- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За чалгарите
Къде съм написал, че не трябва да се свири пред публика?
Когато свириш пред хора, не трябва да правиш това, което ще им хареса на тях, а това, което ти идва отвътре. Ако те харесат - харесат. Ако не - не. Това е.
Славата и парите не са били фикс-идея на нито един от добрите музиканти. Те са били наистина добри, затова са станали известни. Геният се забелязва отдалеч.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Не всички свирят, за да станат супер звезди. Това са изкривените виждания на масите.
Хората свирят за кеф! Самото свирене ти доставя удоволствие, не мисълта, че ако някой те чуе ще му хареса.
Аз си свиркам с уста, защото ми е весело. Не че си мисля, че съм добра или че държа някой да ме чуе. Щото ми доставя чиста наслада, примерно.
Saatana vittu perkele hate crew!
Aбе една група като направи повече от 6 фена и трябва да се разпадне и членовете трябва да се самоубият,защото мейнстрийма е завладял групата и те вече не са ъбдърграунд.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Човече, музиката е изкуство. Всеки деец на някакъв вид изкуство го прави за другите. Така е. Дори да си свириш в гаража и да се правиш, че не ти пука какво мислят другите...пак не е така. Специално метъл музиката е музика за СВИРЕНЕ на живо. Колкото и да отричате, една група не е група преди да излезне да свири. Познавам хора от адски много групи, които свирят за кеф и пак свирят пред публика, защото тогава има споделяне, има връзка група-публика и публика-група, тогава се получава музика и тогава се усещата истинското и значение. Винаги подсъзнателно искаш някой да оцени труда ти. Това е абсолютен факт.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Първоначално написано от Boot
li4i si 4e nikoi ne se e zanimaval profesionalno s ne6to ot roda! pravq go za udovolstvie...nqma tak1v variant. bezsmisleno i egoisti4no e da prai6 izkustvo za sebe si! t1po e! da moje da ne stava duma za slava i pari, a za udovletvorenieto kato si go izsviri6 vk16ti i pred publika. v p1rviqt variqnt nqma6 stimol za razvitie...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Пак казвам: да се свири пред публика е хубаво, но не и когато започнеш да се чудиш какво да свириш, за да тя ти се кефи.
x, може да нямаш стимул, но имаш мотивация.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Никой не говори за това. Метълът в голяма част от подстиловете си е екстровертен, т.е. насочен е към хората, което ще рече, че свиренето пред публика е задължително.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Метълите не ни съдете ,че слушаме чалга а ния няма да ви съдим че слушате метъл кво толкоз![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Хех, естествено, че, ако се стравняваме с някои далеееечни страни изглеждаме жалки. И всъщност сме. Аз не го отричам. Въпроса беше, че има хора, които все още имат хъс да създават музика и със зъби и нокти се борят, за да го направят. В смисъл, че останалите твърдят, че сцена изобщо няма, което не е така - мижава е, но я има.
Пъ.Пъ. Твоята банда не концертира (хееехехе добра дума) щото сте несериозни
Пъ. Пъ. Пъ. Metal Xmass-a беше гаден![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Уви, и авторката на темата очевидно е тъпа путка, която като си мисли че се носи в черно и гледа лошо е повече от чалгарските курвета.
Бас държа, че като падне нощта обича да се размотава по чалгатеките, защото й е в кръвта. 90% от този тип момичета са бивши нереализирани чалгарки, които си отмъщяват на света, че по една или друга причина не са попаднали във "VIP" средите. Съжалявам, но това си е ФАКТ!
Уви, не позна..... Недей да съдиш другите според себе си. Ма не ми се влиза в лични нападки сега с тебе, нема смисъл. Мноо ти разбира чутурата къде ходя и как гледам. Твой проблем.
ne se karaite v toq svqt na 4algata trqbva da se poddaRJAME![]()
![]()
BeLiVe_Me`f:
ne se karaite v toq svqt na 4algata trqbva da se poddaRJAME![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Аз слушам чалга от много години и се гордея с това.не е повлияла на умственото ми развитие,не е нарушила ценостнта ми система,не съм станала силиконова кукла.Мнението,че привърженизците не този стил са тъпи и просто хора е безпочвено.А да и не ми писва!
Влезте за бога в 21-ви век.Сега всеки е свободен да слуша всичко и трябва да сте повече толерантни.Писна ми да ме смятат за тъпа само,защотот слушам Преслава и Ивана.Стига с това разделение!
ПРЕСТАНЕТЕ!
А да и не мразя (както тука 1 потребителка се изказа)метълистите-аз съм гадже с такъв човек 2 години.И в нито 1 момент музикалните ни предпочитания не са пречели на връзката ни.да понеже се събираме с метълисти се слуша метъл,но мен не ме бърка и съм свикнала да не го чувам!Как ние едни от най-заклетите фенове на съответния стил да можем да се погаждаме,а вие дето не се и познавате да имате толково враждебно отношение 1 към друг?
Да бе,личи си колко е метъл гаджето ти...Първоначално написано от krem4et0
А !ПОВЕЧЕТО! фенове на чалгата са тъпи та вдлъбнати,така че не ми обяснявай,че хората били с погрешно мислене за тях.Пак повтарям !ПОВЕЧЕТО!.
krem4et0,
споко мацка, не всички са толкова тесногръди като повечето форумци![]()
Съгласна съм!Има хиляди други неща,които ме определят що за човек съм и формират облика ми за пред света.Говоря за начин на обличане,възпитание,обща култура,предпочитани филми,предавания,спорт,дал ходя на театър или балет,каква литература предпочитм,какво мисля за Евросъюза,какво ми е отношението към политиката....нужно ли е да изреждам още.музиката е само 1 от нещата и всички,които съдят че аз съм ПРОСТА,защото слушам чалга са супер елементарни,здръстени и повърхностни хора.Първоначално написано от machoka
А относно това за някой предимства на чалгата-ето ти какво ми дава на мен тя:
1.забвалява ме и ме кара да се отпусна
2Ако съм тъжна намирам съпричастност в мъката си в лицетао на някоя песен
3.текстовете на много песни са доста смислени,ама нали не слушаш-кака да знаеш.за теб чалгата е Ох,банана и тез червени домати.
4.достъпна е-мога да измина само няколко стотин километра и всеки ден мога да слушам и гледам любимката си.
5.Клиповете-от тях се уча да се гримирам добре и съм наистина добра в това.
6.пеенето-изненадах се,че някои певици пеят така добре,но 100% пеят по-добре от повечето поп изпълнителки.като чуя да речем Каризма как вият на умряло и ми се гади.
7.Толерантността-чалгата в нито 1 песен не осмива друг жанр и не подклажда омраза към феновете на другите стилове
хайде по-късно и останалите 3 ще се сетя!Става ли?![]()
Ще го разбера кой е тази година и ще му се скарамПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Да. Аз съм един такъв. Аз сега съм си пуснал Opeth, но само, за да ми отчита песните в last.fm. Вдействителност слушам Гергана, Анелия, Преслава и Ивана на mp3 плеъра си.Първоначално написано от exploitedteen
Иначе факт е, че сред чалгарите тъпаците са повече, но това не означава, че щом човек слуша чалга е тъп. Аз никога не правя такова разделение. Преценявам хората по други фактори.
11 tochka deaktiven profil.
Оооооооо МАЙ ГОД!Чалгата бла..бла била тъпа,бла...бла.Ама точно за тая тъпа чалга вие сте изписали 20 страници.Защо се чалгата ви пречи.Но никой не може да отрече, че от некой строеж се чува чалга.От колата пак чалга.От некое купонче пак чалгиика.Колкото и човек да не я харесва, след 2-рата водка му е сеено Анелия ли е, или Saxon![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И имено това ми пречи елеонорче. А пък твърд алкохол изобщо не употребявам.Първоначално написано от Eleonora
А това, че се чува от строежите показва колко малко интелект е нужен, за да я разбереш.
11 tochka deaktiven profil.