- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малките неща!!!!
предупреждавам за да няма сърдити,хората които не обичат сантименталности и не саи кои знае колко чувствителни да не четат! искам да ви разкажа 1 простичка случка,която ме трогна до сълзи.И така това се случи този март месец-брат ми които е с 3 години по малък,много трудно си изразява чувствата-нещо съвсем нормално за повечето на неговата възраст,всяка вечер когато си лягаме аз му казвам "лека нощ обичам те" а тои ми отвръща сас 1но благодара въобще доста му е трудна да каже "обичам те" било на мен било на които и да е.Прибирам се аз вечерта мисля на 1ви март а тои подарява мартенички на всички,но мен ме пропусна,аз обидена и разочерована му казвам ами за мен няма ли а тои ми казва да си погледна в шкафа,отварям го аз и какво да видя-мартеничка на която пише "обичам те"....на мога да ви опиша колко много ме трогна тази случка!!!!!!не забравяи те че иманно малките неща са тези които осмислят живота ни и го правят по ценен!!!!!!!!!Радваите хората около вас във всеки един момент.......
taka e malkite ne6ta vsu6tnost sa mnogo golemi.no v sly4aq mrazq brat si i nikoga nqma da my kaja ''obi4am te'' i taka natatuk
Така е.Трябва да се научим да ценим и малките неща.
малките неща са много по скапи от големите.аз не съм много чувствителна обаче ценя важните неща.по добре малко но от сарце отколкото нещо голямо и ненужно.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Първоначално написано от niGGa
Абсолютно правилно.Малките неща понякога говорят МНОГО!!!
....Don't bother!Be happy!....
prodaljavai taka da obi4a6 brat si i sled vreme 6te ti go v1rne x100000. As s16to imam sestra i nogo ia obi4am vinagi si pomagame i za6titavame vzaimno.
Баси...тва много ме разчувства...виждам по някакъв начин себе си.Имам сестра по-голяма от мен за която целият свят давам.И аз като по-малък трудно си изразявах чувствата...може би донякъде още е така, но сестра ми много ми помогна...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Първоначално написано от niGGa
ооо колко мило![]()
![]()
много хубавка историйкана пръв поглед нищо особено, но все пак учи на доста работи...
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Много сладко![]()
Все пак на доста хора им е трудно да кажат "Обичам те".А малките неща...те правят живота ни по-цветен и колоритен и няма да е зле ако им обръщаме повече внимание![]()
mmm da .taka eПървоначално написано от valantain_love
![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Аз така бях като малка в отношенията с баща си...а сега винаги,когато се прибира изскачам на вратата и го гушкам...казвам му колко го обичам и как ми е липсвал,когато не си е бил у дома...
Хората трябва да почнат да обръщат внимание и на такива "сантименталности"....коит о в един момент те правят по-щастлив,отколкото някакви големи случки и моменти уж...мен мн хора ми се чудят на това,че аз се радвам дори когато чуя птичките да пеят или пък нещо друго дребно там...
даже в отношенията си с някое момче...мен ме прави щастлива едно отваряне на врата,едно докосване...някакъв жест,нематериално...просто нещо малко от душа,казано или направено