- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 6antav problem
Mi ot zaglavieto e qsno 4e ne e mnoo dobre.Problema mi e 4e koji4kata na penisa mi e nad glavi4kata, i e prekaleno tqsna za da mine pod glavi4kata.Bih jelal da 4uq savet ot nqkoi po u4en, i da razbera dali i drugite imat takuv problem, dali sa go pravili kato imat takuv problem, normalno li e, kakvo mislqt momi4etata.Nujna li e operaciq?
Не е шантав проблемОтиди на лекар. Той ще ти обясни какво става и ще те успокои.
ako se podloji6 na operaciq sum 4uval 4e sexa e dosta po ka4estven demek taka ili ina4e nete kefi 4e nemoje da ti mine prez glavi4kata mi mahniq togava![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Nikoga ne sum mislel 4e moje da mi popre4i na udovolstvieto.I pri "ejednevna polza" nqmam problemi.4uval sum 4e ima mnogo kato men.Ako ima nqkoi koito 4ete tova neka spodeli.Blagodarq 4e se otzovahte na zova mi za pomo6t!
ае най добре иди на лекар.. той най-добре ще ти кажи и ще ти помогне
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
абсолютно си праваПървоначално написано от ne`znaina
az mislq 4e s toq link na MiRaCuLiX.bb temata e iz4erpana pro4eti i tova e
Имах същия проблем, режи го за какво ти е....ахаххаа!
Базикам се, разтваряш едно пличке калиев перманганат и си го топиш по 3 пъти мисля на ден. И ти минава, опитвайки се да го "забелиш" (много я мразя тая дума)!
1 pogovori s ba6ta si i togava hodi na lekar!!!
ponqkoga roditelite davat dobri suveti