.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Малко Шантаво Есе..

Здравейте сладурковци имам една молба към вас.. за утре ми трябва нещо като есе на тема "Как си представяте една своя среща с извънземно?" МооооооооооооЛя ви се много ако има някой с по-развита фантазийка....нека ми помогне мен хич не ме бива в тия фантазии.. МерСи ви предварително

PaRtYsHakEr
    Guest
    Ako se nadqvash nqkoi da ti napishe cqlo ese... shte ima da chakash za syjalenie....zashto nai dobre ne otidesh do bibliotekata da si izvadish neshtichko...ili pyk da potyrsish v nqkoq tyrsachka ...spored men taka e po dobre otkolkoto da se nadqvash nqkoi da zapochne da ti pishe esetata tuk... :P

momi4encence
    Guest
    emiiii zna4i :
    edin den izvednyj pred men isko4i izvynzemno . az malko se panikiosah no se opomnih i my kazah :
    kak se kazva6 ? otakde idva6 ?
    a to mi kaza :
    kazvam se Jim i idvam ot planetata armagedon .
    a ti ?
    az my kazah:
    az se kazvam mariq i sym ot tazi planeta .
    to izdava6e stranni zvyci no men ne me be6e strah . poopoznahme se malko i sviknahme edin sas dryg . to mii kaza 4e prirodata i jivotinskiqt svqt sa mnogo krasivi i raznoobrazni na na6ata planeta . az se natyjih za6toto to mi kaza 4e vremeto za razy4avane na planetata zemq e svyr6ilo i trqbva da si hodi no tui kato sme stanali priqteli 6tqlo pak da me navesti .

.... spored mene tva stava za ese ama trea da dobavi6 i ne6ty ot tebe ai yspeh

Guest
    momi4encence, ти май още не си завършила 6-ти клас, а?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    xaaxxaxaxa gotino :P
    mi 6o ne si go napi6e6 sama/sam tq kato ne ti pomaga...men me kefi....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си