- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За чалгарите
gledai si rabotata.6tom mi haresva, 6te q slu6am. ne otri4am 4e ima mn dolnoprobni par4eta, no az ne se kefq na ku4eci, a samo stoinosti i gotini pesni, koito ne sa malko. ne me interesuva koi kakvo kazva/misli, tova si e moe mnenie. i men primerno ne me kefi metala ama kazvam li vi ne6to?bas durja 4e polovinata ot horata koito sa se izkazali dotuk slu6at 4alga, no gi e strah da si priznaqt, koeto e dosta jalko...
moq nevinnost i greh.....
хахах
без съмнение, чалгата е зле
мега зле
адски гнусна е
но наскоро открих, че ако много се напия
и ми пуснат чалга, всъщност не ми пречи
не я харесвам, но не ми пука...
=> метълке, малко ти е бил алкохола![]()
Чалга РуЛзЗзЗзПървоначално написано от LuCkY^YoU
![]()
![]()
от метъл тръпки ме побиват.Аз съм горда да си призная Че сЛуШкаМ Поп ФоЛк
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Само да те светна, че има и други стилове освен метъла.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Знам и аз ги слушам слушам черно,R&B,рап,поп CityПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
![]()
![]()
![]()
за чалгарите всичко е метъл и чалга...и рап за тия по-просветените![]()
А и да ви кажа мислите ,че само наще поп-фолк каки са наконтени тей лиЗначи например американските поп певици например Бритниту те са естествени красавици нямат никакъв грим така ли
![]()
![]()
![]()
Къде намесваш американския поп? Тук става въпрос за чалгата в България, а не в Америка.
Ми казвате ,че са наконтени еди си кво силиконки ми хубаво цяла българия ще ги гледа баси ... да тръгнат без грим без нищо лиПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
исках да кажа ,че не само в бг са така в сяка държава са така тей ,че кво искате и Рияна и Марая Кери и всички певици просто не разбирате ли ,че ша ги гледат цела БГ а те да тръгнат с някви угризани маникюри или пък нз кво не ,че съм голяма поп фолк фенка просто не мисля ,че трябва да ги мразим щото са гримирани и нагласени и знам ,че не са кой знай кви хубавици на живо виждала съм гергана изкуствена е ама да не мислите ,че и Кели Кларксън на живо е много хубава...нищу ,че ми е любима певица и да ви светна само ,че чалга се наричат мазните кючеци за маса , а на това му се казва Поп фолк
![]()
Поп-фолк е българското название на чалгата.Първоначално написано от guAMaHT
много съм далече от това да слушам чалга,но най-добрата ми приятелка е голяма фенка.Много сме си говорили,не за да ме накара аз да слушам,или аз да я накарам да спре.Реално като се заслушам в текста на някоя от така популярните хитове по сити или мтв..ами те не се различават особено от тези по Планета например!Взимаме една Бритни..някви любови,някви глупости..БЕП,Пусикет Долс,сяквите му там Араш,Пачанга и ония глупак,който пееше Ромпе(забравих му името)
Познавам много хора,които като ги питаш кво слушат казват,че са яко против чалгата,същевремнно въртят на регетон и някви глупости като Dont cha.Друг е въпроса,че според мен регетона е гооляма подигравка.
Та по тази логика би трябвало да заклеймим и попа,като нещо,което не става за слушане,а всеки от нас в даден момент е слушал поп,убедена съм!
да,и аз съм слушала..сега определено не слушам такива неща..осъзнала съм си грешката
но ме дразнят някви кифли,които казват,че мразят чалга,а иначе слушкат по цял ден някви хитчета в които се пее същото,но на английски..а като е на английски значи е много готино и стойностно ..![]()
Мене лично ме вбеси някаква там певачка, която беше окрала ЕДНО КЪМ ЕДНО клипа на Evanescene My Immortal. Тая пикла подценява своята публика!!
Не ви ли е яд, че си давате парите за измислени герои?
Не ви ли е обидно, че така ви подценяват?
koq e taq mar6a deto smee da se podigrava s istinskata muzika!!!4algata ne e muzika tq e prosto izopa4avane na ne6tata 4algata provali balgariq....
И коя е въпросната певица дето била окрала клипа?
А да ви кажа една нова новинкаМоделът Теди Андреева дето пее в рекламата на водка селект ся се отказва от професията на модел и ще става поп-фолко певица.И ако кажете ,че и тя е грозна чалгарка значи не сте добре....
интелигента нз ама умна щом е завършила английската гимназия с пълно 6Първоначално написано от exploitedteen
aahhahaa освен ако не е подкупила някой даскали
![]()
![]()
![]()
А Еванесес са си чиста проба метъл комерс. Ае са очаквам сички "истински" метъли да ми се нахвърлятПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
Квото и да си говорим разликата между Еванесес и Чалга певиците е че Ейми Лий е облечена и може поне малко да пее. Иначе и двете неща са комерс.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Каза момичето, което нарече музиката на Менсън "качествен "метъл. Иначе Еванесес некфа нова група ли е о.О?Първоначално написано от ErinEverly
Според мен идеята беше, че повечето чалга клипове са крадени от някой друг.
Тъпа тема. Епичен спор.
Иначе и Дани Филт ми се струва, че сериозно подценява публиката си. Не ти ли е обидно, м?
и как я подценява, м?
+ тва, аз метъл група която да:
1. пее на плейбек![]()
![]()
![]()
2. плаща на друг да им пише текстове или песни, а да, и аранажира![]()
![]()
не съм чувала.
говоря на 100 процента, не да работи съвместно с някои.
тва е жалкото.
а относно най-новата фолкаджийка - ми да е жива и здрава, кво от тва? не съм рекла, не съм ПРОПЯЛА гибеци. ма няма и да река, щото се уважавам.
важното е да става купона ... няма значение ква е музиката
Щото и сам не си вярва на бруталиите...
Saatana vittu perkele hate crew!