.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Вазможно ли е

Не сам сваршвал в нея само че ми казаха че имало някаква вероятност и преди това от члена изтичало някакво минимално количество от някаква течност от която сащо можело да се забременее та има ли такова нещо и до колко е възможно да се случи

Фен
    Град
    Еverywhere
    Да има възможност да се забременее,но тя е много малка.Внимавай само да не е в овулация и я пази тоест не свършвай в нея и няма да има проблем

Супер фен
    Po princip veroqtnostta da zabremenee e malka,no vse pak sashtestvuva.Az naprimer veche ot 1god i polovina vodq polov jivot i to bez nikakvi predpazni sredstva i do sega za shtastie ne e stavala belqta,dano i da ne stava

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Има минимална вероятност.

Голям фен
    vinagi ima risk, dori i minimalen. sledva6tiq pyt polzvajte prezervativ \/

Цитирай Първоначално написано от Иван и Андрей от Зблъсък
    Няма невъзможни неща

Vinagi ima dori i minimalna veroqtnost momicheto da zabremenee. Za da ste spokoini i dvamata izpolzvaite prezervativi.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    ima risk
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

презервативи има за тая работа
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    То с презерватив има минимален риск, да не говорим без...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne gi razbiram horata deto go pravqt bez prezervatif..Vinagi ima veroqtnost..moje da e 1 na 100 .. ama q ako si toq 1 .. i togava kfo? Nai dobre s predpaznite gumichki
    Btw otdelq se technost po vreme na samiq akt..v koqto ima spermatozoidi koito chakat da bydat oplodeni hahaha

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne gi razbiram horata deto go pravqt bez prezervatif..Vinagi ima veroqtnost..moje da e 1 na 100 .. ama q ako si toq 1 .. i togava kfo? Nai dobre s predpaznite gumichki
    Ми да ти обясня - просто е по-яко без. Обаче винаги се молиш да ти дойде (както аз в момента ), което му е кофтито. Даже много кофти. Така че хора - ползвайте презервативи, те са за това.
    Конкретно по темата - вероятноста я има, малка, но я има. Този метод никога не е на 100%
    Най-безопасно е без секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си