Обичам те...две прости думи...Дали ми вярваш,че само теб обичам или си мислиш,е си бил поредната ми играчка.Обичаше ли ме или беше лъжа,защото аз бях луда по теб.Прости ми,че бях наивно дете,едва на 16,което не знаеше какво е любов и какво е да обичаш.Помогна ми да вкуся от любовта.О,да бях луда по теб,сънувахте,но бях наивна...Вярвах на чуждите приказки,на лъжите на приятелите ти.Ревнувах те дори от въздуха,без да осъзнавам те задушавах.Ти беше перфектен...на моменти не отричам исках да съм с друг,но осъзнавах,че друг не може да накара сълзите ми да се превърнат в смях както ти правеше.Влюбена бях в теб...Моля те прости ми,че не можах да ти покажя колко мн те обичам,че не можахд а осъзная грешките си...Караниците започнаха,твоите приятели ми говореха лоши неща,сваляха ме...Защо ли не ти казах...Защото те обичах мило,защото не исках да се скараш с тях.И на теб говориха лоши неща...докато не дойде онзи ден...поредната караница...ти не пожела повече да ме видиш и да чуеш за мен...Молих те,но ти се дърпаше...Нали ме обичаше,защото си тръгна.Първите месеци бяха ад,никой не ме разбираше секи викаше "забрави го"...Два пъти се видяхме и пак целувки,но казваше,че вече нямаш вмере за момиче...Какво лъжеше ли ме или искаше да си с всяка друга,но не и с мен?!Минаха месеци...10 месеца...Вече не те търся,държа се студено с теб,обичам те,но крия...секи ден слага маската на щастливо момиче,което обича друг,а плаче се още сяка нощ за теб.Защо не ми повярва...Днес разбрах,че аз съм тази,която мн те наранила и преспала с двамата ти най-добри приятели...Баси какви са тея лъжи...Не съм докосвала приятелите ти...само някаф чат с тях и тва беше...защо си им повярвал...това са лъжи аз не съм такава...Искам да съм само с теб искам от ново да съм щастлива...Моля те прости ми...ЗНам,че никога няма да бъда с теб за тва те гледам от страни и се моля секи ден горещо сам да ме потърси.Спомням си на Коледа как всички бяха щастливи а аз бях сама и плачех на терасата...Молех се през сълзи,като наивно дете вярвайки,че на коледа стават чудеса...молих се да ме поискаш пак,да се влюбиш в мен...защо не се сбъдна тва желание...защо не те забравих защо още плачех за теб...

Просто исках да споделя с някого какво ми е...