- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht
Първоначално написано от e_l_i_z_a
Imenno![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Zvuchi gotino, no v dneshno vreme e pochti nevuzmojno da se sluchi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
О не,изключено,вярно е че за повечето първият път е много важна част от живота им,нопредполагам,че знаете:първият път винаги е гадно,който каквото и да казва.А и ще има много притеснения,единия ще се старае да угоди на другия,но ще се чуди как,щом преди това не са го правили.Ще бъде много напрегнато и изобщо удоволствието ще бъде на заден план.По-добре ще е вече да познавате партньора си,така едновременно няма да има притеснение и ще се чувствате страхотно.
Ако се омъжа, ще е за човек, с когото съм сигурна, че си пасвам сексуално. Както се казва - когато сексът не върви, и връзката не върви. До някъде съм склонна да се съглася с това. Пък и представете си, че той е лош любовник.. не ви задоволява сексуално.. или е много груб.. и т.н. И след първата брачна нощ - Изненадааааа - мъжът ти е малко куц в леглото. Тогава какво? Няма да правите секс докато сте женени? Или пък ще си търсите любовник? За мен това е безсмислено.
Пък и да не забравяме, че живеем в 21ви век - сексът преди брака е бил нещо нередно доста отдавна.
Другият вариант е - правиш анален секс докато се омъжиш и практически на първата брачна нощ ще си девствена.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
mnogo to4no kazano =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
hmm v 21 vek da si devstven/a do purvata bra4na no6t-da we da. Ne poznavam takiva
mnogo po-dobre e da go napravi6 po rano, de da znam nerealno e da go napravi6 na purvata bra4na no6t
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ХаХахаХаХАХАХАаХаХахахаХА хахаХАХААаа..... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Ами аз я загубих с любовта на живота ми и с човека,който винаги ще обичам и адски много се радвам за това и не мисля,че е толкова важно да загубиш девствеността си точно в първата брачна нощ.
ми не мисля, че трябва да се чака до тогава, но не и на по 13Първоначално написано от Atika
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Наистина това е една отживелица... до първата брачна нощ девствен/а... глупостиииии![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Ще си позволя да цитирам.Първоначално написано от Absconding
![]()
ДА
НЕ! може да я загубя от човека за който ще се омъжа..ама не в първата бра1на нощ!
ne dai boje![]()
вече е доста късно да отговарям на тоя въпрос..![]()
Аз лично не![]()
In dreams there are no rules...
Мислила съм по този въпрос.Ако се омъжиш девствена и не изневеряваш на съпруга си,това означава,че през целия си живот трябва да правиш секс с един единствен човек.Не е оферта.А и все някога ще ти се прииска да опиташ с някой друг.А пък,ако се ожениш на 30 да речем?!В такъв случай до тогава ли трябва да чакаш??!Така,че отговора е НЕ!
Аз пък казвам ДА! Романтиката преди всичко!
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
тва е било обичай едно време,когато 'булките' са били продавани буквално от родителите си на семейството на младоженеца и фактически 'стоката' е трябвало да е запазена и неопетнена,демек момичето да е девствено.![]()
Сега някак не върви. За да стигнеш до тази фаза да се ожениш/омъжиш за някого,би трябвало да сте достатъчно интимно близки,че да сте правили секс.
Първоначално написано от ATAKABG
и аз мисля така
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
6to pa ne....az sega sum si devstvena...koeto na moqta vuzrast bi vi skandaliziraloi to prosto za6toto taka sum iskala
ako se vliubq ludo v nqkogo (koeto mi zvu4i sme6no tui kato sum skepti4na...i i4 ne sum romanti4na)...i toi ima merak da 4aka do purva bra4na no6t...nqma problem
no ne go smqtam za nalojitelno
![]()
Чесно казано не е кой знае какво геройство да го правиш..както и пупенето и пиенето и сичко останало...може и без него![]()
Ako e purvata bra4na no6t vmesto udovolstvie 6te izpitva6 bolka
![]()