейните очи имам доверие,да знам че няма да ми изневери и че каза думата ОБИЧАМ те не от съжаление или симпатия ами защото просот е така и така го чуства.....да бъде с мене а не с друг когато не е с мен...В трудни моменти да знам че мога да и имам вяра и да мога да споделя с нея като знам че ще ми даде съвет....никога не са ме влекли коконите с руси коси и къси поличкиголеми цици и незнам си кво...искам обикновено момиче за едно обикновенно момче и една дълга връзка....малко са тези които са за моя характер но например намерих една и то точно в съседната врата на блока и съм с нея и си я обичкам...никога не ме е интересувало колко е висока пълна тежка умна и т.н,.....доказателство за това е че сега я е с 1 година по голяма от мен.....не ми пука знам че се обичаме и чуствата са ни взаимни...такива момичета харесвам аз...да вярно е че противоположностите се допълват но съм имал връзка с момиче с противоположен на мене характер и ми излезна през носа сичките 4 хубави моменти с много плакане и съсипване...