- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За чалгарите
Тва горе сто процента го е написал некой измекярин който бачка я учител по български, я даскал по музика къде е загубил сичките си пари в периода на добрите мутрашки години и сега е твърдо решен да покаже несъгласието си с хората които правят пари (било то и по нечестен начин) и с хората които са известни и се харесват от млади и стари. Или както каза един пич по телевизията докато спореше с некви професори - "Ти щом си толко умен - що си толко беден?"
2т. системно
Тва в контекста на мутрите не на чалгата.
2т. системно
Пак не мислиш. Човк не трябва да ги вини че самия той е пропадняк докато те се возят в есовици. Верно че не винаги доживявавт да им се дорадват ама тва са само тия дето се самозабравят....
2т. системно
Фолк певачките си изкарват парите с честен труд.. и то какви пари... за завиждане![]()
В грешна насока поеха разсъжденията ви![]()
Пропадняк е точно некъв такъв комплексар който с некво насрано и неподправено красноречие да ми се изявява като мега професора. Евалата като не слуша чалга, ама да не се опитва да ми налива акъл щото най много да си го преместя у другия крачол.Първоначално написано от exploitedteen
2т. системно
Не е важното на мен дали ми харесва, аз не съм важния в случая, важното е че на тоя дрисък не му харесват едно 90 процента от населението на страната. От къде на къде тоя недоебляк ше се смята за по висш от 90 процента от страната. Ма ако ще моцарт да е пак не може да говори против едно мнозинство като той е един мишок дето целия свят му е виновен че е такъв и е подкрепен от трима метали в някъв тийн форум.
2т. системно
Сто процента. Дай да го куроноваме тогава.![]()
2т. системно
Амайо - масата не винаги е права. Това, че масата има едно мнение - не го прави нито повече, нито по-малко вярно или каквото и да било.
И тъй да е, не може некъв ми там комунист да се опитва да забранява нещо съвсем невинно, създадено единствено за удоволствие и забавление на хората. Щом се харесва значи има защо.Закона на джунглата - Оцеляват силните , слабите ги обират мутрите и после недоволстват в интернет как чалгата им била виновна и целия свят и тия ладите си били друсали циците и незнам си кво. Са човек като не разбира от купон мога единствено да го съжаля.
2т. системно
Съгласен съм, с изключение на последното изречение. Купон не се прави само с чалга. Но пък бясната чалга е мана небесна за феновете на поп-фолк. Нека да съм прост, че съм се кефил на турбо-фолк изпълненията по Дай Дай, Планет и т.н... Пък нека съм прост, че ходя на ретро в Екзит, или поп в Бекстейдж, салса някъде си и т.н.
Т.е. - всичко опира да вкус. Купон се прави на всякаква музика.. включително и на чалга.. и това не е критерий за умствен потенциал.
Ми бате има и раззлични видове купон. Като ми се купонясва си ходя на ретро като ми се маймунее съм ва найклубъ. Дори и супер рядко да ходя на чалга тя си остава част от нещата дето ме кефат.
2т. системно
Ква ракия бе, ти изобщо знаеш ли за кво говоря?
2т. системно
.. то пък щото метълите имат толкова широк мироглед, че одобряват чалгата и всичко свързано с нея![]()
Въпроса не е кой на какво е фен, а на манталитетно ниво на отделният индивид.
.. и пънкари.. и всякакви другиобаче са ограничени хората, които са си забили нослето в паничката и ръсят простотии..
и метъли, и чалгари, и рапари...![]()
Това е истината. Само че, като на мен не ми харесва нещо - просто не го оплювам. Да - всичко останало има повече смисъл от чалгата, но не я оплювам - всеки има право на изор да слуша каквото пожелае, без да бъде заклеймяван като какъвто и да било.
Който смята,че чалгаджийте са тъпи-да ми види IQ-то.А да сестра ми е доктор по икономика и е старши асистент,ама слуша чалга.да не говорим колко се кефят разни доценти и професори на чалгата.В нашия ВУЗ се организират редовно вечери на специалността,на които ходят много голяма част от студентите.Там 95% от музиката е чалга,тук- там по 1 хоро има.И всички се кефят и става купон и е весело.нима повечето студенти са тъпи?Хм,а даже ВУЗ-ът се слави като доста реномиран.
'абе те и половината от Консерваторията студенти млатят лудите гюбеци..
тука не спорим кой е 'по-' от другия, защото такова положение няма. Всеки си е 'най'.
=D> =D> =D>Първоначално написано от blqqh
Бай дъ уей това за Diesel ме разби.
mmmmm tva sa gluposti sega i izob6to cqlata tema e glupost.Typo e da kritikuvate horata kva muzika bile slu6ali ili pyk da ima kazvate kvo da slu6at.Vseki da si slu6a tva koeto iska da se obli4a kakto iska i taka natatyk.A taka nare4enite "4algari"ne s a ni6to drugo osven obiknovenni hora koito iskat da bydat v krak s modata i kato stil muzika koqto slu6at i kato stil na obli4ane i drugi no sa bylgari 6toto slu6at bylgarska muzika vse pak.Mi da 6te si slu6am 4alga i nikoi ne moje da mi kaje ni6to 6tom tazi muzika me kefi i me radva 6te q slu6am.Na koito ne mu haresva m,nogo mu zdrave!!!
)
Абе чесно казано не ми пука особено, защото слушам всичкоДа правят каквото си искат. Като те дразнят - да не ти пука. Не им обръщай внимание
Да си правят там музичката, пък после на някой домашно купонче, като си ги пуснеш яко да се накефиш :P \
/ \
/ \
/ хихихи
Аде към класиката - Кали - 442
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Чалгата е най-тъпата смотана проста елементарна тъпа,проста,глупава,смотан ,задръстена,чак като я слушате на компютъра даже може да ви гръмне процесора и колоните от тая тъпотия как може да издържате да го слушате тва то си е чиста простотия не вили дразни яко мнооооого.Даже аз като я слушам имам чувството че някои ме изтезава по най-бруталния начин на света.А тези "певици"са дяволите които те изтезават даже ти бъркат в мозака и след известно време те привличат на тяхна страна по тоя тъп начин са си здобили хилядите ТЪПИ фенове на ТЪПАТА ЧАЛГА . А по въпроса за еднаквия стил на обличане на сички ЧАЛГАРИ прави сте аз никога няма да облека некво потниче дет преличаш на СУПЕР ГЕЙ и само си показваш тялото предпочитам си широките тениски смъкнатите дънки кецовете и РАП музиката (подчертавам музиката защото това вече си е музика) оооо апа кат вида некав мазен циганин на улицата облечен в некви бели панталони дет мо прозира задника и неказ очертан потник(пак бял) направо ми се повръща. А тва че само копират и сички ТЪПИ клипове са еднакви напълно верно на секаде се снимат плачещи и тъжни и в сяка песен се пее само за любовта и само за тва не вярвам в някоя друга страна да има толко ТЪПИ хора че да слушат ТЪПАТА ЧАЛГА само ние тука в българия има толко ТЪПИ хора (не всички само ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИ)че да слушат тая простотия наречена ЧАЛГА. Слушайте квато си изкате музика само не си промивайте мозъка и не си тровете живота с тая АДСКИ ТЪПА ЧАЛГА. Еми тва е за сега ако измисла още нещо ша пиша
В интерес на истината, чалгата е по-музика от рапа...Първоначално написано от kalataboian
Поне има някакъв сложен ритъм.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."