- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вазможно ли е
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не сам сваршвал в нея само че ми казаха че имало някаква вероятност и преди това от члена изтичало някакво минимално количество от някаква течност от която сащо можело да се забременее та има ли такова нещо и до колко е възможно да се случи

Да има възможност да се забременее,но тя е много малка.Внимавай само да не е в овулация и я пази тоест не свършвай в нея и няма да има проблем

Po princip veroqtnostta da zabremenee e malka,no vse pak sashtestvuva.Az naprimer veche ot 1god i polovina vodq polov jivot i to bez nikakvi predpazni sredstva i do sega za shtastie ne e stavala belqta,dano i da ne stava

Vinagi ima dori i minimalna veroqtnost momicheto da zabremenee. Za da ste spokoini i dvamata izpolzvaite prezervativi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ima risk
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

презервативи има за тая работа
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
То с презерватив има минимален риск, да не говорим без...

Ne gi razbiram horata deto go pravqt bez prezervatif..Vinagi ima veroqtnost..moje da e 1 na 100 .. ama q ako si toq 1 .. i togava kfo? Nai dobre s predpaznite gumichki
Btw otdelq se technost po vreme na samiq akt..v koqto ima spermatozoidi koito chakat da bydat oplodeni hahaha

Ми да ти обясня - просто е по-яко без. Обаче винаги се молиш да ти дойде (както аз в моментаПървоначално написано от Nadelina
), което му е кофтито. Даже много кофти. Така че хора - ползвайте презервативи, те са за това.
Конкретно по темата - вероятноста я има, малка, но я има. Този метод никога не е на 100%
Най-безопасно е без секс