.
Отговор в тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 343 от общо 343
    няма ли кои да заключи темата? из4ерпа се отдавна!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от kalataboian
    РАП музиката (подчертавам музиката защото това вече си е музика)
    В интерес на истината, чалгата е по-музика от рапа... Поне има някакъв сложен ритъм.
    В интерес на истината това се отнася за фифти и разни такива.
    11 tochka deaktiven profil.

Повече от фен
    Град
    На луната
    Чалгата е най-тъпата смотана проста елементарна тъпа,проста,глупава,смотан ,задръстена,чак като я слушате на компютъра даже може да ви гръмне процесора и колоните от тая тъпотия как може да издържате да го слушате тва то си е чиста простотия не вили дразни яко мнооооого.Даже аз като я слушам имам чувството че някои ме изтезава по най-бруталния начин на света.А тези "певици"са дяволите които те изтезават даже ти бъркат в мозака и след известно време те привличат на тяхна страна по тоя тъп начин са си здобили хилядите ТЪПИ фенове на ТЪПАТА ЧАЛГА . А по въпроса за еднаквия стил на обличане на сички ЧАЛГАРИ прави сте аз никога няма да облека некво потниче дет преличаш на СУПЕР ГЕЙ и само си показваш тялото предпочитам си широките тениски смъкнатите дънки кецовете и РАП музиката (подчертавам музиката защото това вече си е музика) оооо апа кат вида некав мазен циганин на улицата облечен в некви бели панталони дет мо прозира задника и неказ очертан потник(пак бял) направо ми се повръща. А тва че само копират и сички ТЪПИ клипове са еднакви напълно верно на секаде се снимат плачещи и тъжни и в сяка песен се пее само за любовта и само за тва не вярвам в някоя друга страна да има толко ТЪПИ хора че да слушат ТЪПАТА ЧАЛГА само ние тука в българия има толко ТЪПИ хора (не всички само ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИ)че да слушат тая простотия наречена ЧАЛГА. Слушайте квато си изкате музика само не си промивайте мозъка и не си тровете живота с тая АДСКИ ТЪПА ЧАЛГА. Еми тва е за сега ако измисла още нещо ша пиша
    Ето го продължението и от мен: браво боби само така та мовеююже ли да сте толко ТЪПИ че да я слушате тая чалга бе ей увреждате си живота с тва бе аз ви казвам НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТЪП (за всики чалгари наистина не им е лесно) представете си на вас лесно ли ште ви е да ходите като някав педерас по улиците и по цял денда гледате тъпата планета и да си овреждате слуха и да ви мислят за пълен тъпак аз лично познавам 1 момче което слушаше ЯКО РАП ама от няколко месеца се е побъркал по чалгата и тва е ГАДНО (МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ) опасно е както за вас така и за хората около вас представете си майкави ви вижда по улицата облечен като първокласен ГЕЙ какво ще си помисли за вас може да изпадне в шок и да омре затова ако оважавате близките си не ставайте ЧАЛГАР а представете си отивате на дискотека и си харесате някое момиче (момче ако вие сте момиче) и през цялото време пускат някава ТЪПА ЧАЛГА как ще танцувате на тоя ТЪП шум (казвам шум защото ако кажа музика ще излъжа понеже ЧАЛГАТА не е музика). АЗИС - това е нещо отвратително даже много нз някой фен на АЗИС дали знае какъв пол е защото аз не знам. Tа както каза боби слушайте квото изкате аме не ТЪПАТА ЧАЛГА

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Повече от фен
    Град
    На луната
    РАП музиката (подчертавам музиката защото това вече си е музика)
    В интерес на истината, чалгата е по-музика от рапа... Поне има някакъв сложен ритъм.
    И кво му е сложното на ТЪПИЯ ритъм бе ей то даже тва ритъм ли е? се питам

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Супер фен
    Е не те тия последните някщолко мнения наистина доказаха колко е високо нивото на хората които не слушат чалга. Похвално на вас драги ми друзя.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от х
    няма ли кои да заключи темата? из4ерпа се отдавна!
    Кво се е изчерпала мога да ги псувам и обиждам тия 24 часа на ден 7 дни в седмицата и 365 дни в годината така че не е изчерпана

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Седни зад барабаните и опитай да издрънкаш ритъма на някоя песен на твоя идол Фифти. Ако не си супер некадърен, няма начин да не успееш. След това пробвай да засвириш някой кючек - ще преплиташ ръчички и ще се чудиш защо не става... Това не съм си го измислил аз, защото нито свиря чалга, нито слушам чалга; това го казват барабанисти.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ

Седни зад барабаните и опитай да издрънкаш ритъма на някоя песен на твоя идол Фифти. Ако не си супер некадърен, няма начин да не успееш. След това пробвай да засвириш някой кючек - ще преплиташ ръчички и ще се чудиш защо не става... Това не съм си го измислил аз, защото нито свиря чалга, нито слушам чалга; това го казват барабанисти.
    Кво ми пука важното е че ЧАЛГАТА е тъпа музика а РАПА не е а и каде си видял хора толкова да псуват РАПА както ЧАЛГАТА

Супер фен
    Кво ми пука важното е че ЧАЛГАТА е тъпа музика а РАПА не е

Моля ти се, обясни защо?

а и каде си видял хора толкова да псуват РАПА както ЧАЛГАТА
    Тва е или прекалено умно че да го разбера или и аз не знам...
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo

Моля ти се, обясни защо?

Еми прекалено умно е даже и аз не го разбирам еми ТЪПА си е а и заедно с Gangsta_zone сме обяснили защо е тъпа а РАПА е хубава музика защото си е хубава не ми се занимава още 100 часа да обяснявами това

Град
    Варна
    А пък в блек и дет метъл колко трудни са барабаните, но това не значи, че блек и дет метъла са най-стойностната музика.

Иначе ми писна винаги като става дума за рап да се говори за фифти.

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    exploitedteen напълно съм съгласна с тебе .. а също и с мнението на momcheto s tupiq nick ...
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo

Моля ти се, обясни защо?

Еми прекалено умно е даже и аз не го разбирам еми ТЪПА си е а и заедно с Gangsta_zone сме обяснили защо е тъпа а РАПА е хубава музика защото си е хубава не ми се занимава още 100 часа да обяснявами това
    Мне не сте го обяснили изобщо - само сте псували без обективни аргументи.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    А пък в блек и дет метъл колко трудни са барабаните, но това не значи, че блек и дет метъла са най-стойностната музика.
    Не съм казвал, че чалгата е стойностна музика.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    Варна
    Не съм казвал, че чалгата е стойностна музика.
    В интерес на истината в чалгата има някои доста стоиностни мелодии, но като чуя как пеят и направо ми се повръща, а и в повочето случаи е крадена. Колкото до рапа има рап, в които има мелодия просто не си чул такъв.

chalga rulZzz bate... az slusham vsichko,ma i chalgata mn
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

По въпроса за чалгата аз нямам нищо впротив тази музика. Всеки човек има различен вкус. И защо решихте, че всички "чалга" певици немогат да пеят. Има си такива, които могат да пеят, както и такива които немогат. Всеки със таланта си. Аз немога да разбера каква е тази злоба към този вид музика. Приемам да не харесвате, но такова нахвърляне. Слушайте това, което искате. Всеки със своите интереси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си