- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си поискам ?
m da mnogo kofti ,emi kaji mu tvoeto mnenie . nz kakvo drugo , prosto si mu kaji kakvo iska6 i kakvo neПървоначално написано от нанси
няма кво да говоря с него,то момчето просто много държи на мен и неиска да избързваме с нещата а пък аз да не бях му казвала и затова сега се чувствам гадно
shadow4e ти какво мислиш![]()
![]()
![]()
няма кво да говоря с него,то момчето просто много държи на мен и неиска да избързваме с нещата а пък аз да не бях му казвала и затова сега се чувствам гадно
shadow4e ти какво мислиш![]()
![]()
![]()
ABE TI DA NE SI NA 14-15 GODINI, KAK NQMA DA TE MISLI ZA MALKA I ZELENA![]()
абе ти като незнае6 не си отваряй устата и преди да пишешчети хубаво кво съм писала аз , още в началото казах че съм на 18 !
Е,нищо не е станало. и за каква те е помислил, помислил те е за теб си, нормално е все пак и на него му е за прови път и може да исика да ти докаже,че те обича.а може и примерно моменто да не е бил готов и да е искал много перид това,но като се е стигнало до това да се е притеснил или пък да дори причината може да е няма презерватив.Първоначално написано от Нанси
но и доста момчета биха направили така,сега като откаже, доказцва ти че те обича и после той като ти предложи,той ще е сигурен ,че ти ще искаш и че няма ад съжаляваш
пък и знаеш ли колко ще му е трудно първия път, защото все пак трябва и да те дефлорира, като му е за първи път и още не знае какво точно да прави, а той трябва да води...това си е доста притеснително.
но не се притеснявай,нищо не е станало, мила!той те обича!няма за какво да се притесняваш!
Но на него не му е за първи път,той е девствен и презерватив имаше и всичко уж си беше наред
обърках се исках да кажа че не е девствен
Единственият път когато съм отказвал секс е било когато съм бил влюбен или когато несъм бил сигорен дали искам да продулжи връската ми със момичето !Би било много грозно да правиш секс с едно момиче и после да го зарежеш ! Така е било при мен немога да кажа че и при теб е така ,но не е зле да го попиташ дали иска да продулжавате да сте заедно !Първоначално написано от нанси
аз поне в това съм сигурна понеже той всеки ден доказва любовта си към мен не вярвам изобщо да си мисли да ме зарязва но пък незнам , все пак ще поговоря с него
значи е искал да ти докаже още един път,че те обича и при мен так се е получавало. не се притеснявай,поговорте си
Да де той си ме обича ама тва че аз поисках първа вече е гадно,все пак съм момуче къде съм тръгнала да искам първа. Той ако е искал щеше да си каже. Там ми е грешката. Следващия път ще си мълча нищо няма да искам ако ще и 5 години да не правя секс. Ще чакам момчето да предложи първи
Greshka, golqma greshka. Mnogo muje sa tolkova pasivni v dneshno vreme, che ako shte mnogo da mu se iska neshto ne znae ili se strahuva da pita. Puk ti se sramuvash da iskash sex ot gadjeto si?! Razbiram da te e sram da iskash sex ot nqkoi sused, ama vie hodite! Q se stegni I SE POCHVAITE!![]()
той не е от срамежливите, не се срамува да пита или да иска нещо ,просто този случай аз сбърках че си поисках. Трябваше да се досетя че все пак е момче и когато му се прави секс ще си каже , но просто немога да издържам когато ме възбуди адски много и ми се иска а не го получавам
![]()
abe golqma rabota 4e si poiskal a purvaПървоначално написано от Нанси
Само да се включа като кажа, че това е така, но понякога може да съществуват фактори, които да го възпират от полови игрички точно в този момент.И повярвай ми: няма нормален мъж, който да откаже секс с красива жена.
Може да не се е обезкосмявал последните 2 седмици, или в същия ден да не е имал време да си вземе душ и по тоя начин да се чувства неловко. Ето една причина, при която и с най-красивата жена на света /?!?/ да си, пак ще се наложи да откажеш![]()
eeeeeeee nai provilnoto mnenie...napalno saglasna sam =D>Първоначално написано от machoka
Love you Kris !!!
shadow4e - No1 !!!
mnogo me kefi tva momiche - vinagi dava mnogo tochi i nai-veche dobronamereni suveti![]()
![]()
![]()
Yupeeee !
Atula napylno prava si za myjete dne6no vreme. Mnogo golqma 4ast sa absolutno pasivni i syvsem neznaqt nito kak da poiskat nito kvo da praqt........sveta se obry6ta naobratno tva. 6tom nqkoi moi priqteli po4naha da si lakirat noktite (nqkav prozra4en zazdravqva6t ma si e lak vse pak ! ), drugi po4naha da nosqt nqkvi 4anti4ki i flanelki s danteleni "krai6ta" a ne sa geiove.........ae tva e.....nakyde otivame....Първоначално написано от Atula
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Кажи му че мисли че е времето когато вече "трябва" да правите секс. Или просто след някоя целувка...направо започни. Предполагам че ще остане приятно изненадан.
wiii ne ste na 12.. i predp0lagam ne wi e sram t0lk0wa mn0g0 ak0 kat0 mu p0dskajesh ne hwashta i ne se useshta .. pr0st0 mu kaji direktn0 kakw0 iskash i zap0chni da deistwash ti ..![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
ама как може въобще да планираш такова нещо? при положение, че си на 18... ужас! до къде го докарахме... просто му кажи, че го искаш, че страшно те възбужда... абе, това, което каза на нас в началото на темата... съмнявам се да ти е толкова трудно!![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
pogledni go v o4ite kato ste nasame i mu kaji 4e go jelae6''tuk i segaa'' trqbva da podeistva smisal toi 6te se seti nqma kak![]()