- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete.PLEASE.
hi na vsi4ki.priqtelkata mi ima problem s gadjeto si.postoqnno se karat pak i toi izob6to ne i obra6tanikvo vnimanie,abe izob6to se 4ydq kvi gadjeta sa.i zatova posledniq pat napravo i pisna i otide pri edno mom4e koeto i predlojil da si stanat gadjeta i za po4nakla da se pregra6ta s nego.no v tozi moment priqtelq i q vidql i se razsardil kakvo da q posavetvam?
blagodari na vsi4ki predvaritelno.![]()
кажи и, че е тъпа и проста путка.
Nai-dobroto re6enie za edin takav problem e otkrovenniq razgovor .Neka tq da si pogovori s nego na 4 o4i i da obsadqt ne6tata mn dobre i nai-ve4e da si izqsnqt 4uvstvata.A mislq 4e 6tom na neq i e pisnalo tolkova barzo i e otishla pri drug tova zna4i 4e ne darji na nego.A sled kato toi ne i obra6ta nikakvo vnimanie kogato se karat zna4i i toi ne darji na neq.Ili 6te se izqsnqt i 6te slojat to4ka na tezi razpravii i da sa si zaedno bez da se karat ili ako i dvamata nqmat silni 4uvstva i ne darjat edin na drug po-dobre e da ne si habqt nervite i da se razdelqt.
Mi ako obi4a tozi s koito sa se karali nqma kakvo da napravi.Toi qvno ne q obi4a neq dostatu4no 6tom taka se durji i tq s pravo e oti6la mai pri drugiq taka kakto obqsnqva6 no to pak si e bilo iznevqra. Spored men moje da opita pone da mu obqsni kvo e stanalo no da ne trugvat pak.Tozi s kogoto e oba4e nqma smisul da e s nego ako ne 4uvstva ni6to. Tupa detska istoriq e tova spored men ! ! !
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
az sam i kazvala 1000-di pati 4e e po dobre da skasat no tq go obi4a prosto v tozi moment ne misle6e trezvo.Първоначално написано от Анонимко
p.p.
blagodarq za saveta.
hmh tuka variantite sa mn ama mn, 4ak se 4udq koi da kaja ot tiq koito izmislq ama 6te se spra na 2 koito za men sa nai-realni v taka syzdalata se situaciq
1. izbira edin ot dvamata i ako i sled kato si pogovori s nego trygvat i bie 6uta na drugiq
2. po realno za mene bie 6uta i na dvamata kato im go kazva sled edin prodyljitelen razgovor pootdelno nali da ne se sbiqt i ostavq slu4kata v minaloto
zavisi ot 4uvstvata
ABE HORA 4ESNO KAZANO IZBQGVAITE DA DAVATE TAKIVA SYVETI ZA6TOTO NEMOJE DA STE OBEKTIVNI VINAGI. IMA6 I TRETI VARIANT KAJI I DA POSLU6A SYRCETO SI I NE I DAVAI YKYL.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласен съм с артилериста.
Никога не може да се даде обективен съвет относно чужд проблем , особено такъв.
Ми самоубий се тогава. =D>Първоначално написано от martin69
така еПървоначално написано от martin69
да мисли сама и да се оправя!
да остане 1-2 дни без тях насаме със себе си и да разбере какво иска
e dobre.
blagodarq na vsi4ki.