- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- kvo mislite za...
kvo mislite za filma TekSaSKOTO KLANE![]()
мен лично този филм ме дразни ужасен е !!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от tj3_0n3
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
az go gledah prezno6ta 6tqh da se napikaq naistina e yjasen
Гледал съм го,извратен е
az puk ne sum go gledala no bratov4edka mi kaza 4e mn` i haresal nqkoi znae li kak se vodi filma na angliiski? the texas klane???
na angl.ezik se pi6i the texas chainsaw massacre to ne 4e e lo6 de prosto izvratenoto mu e v tva 4e e po deistvitelen slu4ai![]()
men li4no ne me kefi-nqma koi znae kakva intriga.samo nqkakvi gadosti i rqzane(ne 4e sam protiv takiva filmi)
верно филма си е класика, неможе да не се гледа![]()
the texas klaneПървоначално написано от [B
Така 6те да е!!!
taka SE PI6I NA ANGL.EZIKПървоначално написано от tj3_0n3
Доста е страшен, но страхът идва от това, че гледащият е в напрежение по време на почти целия филм и мисли: "Ей сега дойде онзи с резачката!", а него не го дават. Чак накрая има гадости.
Ami az go gledah napushena...ama mnoy se biah smazal i est se schupih ot smiah,a sl tfa go gledah v normalno sustoianie i mi beshe leko gnusen,ama stava...
we like it DARK&HARD
Ужасеееееен филм,просто отвратителен
abe hora vie ste li sviknali da gledate stra6ni filmi![]()
![]()
Само любовни.![]()
filma mi be6e stra6no typ,s izkliu4enie na 2-3 sceni..ina4e prevoda na angl e The Chainsaw Massacre
get off.
filma e super prosto ne trqbva da si nqkoe byzlivo bebece
to4no taka :PПървоначално написано от prash4ica
jestok e![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
За кой от всичките става дума?
Тексаското Клане (1974)?
Teксаското Клане 2 (1986)?
Тескаското Клане 3 (1990)?
Ри-мейкът на класическото тексаско клане (2003)?
И разберете най-накравя. Тези филми са фикция и само фикция. Нищо показано в тях не се е случило. Всичко е рекламен трик.
i mene stra6no mnogoПървоначално написано от lori
ужас!мисля че имам психически отклонения заради този филм!все още не мога да спя нощем а го гледах преди месец.ужас е направоооо умрях от страх.по гаден филм не съм гледала !![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
този от '74 е просто... няма такъв филм. думите няма да ми стигнат за да изразя цялото ми отношение към филма и за самото действие... не филма, а истинското престъпление.
за новия... това, което съм чувала не е нищо особено според мен в сравнение с първият филм.
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99