- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~~~ Как разбираш, че дошъл е КРАЯ? ~~~
Мисля, че достатъчно ясно съм задала въпроса си... Как вие разбирате, когато края на отношенията с вашия приятел/ка настъпва вече?
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ами то се усеща,не мисля,че има някакво правило...ако обичаш истински винаги разбираш когато нещо не е наред...появява се студенина в отношенията,несигурност в чувствата....мисля,че това са основно нещата по които може да се разбере,че вече краят е дошъл...
f@nt@zi@
ами мисля че е малко трудно да се определи но всичко си зависи от човека.аз лично ако обичам силно и да виждам че е дошал края няма да го призная щото ако е нещо хубаво не бих искала да го изгубя.но по принцип се усеща като не се говори отбягват се срещите винаги се намира извинение да не си с дадения човек а между двамата се получава една голяма пропаст и всичко сваршва.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
От само себе си се разбира.
!!!!Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
ami karame se,po-rqdko obshuvame......do kato ne doide poslednata stapka.![]()
Няма универсална формула за това...всеки изразява чувствата си по различен начин, следователно и показателите, по които се усеща дали една връзка е в края си са различни.
ami yse6ta se nai ve4e v otno6eniqta-te ohladnqvat.li4i si dori v pogleda-ne e taka jiv i blestq6t.li4i si v na4ina,po koito si govorite-nqma gi milite dymi,sladkite obru6teniq edin kum dryg.zapo4vat karanici,s cel da si nameri6 pri4ina da izostavi6 4oveka do teb,kato go kara6 toi da se 4yvstva vinoven za tova
Първоначално написано от fergieson
dam...![]()
Useti6 li 4e nqma ogyn mejdu dvama vi,kogato ne vijda6 onazi iskri4ka v o4ite mu/i v koqto vijda6 lubovta ili kogato useti6 4e ne te interesuva ni6to svarzano s vas ili pyk nego/neq tova zna4i 4e lubovta e svar6ila ili nikoga vsa6tnost ne e sa6testvuvala
Когато се скарате и не се сдобрите.
ami...karame se postoqnno..lubovta otihva postepenno...ve4e spira6 da misli6 za nego ,,![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
По-рядко се виждаме и все пак то си зависи от връзката!!!Първоначално написано от jadna_za_lubov
Az shte ti kaja kak stana pri mene.. Skasahme no ei taka samo formalno..az znaeh che neshtata mejdu nas ne sa prikluchili i ne e nastapil kraq..i to beshe taka! Chak sled 4 meseca zapochnah da useshtam studenina..zapochnah da se pitam - 'Toi darji li na men? Toi obicha li me ili me e zabravil? Puka li mu za men?' I togava razbrah che mejdu nas kraq skoro she nastypi...i taka i stana!
to se use6ta po durjanieto(negovoto i moeto)Po negovite ili tvoite deistvi po kazanite dumi,dali mn se karate i dali toi samoq ne po4ne da te nervi adksi mn bez pri4ina![]()
Не е нужно непрекъснато да се караш с някого, за да разбереш, че всичко е свършило. Щом се карате поне имате какво да си кажетеВсичко е свършило, когато общуването, на което и да е ниво, спре. Най-вече по поведението се разбира, когато няма чувства. Хората просто ухладняват.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.