- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За чалгарите
няма ли кои да заключи темата? из4ерпа се отдавна!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
В интерес на истината това се отнася за фифти и разни такива.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
11 tochka deaktiven profil.
Ето го продължението и от мен: браво боби само така та мовеююже ли да сте толко ТЪПИ че да я слушате тая чалга бе ей увреждате си живота с тва бе аз ви казвам НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТЪП (за всики чалгари наистина не им е лесно) представете си на вас лесно ли ште ви е да ходите като някав педерас по улиците и по цял денда гледате тъпата планета и да си овреждате слуха и да ви мислят за пълен тъпак аз лично познавам 1 момче което слушаше ЯКО РАП ама от няколко месеца се е побъркал по чалгата и тва е ГАДНО (МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕПървоначално написано от kalataboian
ТОВА У ДОМА СИ) опасно е както за вас така и за хората около вас представете си майкави ви вижда по улицата облечен като първокласен ГЕЙ какво ще си помисли за вас може да изпадне в шок и да омре затова ако оважавате близките си не ставайте ЧАЛГАР а представете си отивате на дискотека и си харесате някое момиче (момче ако вие сте момиче) и през цялото време пускат някава ТЪПА ЧАЛГА как ще танцувате на тоя ТЪП шум (казвам шум защото ако кажа музика ще излъжа понеже ЧАЛГАТА не е музика). АЗИС - това е нещо отвратително даже много нз някой фен на АЗИС дали знае какъв пол е защото аз не знам. Tа както каза боби слушайте квото изкате аме не ТЪПАТА ЧАЛГА
И кво му е сложното на ТЪПИЯ ритъм бе ей то даже тва ритъм ли е? се питамПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
Е не те тия последните някщолко мнения наистина доказаха колко е високо нивото на хората които не слушат чалга. Похвално на вас драги ми друзя.![]()
![]()
![]()
![]()
2т. системно
Кво се е изчерпала мога да ги псувам и обиждам тия 24 часа на ден 7 дни в седмицата и 365 дни в годината така че не е изчерпанаПървоначално написано от х
Седни зад барабаните и опитай да издрънкаш ритъма на някоя песен на твоя идол Фифти. Ако не си супер некадърен, няма начин да не успееш. След това пробвай да засвириш някой кючек - ще преплиташ ръчички и ще се чудиш защо не става... Това не съм си го измислил аз, защото нито свиря чалга, нито слушам чалга; това го казват барабанисти.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
Кво ми пука важното е че ЧАЛГАТА е тъпа музика а РАПА не е а и каде си видял хора толкова да псуват РАПА както ЧАЛГАТАПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
Първоначално написано от kalataboian
Моля ти се, обясни защо?
Тва е или прекалено умно че да го разбера или и аз не знам...а и каде си видял хора толкова да псуват РАПА както ЧАЛГАТА
2т. системно
Еми прекалено умно еПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
даже и аз не го разбирам
![]()
![]()
еми ТЪПА си е а и заедно с Gangsta_zone сме обяснили защо е тъпа а РАПА е хубава музика защото си е хубава не ми се занимава още 100 часа да обяснявами това
А пък в блек и дет метъл колко трудни са барабаните, но това не значи, че блек и дет метъла са най-стойностната музика.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Иначе ми писна винаги като става дума за рап да се говори за фифти.
exploitedteen напълно съм съгласна с тебе .. а също и с мнението на momcheto s tupiq nick ...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Мне не сте го обяснили изобщо - само сте псували без обективни аргументи.Първоначално написано от kalataboian
2т. системно
Не съм казвал, че чалгата е стойностна музика.Първоначално написано от Mo6no
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
В интерес на истината в чалгата има някои доста стоиностни мелодии, но като чуя как пеят и направо ми се повръща, а и в повочето случаи е крадена. Колкото до рапа има рап, в които има мелодия просто не си чул такъв.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
chalga rulZzz bate... az slusham vsichko,ma i chalgata mn
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
По въпроса за чалгата аз нямам нищо впротив тази музика. Всеки човек има различен вкус. И защо решихте, че всички "чалга" певици немогат да пеят. Има си такива, които могат да пеят, както и такива които немогат. Всеки със таланта си. Аз немога да разбера каква е тази злоба към този вид музика. Приемам да не харесвате, но такова нахвърляне. Слушайте това, което искате. Всеки със своите интереси...