.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ^Anonimniq^
    Guest

Една история...

Ето мойта история...Така оная вечер бяхме на рд.Сас едно от момичетата отидохме в другата стая самички и започнахме да се целуваме.Обаче на сутринта разбрах че е била голяма к*рва и се пускала на оште 2-3 момчета.Според вас какво да направя Да е забравя или да пробвам да стане нещо между нас

Голям фен
    Град
    дианабад
    То този етикет го слагат на всяко момиче, което като я пипнат по рамото и не пищи от ужас за непристойно поведение на отсрещния. Кога се е "пускала" на тези 2-3 момчета? Ако е било на същия купон - ти и да искаш едва ли ще се получи любовната магия между вас. Всъщност какво ти пречи да опиташ, ако стане - стане, ако ли не - "Само напред и нагоре", обаче после да няма тема "Признах й любовта си, а тя ми разби сърцето"

^Аnonimniq
    Guest
    ем на саштия купон...

ne gledai minaloto na horata no i ne pribarzvai i s momi4eto.Parvo q poopoznai i togaz deistvai !!!
    Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Emi tova si e tvoe re6enie.Ako ti haresva,trugni s neq,a ako ne izpitva6 4uvstva kum neq si ostanete prosto fr i ni6to pove4e.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

kakvo znachenie ima xorskoto mnenie?!Ako vuprosnata macka te kefi.. nqma znachenie mnenieto na ostanalite.. ai nali znaesh, che v dneshno vreme lepkat tozi etiket na vsqko vtoro momiche i ne vinagi ima prichina za tova!

Фен
    Град
    Bulgaria
    Абее на всеки купон става така и все има и неразбрали единия от двамата си мисли че ходи с другия, а другия не знае

Guest
    ami az mislq ,che e po-vajno tvoeto mnenie za neq ,a ne tova na drugite.Ne moje da se doverqvash napylno na xorskoto mnenie- moje pak momicheto da si zaslujava. Opitai pak nz vij kakvo shte se poluchi. Uspex!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami az mislq ,che e po-vajno tvoeto mnenie za neq ,a ne tova na drugite.Ne moje da se doverqvash napylno na xorskoto mnenie- moje pak momicheto da si zaslujava. Opitai pak nz vij kakvo shte se poluchi. Uspex!
    tova bqx az
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Писна ми от курви...братле заебавай я ... нали си я минал вече...нищо хубаво няма да видиш от тая.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Писна ми от курви...братле заебавай я ... нали си я минал вече...нищо хубаво няма да видиш от тая.
    тя пак може да не се е чукала с никой!...тва че се заглежда по момчета...и те я налазват...не означава че е курва! (за да е такава...трябва да се е ебала с тея всичките на купона дето са и пускали ръце или там каквото е станало)! и мен са един от компанията на бившия ми...ме изкара курва...че едва ли не сам минала целия квартал (3 човека с който не сам и спала, че да съм курва) ама това няма значение!
    ако имаш чувства към нея....даваи!....но първо я опознай....както някой беше написал по нагоре....DeSiTo0o ли беше нз...май тя беше!

^Anonimniq^
    Guest
    мисля да опитам, няма какво да загубя само да спечеля

NqKvA TakAvA NikVa
    Guest
    Ti ima6 li akal be 4ovek? i ako tragne6 s taq kvo...?kvo msili6 4e 6sa polu4i mejdu vas.Ti kazva6 4e e kurva-misli6 li 4e 6te ti bade vqrno.ni6to ne moje da o4akva6 ot takava vrazka.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    То този етикет го слагат на всяко момиче, което като я пипнат по рамото и не пищи от ужас за непристойно поведение на отсрещния. Кога се е "пускала" на тези 2-3 момчета? Ако е било на същия купон - ти и да искаш едва ли ще се получи любовната магия между вас. Всъщност какво ти пречи да опиташ, ако стане - стане, ако ли не - "Само напред и нагоре", обаче после да няма тема "Признах й любовта си, а тя ми разби сърцето"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си