Тука на доста места прочитам изказвания от 13, 14 годишни потребителки, че живота си е техен, и че могат да си правят каквото искат. Включително да пият да пушат и да правят секс. Също гледам, че и някой техни връсници или батковци и какички ги съветват вместо да говорят с родители да си кажат- живота си е мой, ще си правя каквото искам. И на тия батковци и каки дето отговарят така искам да кажа- това е съвет на някой ограничен и безотговорен пубер.
И аз не съм на 100 и аз съм говорила така...
Да ви кажа родителите ви щом на тия години ви пускат по купони ако ще и да са от 5 до 8 са доста либерални. Не злоупотребявайте с доверието им. А това, че са родители не би им позволило да ви изгонят от у вас или да ви оставят да страдате ако сте бремени или болни или незнам си какво...
Не е задължително винаги да говорите с тях за сексуалния си живот...и аз не го правя, почти никой не го прави... Но ако има нещо което касае здравето ви и дори живота ви родителите са тези на които трябва да кажете. Притятелките са си приятелки, но при една нежелана бременост това да се доверите на тях на не на родителите може да ви коства не само възможността да имате бъдещи деца, но дори и живота...
Така че - говорете с родителите...
И не казвайте че живота си е ваш, защото не сте се сблъскали още със него и това е благодарение пак на тия гадни родители... Живота не е за да го пропиляваме нали? А и на никой не му е приятно определението- курва...
Мислите ли че сте емоционално готови за да оцените секса на тия години?
Нека някой да ми каже какво намира в правенето на лубов за да видим допускат ли грешки младите...(не говоря за хората над 18...)