- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от километри
Моята история е една от поредните и банални но какво да направя имам нужда от съвета Ви за което предварително Ви благодаря!
И така моята история е много простичка - бях на гости на братовчедка ми и там се запознах с едно момче - просто перфектно!За един ден излязохме лафихме си и всичко беше супер.Прибрах се в моя град и почнахме да поддържаме връзка по GSM-a, mIRC, Skype и всички възможни начини!Той обещаваше да дойде но аз не вярвах в крайна сметка дойде и всичко беше перфектно.Целувки, прегръдки и т.н...Но дойде и времето в което той трябваше да си замине.Тръгна си и дълго след това още ми е кофти че не мога да съм с него - все пак ни делят 150 км.Всичко това се стана началото на май - в края на месеца отидох отново при братовчедка ми и всичко пак беше идеално.Но от както съм се прибрала в моя град нещатата куцат много - в смисъл не ми звъни често, не влиза из нета за да разбера как е и т.н и почти изгубих нишката към него, а така искам да съм с него.Обещаваше че ще дойде, правехме си някакви планове за лятото и за морето, за това че мога да уча при него а сега останах само със спомените за случилото се!Просто искам да ми кажете какво да правя, държа много него,искам да деля всеки ден с него но какво да направя - все пак съм на 150 км :![]()
![]()
![]()
![]()
Надявам се да ми помогнете!Thenks and kisses!