.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    "където има любов, няма отговор на много въпроси" с това съм съгласна на 100%

Macka, napylno te razbiram. Ama ne che moga ti kaja kakvo da napraish shtoto sym v podobno polojenie... Ama pri mene e i oshte po-slojno... Az dori ne sym go vijdalavyprosniq gospodin, a sym ludnala po nego do bezbojie... koeto izobhsto ne e hubavo...
    Ama edno e sigurno...Nikoga ne mojesh da si sigurna v nego kato ste tolkova daleche... 100,200, 300 km... kolkoto i da sa... ne ste li na edno mqsto... e mnogo trudno... Trqbva da ima neshto naistina seriozno, za da vyrvi vryzkata vi ... Moga samo da ti pojelaq uspeh... dano se opraqt neshtata
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Guest
    Плакали ли сте от щастие, с усмивка на лицето?!На мен за първи път ми се случва.. Трудна или не една такава любов може да е истинска и силна не по-малко от друга, стига да имаш силна воля да се бориш за човека на който държиш.Това,че продължавам напред и все по-силно обичам и съм обичана ме прави по-щастлива от всякога.Това което не ни убива ни прави по-силни, просто не трябва да оставяте на разтоянието да е по-силно от чувствата..

Голям фен
    И аз съм била в същата ситуация.Имах връзка 3 месеца така и просто не издържах.Виждахме се много рядко:( В началото всичко беше ок.Пак така пишехме си ,говорихме си по тел,но после всичко се промени.Постепенно с времето чувствата охладняха..
    Просто трябва да мине време и като не го виждаш ще го забравиш малко или много,поне при мен така стана.Но връзка от разстояние си не е работа.Супер гадно е

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Nemoga da si go obqsnq

Tvardi postoqnno che durji namen che ne moje bez men che sam negovoto "bebo" a sushtevremenno ne zvuni pravi se na priqtno raseqn veche neznam kakvo da pravq.Izlizam s drugi momcheto no pod saznatelno si gi sravnqvam s nego i si kazvam ooo ne toq ne e dostatuchno dobur kato nego i go razkarvam.Taka ne se jivee!Ne sajalqvam che bqh s nego, no iskam da se ottursq ot tezi chuvstva.Znam che nqma smisal ot tazi vruzka no go obicham a toi men ne- taka che trqbva da go istriq ot uma si!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN

Re: Любов от километри

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Моята история е една от поредните и банални но какво да направя имам нужда от съвета Ви за което предварително Ви благодаря!
    И така моята история е много простичка - бях на гости на братовчедка ми и там се запознах с едно момче - просто перфектно!За един ден излязохме лафихме си и всичко беше супер.Прибрах се в моя град и почнахме да поддържаме връзка по GSM-a, mIRC, Skype и всички възможни начини!Той обещаваше да дойде но аз не вярвах в крайна сметка дойде и всичко беше перфектно.Целувки, прегръдки и т.н...Но дойде и времето в което той трябваше да си замине.Тръгна си и дълго след това още ми е кофти че не мога да съм с него - все пак ни делят 150 км.Всичко това се стана началото на май - в края на месеца отидох отново при братовчедка ми и всичко пак беше идеално.Но от както съм се прибрала в моя град нещатата куцат много - в смисъл не ми звъни често, не влиза из нета за да разбера как е и т.н и почти изгубих нишката към него, а така искам да съм с него.Обещаваше че ще дойде, правехме си някакви планове за лятото и за морето, за това че мога да уча при него а сега останах само със спомените за случилото се!Просто искам да ми кажете какво да правя, държа много него,искам да деля всеки ден с него но какво да направя - все пак съм на 150 км :
    Надявам се да ми помогнете!Thenks and kisses!
    ako 6te vi uspokoi i az sum taka vupreki 4e moje bi sam po-maluk ot vas no i az iazpitvam golqma mnogo golqma lubov kum edno momi4e no ni delat Sofia Plovdiv no se vijdame kogato az otida nqma smisal za ot4aqnie edno Obi4am te ... e stiga za sarceto
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си