- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичета
1. Малка сиПървоначално написано от Анонимко
2. Супер тъпа тема, защото това е страшно относително
3. Може "мерките" ти да са супер, да не можеш да четеш и да смяташ и да си без 4 предни зъба и пооплешивяла... Е, кой да те хареса?!? Снимка ако пратиш - току виж някой те загледал....
brato,..edna po-masivna..i si do tam!Първоначално написано от Анонимко
teia chikii sa ti vlezli pod kojata,sinko....
mislq che tuk ne e sait za zapoznanstva...
ako si mnogo zagorel,moga da te uredq![]()
45кг. 175см ... бахти тапицирания скелет.![]()
Я си лягай, да пораснеш, че каките така няма да ги впечатлиш. Има време, не бързай, засега яж повече салам, пък то като му дойде времето...![]()
аз сам на 14 висок сам кам 168 некаде обаче тежа близо 58 кила а ти 45 стегни се машки![]()
Еми..не, малък е!![]()
естествено,че харесваме мутри!Да не би да искаш да те държа докато духа вятър?Или да внимавам да не се блъсна в теб,за да не те сваля на земята!Момичетата харесваме яки здрави и стабилни мъже!Не дай боже да се наведа да ти го издухам-хахаххахаха!-аз целия ще те духна бе мойто момче!хахахахаха!![]()
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
кво значение има външния вид.. е не е без значение, но не по това хората си избират половинките![]()
момче...тежащо 45кг и да е 175см съжалявамно аз не излизам моля момчето да не се обижда
![]()
![]()
![]()
![]()
катри
[/b]
[quote="Анонимко"]момче...тежащо 45кг и да е 175см съжалявамно аз не излизам с та кива моля момчето да не се обижда
![]()
![]()
![]()
![]()
катри
Еми всеки си има мнение ни само по това описание не мога да преценя![]()
mnogo si klio6tav![]()
Не, щото съм на 18, и съм 168/57 кг. Ще тръгна с тебе, ще правим секс, аз ще съм отгоре и ще те счупя, после ще ме осъдят за педофилство и убийство и ще ми дадат доживотна.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
tupi vuprosi
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
ЗАЩО НЕ!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
кхаха!! момче с кво те хранят у вас??? ..ако изобщо те хранят.. иии.. по-важното което имам да напиша е, че човек не може да се хареса само по 'мерките'.. но след като виждам ква тема си пуснал.. и без тва питаш - ш`ти кажа - пфф... характера ти едва ли ще ми допадне.. кхухухх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
![]()
право думаш... :P
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
mnogo qka tema 4esno .....haahahah umrqh si da se hilq
Teq pa kvo vednaga se hvanahte da go ebavate 4e e slab we da ne ste nekvi manekenki 4e da se ebavate 100000 puti po dobre slab ot kolkoto debel kakto sa 30% ot jenite.Zavisi si ot mom4eto kakyv mu e gen-a kato e slab mislite li 4e e v nego problema..?Toi ne moje da ka4i kila s qdene,dori i s trenirovki kato stane na 18,19 togava svobodno 6te si ka4va kila za kakvo go sydite?kato se vidime s vas kolko ste debeli 6te vidim koi koi 6te bazika.
Moga da vi kaja 4e sam 180 i teja 50 kg i momi4etata opredeleno me haresvat i ne gi interesuva fizikata![]()
Nau4ete se da gledate sebesi i nai - vajnoto (DA MISLITE)
Napravo se 4udq za6to si postn-al taq tema kato nai-mnogo da si dokara6 nqkoi kompleks pokrai tiq mneniq 4e si mnogo slab...4Isto i prosto metabolizmut ti e mnogo burz...kato porasne6 sus 4-5 godini po4ni da hodish malko na fitness i 6te vidish kak 6te nadebeleesh.
Poneje sam MOm4e nqma da Otogora na temata no 6te Kaja 4e Temata e Super tupa Za6to da pIta6 Horata ot foruma .. Nima ti nqma Surce![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Защо не?
Нито годините ме спират, нито ръста, нито килограмите. Зависи от характера.
Имай предвид само, че съм ти кака - на 19г. съм.![]()