- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- а това вярно ли е
някой ми беше казвал,че като правиш секс веднага след мензиса си,няма да тече кръв и ще боли по-малко.мисля,че който го е казвал,ме е заблудил...до колкото знам,кръвта е от девствената ципа,а кръвта от мензиса,от яйцеклетките? вече не знам какво да мисля!
глупоститва няма никакво значение... менструацията си е от яйцеклетката а останалото просто от ципата... при едни момичета няма болка няма и кръв при други е обратното.. но това зависи и от голяма степен от момчето как ще те възбуди и от самата теб
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
не съм чувала подобно нещо
едва ли е вярно - кво значение има кога ще го правишсамо дето първата седмица след като ти е свършило се забременява по-лесно, друго няма
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не е вярно.
но в деня,след която е свършила менструацията при правене на секс или самозадоволяване е възможно от свиването и разпускането да потече малко от кръв, но тя е остатъчна и няма нищо общо с тази при дефлорирането...
Кръвта не е от яйцеклетката. Яйцеклетката не умра и не кърви.
abe ovulaciqta e na 14 den sled na4aloto na menstrualniq cikyl- tova sa nqkyde dve sedmici, ne vednaga sled kato ti svyrshi...to verno che pri razlichnite hora e razlichno ama tam nqkyde...
Qvno kalendarniq nachin za predpazvane ot bremennost e tvyrde star za mladoto pokolenie
men baba mi mi e kazvala che ako pravish sex predi menzis posle te boli korema poveche...
Къде ми са детските книжки, кажи, о,мой прашен сандък?...
Да ти кажат, че може да се забременее от целуване ще повярваш ли?
А аз чух, че като си пипнеш патката преди половия акт, после след него хвърля сперма като японец бомби по Пърл Харбър..
Ммм аз пък знам,че правиш ли секс 1-2 дни след като ти е спряла менструацията шанса да забременееш е почти минимален![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
Смехурка- pravilnokakto i nqkolko dena predi da ti dojde..
Pyk onova za baba mi mnogo qsno che ne go vqrvam ...ludi li ste! prosto propusnah da otbeleje i tuka kato nqkakvi vylci mi se nahvyrlihte...
apyk da ne vi kazvam kak se zabremenqva ot celuvka che e mnogo izvrateno![]()
Къде ми са детските книжки, кажи, о,мой прашен сандък?...
Napulno sum suglasna. Opasnost za zabremenqvane nqma nqkolko dni sled menstruaciqta i nqkolko dni predi. Fatalen e 14 den ot cikula, narechen ovulaciq +/- 2 dni.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
zabludilisate
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!