- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За чалгарите
ДОБРЕ БЕ МАМА МУ СТАРА, ЗАЩО НИКОЙ НА МОЯ ВЪПРОС НЕ ОТГОВОРИ А ВСЕКИ СИ ПЕЕ КВОТ ИСКА?!?
ТЕМАТА МИ НЕ Е МЕТЪЛ ВИЕС ЧАЛГА, ПИСНА МИ ДА ГО ПИША И НИКОЙ ДА НЕ ГО ЧЕТЕ. СЛУШАЙТЕ КВОТО ИСКТЕ, КВА СЪМ АЗ ДА ВИ СПИРАМ, ПРОСТО ВИ ПОПИТАХ ДАЛИ НЕ ВИ Е КОФТИ ЧЕ ТАКА ВИ ПОДЦЕНЯВАТ.ДЕБА ПОВЕЧЕ НЕМА ДА ВЛИЗАМ В ТАЯ ТЕМА, ВИЕ САМО ПИЕШЕ РЕПЛИКИ НАИЗУСТ СПОРЕД КЛЮЧОВИ ДУМИ И НЕ ОБЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ПИТАНЕТО. БАСИ.........
Май ти не четеш....Първоначално написано от Метълката
Аз отговорих!Първоначално написано от Метълката
и тъй като си единствен/а, печелиш писмено поздравление.Първоначално написано от djigi
и да, четях досега, но като гледам на повечето не им пука ква е темата, важно е да се изкажат.
Vsi4ko si e vapros na vkus.Na nqkoi im haresva na drugi ne
![]()
The pain is temporary!
Скъпо дете, цялото младо поколение тъне в неграмотност. Ти също не падаш по-долу.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Пише се РЕТОРИЧЕН,идва от науката рЕторика.
Аз тъна в неграмотност?Първоначално написано от Депутатска Щерка
Щом казваш...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Я и двамата проверете в правописния речник, преди да се правите на разбирачи. В него пише, че са дублетни форми. Точка по въпроса.
Странно.![]()
Е, вече съвсем извън темата, но.... и аз знам, че са "дублетни форми". Обаче по-често съм го виждала с "и"
Аз ще се опитам да дам пояснение.Начи чалгата е нещо от рода на Иванка,Кондьо,Джони,Теодор а,Малинка е тфа е чалгарияя.А поп-фолка е съвсем друго нещо.Що не вземе някой да изслуша албумите на Анелия и да си каже тфа чалга ли е или поп-фолк...От БГ певиците харесвам единствено Анелия,защото прави нещо различно,а не тъпи кючеци.А ако се наложи да слушам песни на други БГ изпълнители бих предпочела баладите.Първоначално написано от `Death`Whore`
"Виж,хлапе,лошите неща се случват и
ти не можеш да направиш нищо..."(Цар Лъв,1994)
Не съм малоумна. Казах да се обясни турското значение на думата. Да беше прочела поне.
И къде пише,че искаш турското значениеПървоначално написано от `Death`Whore`
Не съм от екстрасенсите по канал 2001
![]()
Да, още по- глупава си...Първоначално написано от StiLL^LoVe
Говориш за български изпълнители. Вярно е, че българската музика не е много развита, но Графа има няколко невероятни балади, например. Защо не слушаш тях?
Слушам всякаква музика,но не харесвам мазните кючеци...Слушам Графа както и Металика,Скорпионс и т.н падам си по всякакъв стил музика.Исках да кажа,че чалга и поп-фолк са различни неща.Аз например никога не съм слушала кючек от Анелия,Гергана...Но пък Анелия в началото на кариерата си имаше няколко кавъра.На крадени идеи от клипове още не съм попадала.Но вижте друго са Ивана и Глория(певиците на народа)пффф всяко второ парче е кавър от сръбската музика.Наскоро слушах и албума на Магда и там е същотото положение.Ето това за мен не са певици.И мисля,че така се подиграват с публиката си.А да не започвам с темата за плейбека...
И кое му е смешното на подписа миПървоначално написано от exploitedteen
Иначе поп-фолк СПОРЕД МЕН е смесица от поп,етно,денс и фолк.Но казах според мен.
Мен лично не ме е срам да си призная ,че си слушам точно мазна ЧАЛГА.. кво да ме е срам?? Слушам си и Сашо Роман и Радо Шишарката и Азис и Анелия и Гергана и Ивана и сичките му там Звезди и какво?Първоначално написано от Whisskas
т. 2, 9
Ок аре слушам чалга и кфо некой ше ме съди ли кфо?Да не би тфа да е нещо обидно...?А колкото до подписа ми махнах картинката защото исках да сложа надписа,а ми пише че подписа е много дълъг.
Боже колко сте ограничени...Да съм казала,че картинката е свързана с настроението ми ?И се изразявам достатъчно добре като за 13 годишно лапе..И не слушам само Анелия копеуееееПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Сега има една мънинка различка.. НЕ всички , които слушат чалга са еднакви, както и не всички метъли са еднакви,нали така? Има метъли с характерни облекла , аксесоари, има и нормални, аналогично е да има и чалгари,които са НОРМАЛНИ ХОРА , не използват думи като "копеуе" , и не се държат "чалгарски" . ЧАЛГАРИТЕ НЕ СА НАЙ-ГЕЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА СТРАНАТА . Хахаха айде стига вече теми от рода на "ах, тези зли, зли, чалгари".Първоначално написано от exploitedteen
т. 2, 9
Първоначално написано от exploitedteen
Хаха казвам НЕ ВСИЧКИ, а не АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ! хаха
т. 2, 9
ОоО аре моля ти се...Да ти кажа само,че тфа е момент на лиготия...Да не би хората слушашти друга музика да са по-образовани..?И не виждам как музиката ни учи да пишем а??
Просто за повечето хора, слушащи просташка музика, правописът е глупост.
о това не е музика.това са крадени текстове с крадени мелодий.това са наконтени грозници със 1 тон грим и силикон.и най-вече не мога да разбера какъв е смисълът да пее няква тъжна песен от сорта на "не мога да живея без теб" а да се кълчи просто ....
И ВСЕ ПАК ЩЕ СИ ПРИЗНАЯ ,ЧЕ СЛУШАМ ТАЗИ МУЗИКА![]()
![]()
Come on and dance
![]()