- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вазможно ли е
Не сам сваршвал в нея само че ми казаха че имало някаква вероятност и преди това от члена изтичало някакво минимално количество от някаква течност от която сащо можело да се забременее та има ли такова нещо и до колко е възможно да се случи
Да има възможност да се забременее,но тя е много малка.Внимавай само да не е в овулация и я пази тоест не свършвай в нея и няма да има проблем![]()
Po princip veroqtnostta da zabremenee e malka,no vse pak sashtestvuva.Az naprimer veche ot 1god i polovina vodq polov jivot i to bez nikakvi predpazni sredstva i do sega za shtastie ne e stavala belqta,dano i da ne stava![]()
Vinagi ima dori i minimalna veroqtnost momicheto da zabremenee. Za da ste spokoini i dvamata izpolzvaite prezervativi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ima risk
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
презервативи има за тая работа![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
То с презерватив има минимален риск, да не говорим без...
Ne gi razbiram horata deto go pravqt bez prezervatif..Vinagi ima veroqtnost..moje da e 1 na 100 .. ama q ako si toq 1 .. i togava kfo? Nai dobre s predpaznite gumichki
Btw otdelq se technost po vreme na samiq akt..v koqto ima spermatozoidi koito chakat da bydat oplodeni hahaha![]()
Ми да ти обясня - просто е по-яко без. Обаче винаги се молиш да ти дойде (както аз в моментаПървоначално написано от Nadelina
), което му е кофтито. Даже много кофти. Така че хора - ползвайте презервативи, те са за това.
Конкретно по темата - вероятноста я има, малка, но я има. Този метод никога не е на 100%
Най-безопасно е без секс![]()