.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

Тема за момичета

Здр.Бихте ли харесали такова момче на 14год. кестенява коса 45кг. 175см кафеви очи.Моля само за мнения на момичета.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    тъпа тема. тук вс са над 14 год
    таа, едва ли,на 17 съм/ не че пр ми не е 1 год по-малък,ама все пак е тръгнал по-рано на ,-ще и винаги средата му е била на нашата възраст/,но пък на 14...аз на 14 бях края 7-ми клас. не бихме имали нито ккаво да обсъжаме,пък и сега все пак едни 14 год момче,не е толкова развито физически...
    но ако бях 13,14 год,това описание,което си дал,характеризира почти вс момчетаако бях толкоав годишна,защо не, ако си хубав

zadni4ka
    Guest

:))

ami macka tva e mn tup vupros))ne se obijdai

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    е,пък как реши,че е мацка, според мен пита за себе си.
    а това,че въпросът е безкрайно тъп си е истина
    то пък поне снимка да беше сложил,та да може някой да ти каже....
    то ще я заключат скоро

Guest
    Момче съм.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    ...и си ужасно хилаво момче при това...Мен би ме било страх да се облегна на теб.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Guest
    mn si slab tez klio6av samo 47 i si visok 1 70 pone 55 tria stane6 i si excstra

Повече от фен
    45 кг при 175 см ще се счупиш, бе момче!
    А и едно бегло описание на външния вид не е достатъчно,за да ти кажа дали ще те харесам

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Егати скелета хаха ))) 1'75 колкот мен даже по-дълго с 2-3 см,а 45 кила.Леелеее

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    ...и си ужасно хилаво момче при това...Мен би ме било страх да се облегна на теб.
    hahahahahhahahaha ti me razbi
    ohhh, zabolq me korema ot smqh
    verno pi4 ka4i nekoe kilo, proteinki ili prosto zdravo pliuskane i qko fitnes, to4no 3 meseca i si gotov, az sum 183, i kum 80kg nekade, kusa kosa, kestenqvi o4i, dotuk dobre no malko kilca trupni ama vuv vid na muskulna masa, da ne zeme6 vuv vid na maznini da gi trupne6, a i prati snimka se pak

Супер фен Аватара на Sarabi
    Виж,то така кафява коса,кафяви очи...нищо не може да опише.То има някои момчета с кафеви коса и очи и са като селски клозет,а има и такива,които са тотални пичове!Не можем да ти кажем ей така.

А май ще е по-добре да поискаш на майка си и баща си малко парички та да качиш поне до 50 килца.И мен честно казано би ме било страх да се облегна на тебНо има момичета,които харесват много слаби момчета,както има момчета,които харесват много слаби момичета

Hareswaj se takaw,kakawto si i drugite 6te te hareswat Ne se samnqwaj w sebe si
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от zadni4ka
    Ти пък от къде реши,че е момиче
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

basi tupata tema kak moga da go haresam kato nito sum go vidqla nito ni6to q se opraite malko be hora!

Guest
    Ех явно момичетата хареват момчета от типа на 150 кг златния ланец тип казанче от тоалетна преял с протеини и т.н.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ех явно момичетата хареват момчета от типа на 150 кг златния ланец тип казанче от тоалетна преял с протеини и т.н.
    Значи щом не харесват някаква клечка 7-ми клас, харесват мутри?

Guest
    PAdam si po po-golemi ot mene, taka 4e otgovora mi e NE!!!

Супер фен
    Тъпа тема!Аз от къде да знам тия 45кг как ти стоят на тебе...тая кестенява коса ако е няква чорлава,гадна....
    Абе темата всъщност е породена от липса на самочувствие или бъркам?!Едва ли.
    Стегни се...ако сега комплексираш от нещо във външния си вид после ще ти е трудно да го пренебрегнеш.Престани да пишеш глупости по форумите,а излез и си потърси приятелка
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Тука май го обърнахме на агенция за запознанства "Самотно сърце"....
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: Тема за момичета

mi 4e 6to ne.malko mi e malyk ,no k'vo pyk 6to da ne?

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

Здр.Бихте ли харесали такова момче на 14год. кестенява коса 45кг. 175см кафеви очи.Моля само за мнения на момичета.
    Ми ако бях на 13 да ахаххахахха ебавка Ми да въпреки че не гледам много външен вид

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Ми ако бях на 13 да ахаххахахха ебавка Ми да въпреки че не гледам много външен вид
    SHhh ei ti vlezna tuka i po4na pravosadie da razdavash q po4ini malko

Guest

dai snimka,kachi kila i moje i da te vzemem.

Re: :))

Цитирай Първоначално написано от honey91
    Цитирай Първоначално написано от zadni4ka
    Ти пък от къде реши,че е момиче
    ми то още в началото си пише бихте ли харесали момче... пък де да знам може и някое скрито покрито момченце да е
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Мега фен
    1. "Незнайна" е една думичка.
    2. Ти ако харесваш някое момче, знаеш ли колко килограма е?

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Зависи какво имаш предвид.. ако искаш някой да те хареса само на външен вид - незнам... ама как можем да преценим за теб от този информация , която си дал ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си