- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- интернет любов
Влюбвали ли сте се в момче (момиче)от чата,което е от друг град и ако се е случвало виждали ли сте се след това наживо.Ако някой има такава случка да я сподели ако иска защото ми е интересно какво е станало след време понеже аз съм в същото положение с едно момче и незнам хубаво или ло6о е това![]()
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
ми, не ми се е случвало....и това не е истинка любов...просто си мислиш че той е такъв...ама като се видите....често сигорно има големиииии разочорования!....защото мн. хора са коренно различни в чата!
emii nie si imame i kamerki s koito se gledame vsqka ve4er i znam mn dobre kak izglejda
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
еми...нз...ама според мен това не е любов...Първоначално написано от desito_88
Ми случвало ми се е .. но любовта дойде след като се видяхме;т.е. не смятам,че може да има истинска любов само по чата без да си видял другия.. някак си нереално е според мен.
А дали е хубаво или лошо не мога да ти определя.. аз не виждам нищо лошо в тва но си зависи от хората и разбиранията им![]()
Достигнал съм до тази мъдрост :
Чатиш си с някоя, харесваш я, влюбваш се в нея, искаш деца от нея, а тя се оказва мъж..
Сама си вади изводите.
mi da slu4valo mi se e .. ama posle razbrah 4e tova ne e lubov a prosto prevyrzanost i moje bi nqkakf flirt ... ne6to takova![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
{P} ne varshi rabota.... na jivo e po-iako..shtoto kato doide momenta da i go kajesh stava iako i ne e kato da ti kajat ... ooo mersi {P}![]()
emi....da se vlubq,stava s chovek s koito se vijdam chesto,govorime si chesto,dopada mi i go poznavam dobre...drugi sluchai ... imam... da sam haresal nqkoe momiche...shtoto me e adnalo v skaip i mi e dalo hubava snimka ^^ ama ne i lubov...hah![]()
Разбира се,че съм се влюбвал по нета......междудругото много си секси като натискаш "Enter"![]()
az sym v syshtoto polojenie.toi e na moite godini.za malko da se vidim i vsichko se provali,no prodyljavama da poddyrjame vryzki.nqmam veche tyrpenie da doide.![]()
![]()
![]()
според мен е напълно възможно да има и такава любов колкото и рядко да се случва.Не го мисли,всичко ще си проличи със времете,остави се на течението и не се затормозяваи в излишни мисли.....дали ще се получи нещо,дали е истински и т. н.
ми аз се запознах с едно мом4е от варна преди доста време....и след кат си 4атихме 1 година,ре6ихме да се видим през лятото ,6тото аз ходя на море във варна и се видяхме.,.опознахме се о6те и след тва тои се премести в софия да у4и....и тръгнахме....ходихме положин година и ре6ихме да скусаме 6от бе6е много ревнив....и са сме приятели и той отново се върна във варна![]()
blagodarq vi na vsi4ki za mneniqta si btw tova mom4e 6te idva sled 6 dena pri men na gosti za 10 dena i 6te vidim kakvo 6te stane mejdu nas![]()
superПървоначално написано от Анонимко
da no go poznavah ot predi.prosto bqhme izgubili vrazka dalgo vreme
ами аз съм имала такав случей.влюбих се в едно момче което ми сваляше звезди обаче небяхме се виждали и след два месеца ходене по чата се видяхме и двамата бяхме супер разочаровани и нз защо.после той ме използваше само като отдушник щото знаех всичко за него и той като имаше проблеми идваше при мен.с неко скасахме всякакви вразки и не сам го виждала от 5-6 месеца.и честно казано неискам.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ami ne tochno..v momenta sam vlubena v momche s koeto se zapoznah v chata ama sme ot 1 grad i ot 1 uchilishte seki den se vijdame...a po temata spored men takava vryzka e mn trudno da syshtestvuva
О да имала съм...беше незабравимо 2 седмици чат...след тва се запознахме на живо и се влюбихме един в друг...5 месцеа връзка и може би най-силната ми и първа любов за сега....Жалко,че го изгубих ама кой знае може след време пак да сме заедно...![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
az sym hlytvala po mom4e ot 4ata,no v nikakyv slu4ai VLIUBVANE!!! mozyka mi ne go proumqva.... kak moje da se vliubi6 s pisane i gledane na snimki...dori i govorene ili s kamerki... v 1 vryzka vseki pogled,vsqko 1 dokosvane govori mn pove4e ot 594765487654 dumi.. a toi ne gleda teb,gleda nqkakyv si predmet, 4rez koito ti go vijda6 i si predstavq6 4e te gleda v o4ite... bulshit![]()
vypreki 4e ne moga da go razbera, ne otri4am 4e e vyzmojno..
1 priqtelka slu4aino se zapozna s 1 pi4 v 4ata (nqma da spomenavam narodnost ot diskretnost a i da nqam obideni vyv foruma) u4i v franciq. po4naha da 4atqt zimata, skoro sled tova ni zaqvi 4e e vliubena,pra6taha si podaryci za koleda,sv valentin,rojdenni dni,4ateha vsqka no6t,ne izliza6e s nas na disko,za da govori s nego,ne u4e6e ve4e mn,neprekysnato misle6e i govore6e za nego...s 1 duma be6e OBLADANA ot nego, a nikoi ot nas poradi bezbroi mn pri4ini ne odobrqva6e tazi 'vryzka',no tq est ne ni slu6a6e.. sled 5 mese4na chat-vryzka toi doide v sf,zapoznaha se li4no,nie se nadqvahme za neino dobro da se razo4arova ot nego pri li4niq kontakt,no tq se vliubi o6te pove4e i kaza 'az zaminavam da jiveq pri nego' nikoi ne vqrva6e ,no i tova se slu4i sled o6te 2 meseca... ne se qvi na kandidat-studenstki izpiti,zarqza rodnini,priqteli i vsi4ko tuk i iuli zamina za franciq s rabotna viza i ot sledva6tata godna 6te u4i tam. za problemite s roditelite i nqma da spomenavam,no prosto liubovta nadmogna vsi4ki spynki i prepqtstviq.. mina po4ti 1 godina otkakto e pri nego i vse o6te e jiva,zdrava,6tastliva,vliubena... nikoi ne vqrva6e 4e tova moje da e vyzmojno i vse o6te ni e trudno da se primirim 4e takiva ne6ta sy6testvuat,no qvno tova e taka!!!
v tvoq slu4ai mucka ne6tata sa po realni i po lesno osy6testvimi.. taka 4e USPEH!!! dano i sled sre6tata vi da provyrvqt ne6tata i da si izjiveete pulnocenno liubovta,ako naistina q ima mejdu vas.. i pi6i kakvo e stanalo sled sre6tata vi:P
Да мислих си че ще се получи нещо,но не се видяхме и от тогава не вярвам на такива простотии!!!Първоначално написано от desito_88
az imam i o6te imam vruska . mn se obi4ame i dvamata . no ne6to bliskite dni po4na da me izbqgva ve4e ne mi klikva nemi pi6e akkvo zna4i molqvi kajete tovana lo6o li e![]()
Ami...ne biah vliubena...a i da si priznaia men po princip malko me e strah...
ama toia e edin priatel na edin priatel na edin suuchenik, taka che niamashe nishto...
ama i toi jivee na 50 km, taka che...mai ne pomognah mnogo
Da imam takava slu4ka koqto zavur6i tragi4no i gore dolu bolezneno...
А аз в момента съм в матрицата с подобна ситуация...смях се...искрено се смях на будалите мислейки си, че в чата ще се влюбят...ама на...и мен кирката ме прасна право между очите...много е лошо когато искаш да прегърнеш някой, да не можеш, защото е на доста разстояние от теб![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Принципно с първата и незабравима истинска моя любов тръгнахме именно по скайп...запозна ни едно момиче от нейния клас и след кратки фллиртове с най добрия ми приятел а аз с най добрата и приятелка решихме да си пишем по често и така до момента в който тя не ми призна чуствата си....предупреждавах я че адски мн щще сажалява акое смен защото съм ралзичен и скучен и не съм като друготе с глеми възможности и не ходя по дискотеки и т.н нп след каот каза "не м интересува искам да съм с теб.." аз приех придизвикателството и си казах майната му на сичко тя е мойто момиче.....ето сега след 6 меседца до преди 2 юни аз още я обичах а тя сигурно не иска и да чуе за мен..презира ме......такаче интернет любовт апонякога е дообре понякога много боли![]()