- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Да продължавам ли опитите си да бъда с него?
Zdr na Vsi4ki!6e karam napravo!Predi okolo mesec bqx s edno mom4e,za vtori pat!Parviq pat kogato bqxme zaedno vsi4ko be6e mn qko!Parvata sedmica kogato bqxme zaedno bqx na sedmoto nebe i t.n!No poradi edna mn gadna pri4ina se naloji da se razdelim(nqma da kazvam pri4inata 6tot naistina e mn gadna)!I taka razdelixme se za izvestno vreme!I predi mesec bqxme otnovo zaedno!No za jalost toi me zarqza,za6toto iskal ot 4asti da mi go varne i toi mi kaza,4e pati6tata ni se razdelqt i t.n!Takiva miti raboti!Oba4e se okazva 4e az sam se vlubila ne na vreme!I sega kogato mina pak vreme az se opitax otnovo da sam s nego,no toi kaza 4e ve4e e mn kasno!No naskoro toi pak me zaglejda,bazika se s mene,darji se nqkaksi mnogo milo i gotino,4esto me nablidava...Kakvo zna4i tova?Da prodalja li opitite si da sam s mom4eto koeto obi4am ili da se otkaja za vinagi!Molq vi za pomo6t za6toto sam naranena jestoko,mnogooo tajna i ot4aqnaaaa!!![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...