.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    А аз в момента съм в матрицата с подобна ситуация...смях се...искрено се смях на будалите мислейки си, че в чата ще се влюбят...ама на...и мен кирката ме прасна право между очите...много е лошо когато искаш да прегърнеш някой, да не можеш, защото е на доста разстояние от теб
    Da...naistina e super gadnoo
    A i kogato go gleda6 samo na kamerata primerno i nemoje6 da go celune6 i celuva6 tupiq monitor...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    А аз в момента съм в матрицата с подобна ситуация...смях се...искрено се смях на будалите мислейки си, че в чата ще се влюбят...ама на...и мен кирката ме прасна право между очите...много е лошо когато искаш да прегърнеш някой, да не можеш, защото е на доста разстояние от теб
    A i kogato go gleda6 samo na kamerata primerno i nemoje6 da go celune6 i celuva6 tupiq monitor...
    Я не обиждай монитора и ПЦ елементите че тва ми е живота...кой къде как и защо се на мишока или на клавиатурата си го искава деба....компа не е виновен с нищо!!!!!
    Абе каот се замисля....деба тая майка еба еейййй секи я ебе деба....накрая ше земе да роди и какво остаава бе майка му деба...
    Колкото и майка и каквото и да е компа не е ивновен за нищо...а монитора не е тъп!!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Мдам...събрат .И за мен тези джунджурийки са ми живота...бтв значи знаеш какво е "хардуер"...хардуер е нещо което яде бой, когато софтуера не работи както трябва...блахахаха.А между другото сега в петък ще ходя на гости на момичето...незнам какво ще излезе...малко ме е страх...все пак не се познаваме...абе незнам...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Я не обиждай монитора и ПЦ елементите че тва ми е живота...кой къде как и защо се на мишока или на клавиатурата си го искава деба....компа не е виновен с нищо!!!!!
    Абе каот се замисля....деба тая майка еба еейййй секи я ебе деба....накрая ше земе да роди и какво остаава бе майка му деба...
    Колкото и майка и каквото и да е компа не е ивновен за нищо...а монитора не е тъп!!!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Мдам...събрат .И за мен тези джунджурийки са ми живота...бтв значи знаеш какво е "хардуер"...хардуер е нещо което яде бой, когато софтуера не работи както трябва...блахахаха.А между другото сега в петък ще ходя на гости на момичето...незнам какво ще излезе...малко ме е страх...все пак не се познаваме...абе незнам...
    Облечи си повече рам...гледай да вървиш прав като линия измерваща производителността на процесора...А ако по път видиш някоя мадама с яки Properties помни че е само read only...А и като капак си испразни мозъка да е като туко що купен хард осемдесетка че да и запомниш омера..обикновено по срещи такива неща не се помнят ако с охласнат като мишка с пад по нея... успехх! )

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami neznam...jelq ti kusmet i da si izkara6 hubavo..
    na men purvata mi sre6ta be6e hubava ama se pak nakoi hora nali tqha da se razkarvam 300 km za da mi provalqt ve4erta... kakto i da e...minalo ZAMINALO...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си